Anket Kocanızın Hem Ölüceğini Hemde Aldatıldığınızı ögrendiniz ne yaparsiniz?

ALDATAN EŞİNİZİ KURTARIRMISINIZ?

• Kendimi paralamazdım.ortada büyük miktarda nafaka da var

OY: 13 12,9%
  • Kocamı kurtarmak için çabalardım.

OY: 23 22,8%
  • Ölmesini engeller, cezasını ben verirdim!

OY: 53 52,5%
  • Aldatılmayı göze alırdım,

OY: 2 2,0%
  • İdama karşıyım

OY: 5 5,0%
  • diyer

OY: 13 12,9%

• Ankete Katılan
    101

yaren_76

mareşal
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.066
66
683
Kocasının hem öleceğini hem de kendisini aldattığını öğrenen kadın ne yapar?

Eşiniz bir suçtan ötürü idam cezası alsa,ve bu aradada sizi başka bir kadınla uzun bir süredir aldattığını öğrendinizSİZ OLSANIZ NE YAPARSINIZ:
uhm:

çok Zor Bir Soru Bu....hayatta Yapilmasi Muhtemel Hatalardan Birini Yağtiğini Düşünerek Son Anlarinda Onu üzecek Kiracak Yada Bu Konuyla Ilgili Birşey Söylemezdim Hatta Bilmiyor Gibi Davranirdim.....aldattiğindan çok Idam Karari Beni üzerdi...normal Zamanda Olsa Yollarimi Ayirirdim Elbet Ama Böyle Bir Anda Onu Birakamazdim...allah Korusun Kimseye Yaşatmasin

anket yazdıktan sonra açılmış...kocamı kurtarmak için çabalardım'i işaretledim

zor bir soru...sanırım bağrıma taş basar ve susardım.o saatten sonra konuşmanın faydası olmaz harhalde.

açıkçası bu sorunun cevabını ancak yaşayarak verebilirim.. şimdi adamın hata yapmış olma ihtimali var.. bir yandanda o kadına aşık olmuş beni aylarca uyutmuş olma ihtmalide.. cevabım kurtarırdım oldu ama iletişimimde önemli o dönem içinde sevgisini hissettim mi? yoksa beni tamamen ihmalmi etti? kadınla iletişimi ne aşamada? birkere kadın kim? gerçi idama karşıyım.. eşime en büyük idam bensizlik olurdu :)

bende size katiliyrum kurtarirdim of of allah kimseye yasatmaz insallah bole seyi ayyyyyyyyyyyyyy:1no2: :çok üzgünüm:

eski güzel günlerin hatrına ölmemesi için elimden geleni yapardım tamamen düzelincede onan ayrılırdım sonuçta benimde bir gururum var...

aldatilsam da olmesini istemem.bu hatanin cezasi bu olamaz.yasamasi icin elimden geleni yapar,iyilestikten sonra nasil bi karar verecegime bakardim...buda buyuk bi ihtimal elveda olur..ALLAHkimsenin basina vermesin....

aslında çok zor bir konu Allah vermesin,insanın başına gelince duygular çok farklı olur,sevdiğiniz ve bu durumda olan bir adam için kendinizi paralarken,aylarca sizi aldatmış enayi yerine konulmuş olduğunuzu öğrenmek,bütün güveninizi sarsmazmı?

onun ölüm cezası alması ,sizi salak yerine koyup oynamasını kapatırmı?
yeniden yapmıycağı ne malum,dışarı çıkana kadar pişman rolünde dışarı çıkınca aynısını yapmıycağı ne malum?

Karşısına geçer ve ''sen beni aldattın ama allah cezanı verecek öleceksin'' der ve türk filmlerindeki kötü adamlar gibi karşısında kahkaha atardım.Şaka değil böyle yapardım.

Karşısına geçer ve ''sen beni aldattın ama allah cezanı verecek öleceksin'' der ve türk filmlerindeki kötü adamlar gibi karşısında kahkaha atardım.Şaka değil böyle yapardım.

:1shok: demekki buda sana Allahtan verilmiş bana yaptığın ihanetin cezası dersin yani? buda iyi aslında klava: klava:
:Roflol: :Roflol:

dayanamazdim kurtarir terk ederdim, Mesureyide alkislamak gerek aslinda gercektende:içelim: .. sonucta salak yerine konulmussun, gelsin bakalim o kadin kurtarsin seni simdi derdim :mymeka: :mymeka:

idam cezası alacak suç işlediyse zaten benim yanımda durmasın üstüne bide aldatıldığımı öğrencem haagebersin deyyus banane ya kim ne yaparsa yapsın dönüp arkama bile bakmam

Aldatan kocadan önce,idam olacak biri var bu topraklarda ama neyse o başka anket konusu olur inş.

Beni aldatmışsa o iş bitmiş,altına imzamı atmışımdır!Amaaaaa o idam sehbasında,her ne kadar beni altadan ESKİ EŞ de olsa,o çocuğumun biricik BABASI,bunu atlayamam!!!!!

Kocamı değil,BABAMIZI kurtarmak için herşeyi yapardım,ne yapar eder,onu,ordan çeker alırdım....

once gider beni aldatti diye agzima geleni soylerdim Kötü Kazen:mymeka:sonrada donup arkama bakmam o adam zaten olmustur benim icin gelsin kimle aldattiysa o kurtarsin :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…