• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kocanızın Hem Ölüceğini Hemde Aldatıldığınızı ögrendiniz ne yaparsiniz?

ALDATAN EŞİNİZİ KURTARIRMISINIZ?

• Kendimi paralamazdım.ortada büyük miktarda nafaka da var

OY: 13 12,9%
  • Kocamı kurtarmak için çabalardım.

OY: 23 22,8%
  • Ölmesini engeller, cezasını ben verirdim!

OY: 53 52,5%
  • Aldatılmayı göze alırdım,

OY: 2 2,0%
  • İdama karşıyım

OY: 5 5,0%
  • diyer

OY: 13 12,9%

• Ankete Katılan
    101
Elimden geleni yapar hayatini kurtarir ve sonrasinda tek kelime etmeden ayrilirdim.Bu zaten ona verebilecegim en guzel cezadir.Hem onu herseye ragmen koru kolla hemde yaptigi igrencliklere ragmen tek kelime etmeden hayatindan cik.Ne vicdan azabi cekerim nede gururumu ayaklar altina alirim.En temiz yolu bu bence.

Beter ol derim.
Arkama bile bakmam
:1closedeyes:

( kim bilir ne suç işlediki idam cezası aldı, benim bırakın dememle bırakacaklar mı sanki ) :1ninca:

idamdan önçe ben öldürürdümde,sonra adam yerine gecer,birde ceza alırım.

onun içinde sabırla o günü bekler,sandalyesini ben iterdim.Kötü Kazen

çokmu acımasız oldu? o zaman ;

karşısına gecer hakettin dercesine bakarım.

nedeni beni aldattığı için değilde,onca yıl bana yalan söylediği içindir

o durumda cocugum icin olmesini istemem tabikide kurtulmasi icin elimden birsey gelecekse hepsini yapardim kurtaramiyorsamda Allah affini dilerim sanirim

idam edileceğine göre çok ciddi suç işlemiş olması lazım. üstüne birde aldatmış. hadi aldatmayı boşver allaha havale ederimde, adamı ipe götüren suç işleyen biri karşısında kılımı kıpırdatmam.

allah esirgesin bu arada,yazdıysa bozsun....

ben güzelce konuşup olayı hiç yaşanmamışcasına keser atardım. en azından konuşarak kendimi rahatlatmış hissederdim. ölüm konusu bilmem ki. zor kurtarmaya çalışırdım yada birşeyler yapmaya çalışırdım. tabi nekadar faydası olur bilmiyorum.

ister ölsünn ister sürünsün umrumda diil walla.beni aldatmış kadınlık gururumu ayaklar altına almış,ne kadar sevsemde aşkından ölsemde aldatmaya gelince orda iş bitio benim için. . .

kimkıyabilir ki..sonuçta sewdiğiniz insan..aldatmaya karşıyız ama ölmemesi benim elimdeyse biraz kıvrandırır ama nihayetınde kurtarırdım..

katil olmaktan kurtulmuş olduğum için helva kavururdum(çok iyi yaptığımı söylerler)ilk kocama yedirirdim

Bir an duraksadım soruyu okuyunca.Ne desem boş dedim sonrada, zira hayat beylik laflar etmeye gelmiyor,yaşa ve gör ...teoride kolay olan parikte uygulaması en zor olabilir...Temennim hiç kimse böyle bir durumla sınanmamalı SEVGİYLE KALIN...

onu yaşatırdım sonra ona hayatı zindan ederdim. sonra kendi kendine ''keşke o gün ölseydim '' dedirtirim eheheeh

Ben ne düşünecem?

Sevgilisi düşünüp,karalar bağlasın..
Ölmeden önce en sağlam tepüğümü indiririm gitsin,o da dert mi?

Back