• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanıza doğum günü hediyesi

Konsantreniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
1.466
501
123
30
selam kızlar inşallah yanlış yere konu açmamışımdır :) hamile bölümünde aktifim ama bu bölümde ilk defa yazıcam.

Eşimin evli olarak ilk doğum günü. Bir bebek bekliyoruz bebekli bi pasta yaptırıcam. Ama güzel bi hediye almak istiyorum. Güzel fikirlerinizi lütfen benimle paylaşın :)

antika arabaların orijinal hallerinin birebir küçültülmüşleri var :)
başka bir arkadaş daha tavsiye istemişti aynısını yazmıştım.
bayılırlar, ve eşinin bir koleksiyona başlamasına vesile olabilirsin :))

Genel hediyeleri aldınız mı peki ? ben en son eşimin doğum gününde balonlu, pastalı yakın arkadaşlar arasında sürpriz parti yapmıştım evimizde bir de gümüş bileklik hediye almıştım :KK68:

Genel hediyeleri aldınız mı peki ? ben en son eşimin doğum gününde balonlu, pastalı yakın arkadaşlar arasında sürpriz parti yapmıştım evimizde bir de gümüş bileklik hediye almıştım :KK68:
Daha hiç bişey almadım :). Geçen sene sevgiliydik sevdiği markadan gömlek almıştım. Şehir dışında diye kutlayamamıştık ne yazıkki. Saat almayı düşünüyordum geçen hafta kendine saat almış. Zorda kaldım yani :)

Daha hiç bişey almadım :). Geçen sene sevgiliydik sevdiği markadan gömlek almıştım. Şehir dışında diye kutlayamamıştık ne yazıkki. Saat almayı düşünüyordum geçen hafta kendine saat almış. Zorda kaldım yani :)
Saat güzel bir hediye olabilirdi ben sevgiliyken aldığım için onu baştan elemiştim sizde bu durumda eleyeceksiniz mecburen:KK48:Çok fazla hediye almadıysanız eşinize daha kolay aslında ayakkabı, kullanıyorsa güzel bir markadan cüzdan yine kol düğmesi kullanıyorsa kol düğmesiyle beraber takım yapılabilir, sevdiği bir koku varsa orijinal bir parfüm olabilir, bluz kalın kazak ya da şapka bere takımı vallahi ben hepsinden aldığım için herşey bende hediye alma niteliğinde :KK70:

Saat güzel bir hediye olabilirdi ben sevgiliyken aldığım için onu baştan elemiştim sizde bu durumda eleyeceksiniz mecburen:KK48:Çok fazla hediye almadıysanız eşinize daha kolay aslında ayakkabı, kullanıyorsa güzel bir markadan cüzdan yine kol düğmesi kullanıyorsa kol düğmesiyle beraber takım yapılabilir, sevdiği bir koku varsa orijinal bir parfüm olabilir, bluz kalın kazak ya da şapka bere takımı vallahi ben hepsinden aldığım için herşey bende hediye alma niteliğinde :KK70:
Ahahah ne güzel ya. Bakalım fikirler gelsin hepsini inceleyeceğim :) çok çok çok sağol balım

En cok neye ilgiliyse onla ilgili bisey almalisin mesela bilgisauar oyununa mi ilgili arabasina mi duskun yoksa giyim kusam onemli mi onin icin
Onu en iyi sen taniyosun neyin mutlu etcegini bilirsin

Merhaba arkadaşlar,
Sizlere bir kaç tüyo verebilirim☺️
1-Eşinizin vücuduzda sevdiği yerlere onun sevdiği ,hoşlandığı kelimeleri yazabilir ve hatta sevdiği hayvan figürleri varsa bunları çizip,görmesini sağlayabileceğiniz uygun kıyafetler seçebilirsiniz.Her yerinizi göstermeyecek kıyafetler olsun ki merak uyandırsın.Ve sizin o çok severek aldığınız kıyafetide üzerinizdeyken farketsin😉
2-Eşinize karşı duygularınızı ifade edebileceğiniz mailler atabilirsiniz.
3-Gün içinde ona hoş mesajlar atıp eve gelmek için saate bakıp dursun.
4-işyerine hediyeler gönderebilirsiniz.Bunun için siteler mevcut biliyorsunuz.
5-Eşiniz eve geldiğinde saklanın,sizi bulması için küçük notlarla onu yönlendirin.
5-Sevdiği arkadaşları ya da akrabaları ile ortak plan program yapabilirsiniz.

selam kızlar inşallah yanlış yere konu açmamışımdır :) hamile bölümünde aktifim ama bu bölümde ilk defa yazıcam.

Eşimin evli olarak ilk doğum günü. Bir bebek bekliyoruz bebekli bi pasta yaptırıcam. Ama güzel bi hediye almak istiyorum. Güzel fikirlerinizi lütfen benimle paylaşın :)
Valla erkekler maddi hediyelerden pek hoşlanmıyo en azından benim eşim öyle emek verilen şeylerden hoşlanıyorlar .eğer gerçekten çok istediği bir şeyi biliyorsanız alabilirsiniz mutlu olur ben ihtiyacını biliyorsam onu alıyorum ama yine de gecenin sonu malum neticeyle sonuçlanıyo

Öncelikle tebrik ederim.inşallah bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.Bence karnının üzerine seni seviyoruz babası diye bir yazı yazabilirsin.(Bu yazı işi bende çok etkili olduğu için yazmaya taktım🙃)Eşinle baraber keyif aldığınız bir mekanda bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.

Back
X