- 5 Ocak 2020
- 110
- 41
- 13
- Konu Sahibi Hayathayat09
-
Ya aslında konu çok uzun süreli durması çıkınca ve haftadq iki çıkmasının fazla oldugunu düşünmesiMıç mıç hep dip dibe ilişkilere karşıyım.
Eşiyle de gezip tozacak insan arkadaşlarıyla da çıkacak.
Evli diye iş, eş, hep birlikte arkadaş buluşması çok saçma.
Nefes alacak alan isterim de bırakırım da.
Çok haklısınız. Sanırım esas bozulduğu şey adamın esiyle dısarda bişiler yapmayıp arkadaslarıyla çıkması. Kendini ihmal edilmiş hissediyorEger oyleyse ve bundan şüphelenip erkek arkadaşlarıyla bir olup başka kızlarla buluşur beni aldatır diye düşüncesi varsa bu onu huzursuz ediyordur yoksa 2 gün dışarı çıkmak sorun değil. Bunu bence kendi içinde aşmalı. Yoksa hiç mutlu olamaz. Kendisi mutlu olmadığı için eşiyle de kavgaları artar ve birbirlerinden sogurlar. Bu sefer erkeklerde soyle bir düşünce oluşuyor. Evlendim diye 2 gün dışarı bile çıkamıyorum neyim ben esir mi ? Hakli olarak bence. Bende 2 gün dışarı çıkmama kavga eden bir erkekle evli olsam bende esir miyim neyim derim.
Nerede kimle oldugnu biliyorsa, arayınca ya da mesaj atınca cevap alıyorsa sorun yapmasin bence. Daha da uzaklaşır evden ve eşinden.
Ya aslında konu çok uzun süreli durması çıkınca ve haftadq iki çıkmasının fazla oldugunu düşünmesi
Peki bu kadar süre 7-8 saat insan napar. Ya da yeni evliyim karımı bu kadar yalnız bırakmayayım bana sitem ederken bunu sorun ederken die düşünmesi gerekmiyor mu?
Hafta içi buluşunca 5 te görüşüp 12 gibi geliomş haftasonu 2-3 civarı çıkıp akşam 11 12. Görüşülen yerle evlerinin arası 10 dk falan7-8 saat mi? Adam işten 6da çıksa görüşmeye gitmesi 7 desek 3 saat görüşüp 10da kalksa 11de evdeymiş. Hadi yolu 0 hesaplayalım evle iş yeri ve görüştükleri mekan yan yana desek 6da çıksa 11de evde olması için 5 saat dışarıda geçiriyor. Yine 7-8 saati bulmadı yani ‘bu kadar’ yalnız kalabilir bence yetişkin bir insan. Haftada bir-iki beş saat yalnız kalmak uzun bir süre değil sizin düşündüğünüzün aksine.
Yeni evli derken? Bana göre ilk birkaç ay kişi yeni sayılır. Siz bir yıldır evli diyorsunuz. Bu yeni gelinlik mertebesi kaç sene sürüyor anlamadım ama bir senelik evlilikte artık bir şeyler oturmuştur. Bir gün yalnız kalamayacak kadın keşke evlenmeseydi kaldı ki adam sabah eve gelmiyor.
Adamın dert ettiği nokta zaten karısının sitem etmesi belki dert bile etmiyordur. Bunu mesele olarak gören adam değil kadın. Adam için ortada sorun yokken neden bunu düşünsün?
Hafta içi buluşunca 5 te görüşüp 12 gibi geliomş haftasonu 2-3 civarı çıkıp akşam 11 12. Görüşülen yerle evlerinin arası 10 dk falan
Evet saatler konusunu yanlış yazmş olabilirim bi iki saat. İşte dediğim gibi benm anladıgım eşiyle yeterince vakit geçirmemesi sorun oluo galiba.İlk mesajınızda farklı yazmışsınız. Gayet normal haftada bir iki gün dışarı çıkması. Öyle bir anlatımınız var ki gören zanneder adam sabah ezanıyla eve giriyor haftanın 5 günü dışarıda. Arkadaşınız da çıksın ne var bunda? İlla eşiyle dipdibe olmak zorunda mı? Eşinin olmadığı günü kendine vakit ayırsın mesela kendi sevdiği bir şeyi yapsın. O kadar gereksiz ki bu meseleden kavga çıkartmak. Adamı evden soğutur arkadaşınızın bu tavrı benden söylemesi
Evet saatler konusunu yanlış yazmş olabilirim bi iki saat. İşte dediğim gibi benm anladıgım eşiyle yeterince vakit geçirmemesi sorun oluo galiba.
Hayır tabi cinema canlı müzik dısarda bi kahve yürüyüş ne olursa ama adam çıkmadıgı zamanlar evde kendiyle meşgul maç izlio oyun oynuomşBunun çözümü kocasıyla neden benim yanımda durmuyorsun, beni yalnız bırakıyorsun diye kavga etmekte değil geri kalan 5 günde birlikte nasıl verimli, güzel vakit geçirebiliriz diye araştırmaktan geçiyor. Arkadaşınızın vakit geçirmekten anladığı ne peki? Birlikte oturup televizyon seyretmekse adam bunalmış olabilir
Hayır tabi cinema canlı müzik dısarda bi kahve yürüyüş ne olursa ama adam çıkmadıgı zamanlar evde kendiyle meşgul maç izlio oyun oynuomş
Peki ne yapmalı?O zaman arkadaşınızın sorunu kocasının dışarı çıkması değil kendisiyle vakit geçirmek istememesi. Bunu da dışarı çıkmasını engelleyerek çözemez
Peki ne yapmalı?
2.5 yasinda çocuğum var öğretmenim okul ev arası bi Hayatım var veee kuzenim filan daha doğrusu hiçbi akrabam yok maalesef benim de imtihanım buymuş bakalim gelecek neler gosterecekYuh ya. E gelmesin o saatten sonra. Hayır saat 3 ve dışarısı hiçkimse icin yeterince güvenli değil. Abartmasak olmuyor.
Tavsiyem o ne yapıyorsa sen de yap. O eve gelmiyorsa sen de git kuzeninde filan kal. Gelme eve. Çok çok nadir olarak ben de gece 1 de eve gelirim. Kuzenimde oldugum zamanlar özellikle. Ama bunu alışkanlık etmem. Arabam da var. O şekil yani. Ikidebir değil.
Eşine gıcık kaptım su an. Laftan anlamayan tipleri hic sevmem.
aynen, cafe sinema ve tvden başka aktiviteleri yokmuş konu sahibinin dediğine göre.. küçük bir yerde yaşasalar da, mesela kadın tatil planlasa arada haftasonları için adam budndan memnun olup eşiyle olmayı seçer zaten. sırf kocamla yanyana olayım diye sadece belirli sosyal aktiviteler yapmak bana da sıkıcı gelir.Bunun çözümü kocasıyla neden benim yanımda durmuyorsun, beni yalnız bırakıyorsun diye kavga etmekte değil geri kalan 5 günde birlikte nasıl verimli, güzel vakit geçirebiliriz diye araştırmaktan geçiyor. Arkadaşınızın vakit geçirmekten anladığı ne peki? Birlikte oturup televizyon seyretmekse adam bunalmış olabilir
aynen, cafe sinema ve tvden başka aktiviteleri yokmuş konu sahibinin dediğine göre.. küçük bir yerde yaşasalar da, mesela kadın tatil planlasa arada haftasonları için adam budndan memnun olup eşiyle olmayı seçer zaten. sırf kocamla yanyana olayım diye sadece belirli sosyal aktiviteler yapmak bana da sıkıcı gelir.
2.5 yasinda çocuğum var öğretmenim okul ev arası bi Hayatım var veee kuzenim filan daha doğrusu hiçbi akrabam yok maalesef benim de imtihanım buymuş bakalim gelecek neler gosterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?