Kocanın dışarı çıkma sıklığı ve süresi

Koca diye bir fino köpeği var gibi aklıma geldi kusura bakmayın, ne demek yahu dışarı çıkma sıklığı, evlendi diye hiç kendi alanı olmayacak mı?
Yani normal mi haftada bir iki çıkıp o kadar saat dısarda kalmak. Ben bilmiyorm benm algılarım değişmiş durumda. Arkadasıma okutuyorm bunları

Dışarda sürekli tavla kagıt oynuyolarmış yani biri yendi şunu ısmarlasın şuraya gidelim hadi gel rövanşını alalıö gibi

ben arkadaşınızla geçirdiği zamanı sormuştum :) yani daha kadınların hoşlandığı aktiviteler varsa kocası sıkılıyor olabilir anlamında.

Aileler farklı şehirde. Malesef. Arkadasımın da arabası var istediği an çıkabilir tabi ama sorun ediyor sürekli eşinin bu kadar çıkmasını

Yani normal mi haftada bir iki çıkıp o kadar saat dısarda kalmak. Ben bilmiyorm benm algılarım değişmiş durumda. Arkadasıma okutuyorm bunları
Gayet normal, arkadaşın madem çok durmasından rahatsız diyecek ki “Hayatım biliyorum seninde değişikliğe ihtiyacın var tabi git hakkın ama bu kadar saat kalma çünkü şu şu sebepten”
Aynı şekilde kendisi de evde oturup kocasını düşünmesin onun eli ayağı yok mu oda kendine alan yaratsın

Doğru haklısınız

Bunun bir sınırı olmamalı bence çocuk değiliz sonuçta ama her gün her gün eve hiç uğramadan 11 e kadar dışarda olması tuhaf geldi bana

Eşlerin ayrı ayrı vakit geçirmesi, kendi sosyal hayatları olması gerektiğini düşünürüm ben. Benim evliliğim için gayet normal bu, hatta bazen eşimin daha sık çıkmasını istiyorum. Ama arkadaşınız belli ki rahatsızlık duyuyor. Kavga edip huzursuzluk çıkarmaktansa, oturup sakince konuşarak orta yol bulmalılar.

Eğer gerçekten arkadaşıyla çıkıyorsa sorun yok bence.
her ilişki farklı ama. Kadın aynı şeyi yapsa mesela sorun olacak mıydı. Ben bu tür olaylara öyle bakıyorum.
o yüzden eğer adam sosyalleşmeyi sadece kendine hak görmüyorsa çıksın kafasını dağıtsın.
sağlıklı eğlenen , sosyal yaşamı olan insanlar daha pozitif insanlar oluyor. Yani ilişkilerine bile faydası olabilir.
yalnız zaman önemli. Yani gitgide saati uzatıyorsa. Günleri artırıyorsa. Evet. Bir sorun var demektir. Gene fişteklemek gibi olmasın ama erkek arkadaş ortamları çok toksik olabiliyor. Kadınlara karşı doldurabiliyorlar o ortamlarda. Yani dikkatli olun. Karısına saygısını ilgisini kaybetmeye başlarsa ciddi sorun var demektir.

Hah işte asıl takıldıgı bu. Zamanla sıklığı da artar ya da o ortamlarda birbirine karsı doldurma falan olur ne bileym farklı mıhabbetler döner. Asıl sorun bu bence de.

Eşim evlenmeden önce o kadar çok arkadaşlarıyla çıkardı ki kendimi ona göre hazırlamıştım. Bazen daralmışsındır hadi bi çık diyorum çıkmıyor.
Haftada bir iki olabilir. Kendi şahsım adına genel yoğunluğum sebebiyle ayda 2 kez arkadaşlarımla oturuyorum. Arada gelen olursa buyur ediyorum. Onun da arkadaşları ile sosyalleşmesi gerektiğini vurguluyoruö çünkü onlar bir mal değil evde tutamam :) ben de akşam karanlığında sakin kalmayı severim belki ondandır.

Sizdeki sorun şu bence. Adam tam yemek saatinde iki evli insanın biribiri ile vakit geçirmesi gereken en önemli saatte çıkıyor. Atıyorum yemekten sonra 8-9 gibi çıksa iki saat otursa siz de bir şey demez kafanızı evde dinlersiniz.
Rahatsızlığınızın sebebini belirterek ortak bir yola tatlı dille gidebilirsiniz.

Evet sürenin uzaması sorun aslında. Bilemiyorm belki de haftada bir normaldir

Adam karısıyla eglenmiyor demek ki. Karakter olarak sıkıcı biri mi? Ya da esler arkadas gbi değiller. Cok sık ve uzun saatler cıkmak yine de sorun bence cünkü kadınla birsey yapmak istemiyor demektir.Kadın da hep evde oturalım modunda ise bilemiyorum elbette o da ayrı Bi konu.İnsanların ayrı ayrı da sosyallesmesinden yanayım bende normalde ama Bi taraf mutsuzsa çözüm bulunmalı.

Hayır tabi arkadasım da sürekli eşiyle bişiler yapmak isteyen dısarı çıkmayı seven hayat dolu biri. Ama adama dısarı çıkıp tavla oynamak daha cazip geliyo

Peki eşiniz haftada 2 gun dışarı çıkıp gece 3te gelse tepkin nasil olurdu bence eve geliş saatleri makul benim eşim haftada 2 kez sabit dışarı çıkıp 3ten önce gelmiyor kavga etmekle de düzelmiyor sizce ben napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…