- 5 Ocak 2020
- 110
- 41
- 13
- Konu Sahibi Hayathayat09
-
Çocuk yok iş dısında da hep birlikteler. Haftada bir çıkabilir belki ama uzun süre duruyo o adamların eşleri nasıl izin verio anlamıyorumNormal mi degil mi bilemiyorum, bu biraz da iki tarafin isteklerine bağlı bir durum.
Biz eşimle arkadaslarimiza bu kadar çok vakit ayirmayiz mesela.
Ama kavga ettikleri halde adam gitmeye devam ediyorsa pek yapacak birsey yok gibi geliyor. Belki eşiyle birlikte yaptiklari aktiviteleri arttirabilirse arkadasina daha az vakit ayirabilir.
Ne yapmalı peki. Kavga halindeler bu yüzdenBence normal değil.
Kocam o kadar çoksa bozulurdum
Kavda pek çözüm olmaz.Ne yapmalı peki. Kavga halindeler bu yüzden
Çocuk yok iş dısında da hep birlikteler. Haftada bir çıkabilir belki ama uzun süre duruyo o adamların eşleri nasıl izin verio anlamıyorum
Ay izin de güya bu da alıyomş ama cevap evet olacak yoksa dinlemeyip kavgayla yine çıkıyomş"İzin alan erkekte nebileyim"litfeeen bazi hanimlarin cok zoruna gidiyor izin alan bir erkek oldugunu duymak.
Şaka biyana izinden ziyade herkes ayni şekilde dusunmuyor. Bazi çiftler bunu sorun etmiyor, kadin kendisi de arkadaslariyla uzun vakit geciriyordur belki ya da adam evde olmayinca kafasini dinliyordur.
Ay izin de güya bu da alıyomş ama cevap evet olacak yoksa dinlemeyip kavgayla yine çıkıyomş
Yapmş da çözüm yok. Ya kabul edecek bu uzun görüşmeleri ya da böyle kavgayla da ne kadar gider bilmiyormher ilişkinin dinamiği ve aradaki iletişim farklı. kişilerin ilişkiden beklentileri de farklı. haftada bir arkadaşlarla buluşmak bence kötü değil. ayrıca dönüş süresine yolda geçirdiği zamanı da eklemek lazım, herhalde hep evinin dibinde görüşmüyordur.
kavga çözüm değil bana göre.
eşiyle beklentiler üzerine güzel bir konuşma yapması lazım.
Yapmş da çözüm yok. Ya kabul edecek bu uzun görüşmeleri ya da böyle kavgayla da ne kadar gider bilmiyorm
Dışarda sürekli tavla kagıt oynuyolarmış yani biri yendi şunu ısmarlasın şuraya gidelim hadi gel rövanşını alalıö gibiiyi de görüşmeler neden uzun geliyor onu anlamadım.
iş çıkışı ortalama 5:30-6 desek; buluşmak en iyi ihtimalle 7, 2-3 saat oturulur.. geri dönüş de 1 saat sürse 11i bulur yani.
sorun uzun sürmesi mi, sık olması mı ?
bence asıl sorun adamın arkadaşınızla vakit geçirmekle ilgili sıkıntısı var.. beraberken aktiviteleri nasıl şekilleniyor mesela ? sinemaya gittiklerinde hep romantik komedi mi izleniyor ? evdeyken sürekli sarılıp oturmak mı istiyor arkadaşınız ?
tamamen tarafsız bakıyorum şu an konuya..
sürekli sürekli kavga etmek yıpratmaktan başka bir işe yaramaz.adamın evli olduğunu hatırlaması lazım sağlam bi tehditle.Ne yapmalı peki. Kavga halindeler bu yüzden
Nasıl? Yardımcı olun lütfensürekli sürekli kavga etmek yıpratmaktan başka bir işe yaramaz.adamın evli olduğunu hatırlaması lazım sağlam bi tehditle.
valla gözünü karartıp resti çekicek arkadaşınız."ya aklını başına alır evli olduğunu hatırlarsın ya da bekar hayatına geri dönersin" diye, sonra da "kararını verdiğin zaman yanıma gelirsin konuşuruz şimdi otur düşün" deyip kendi haline bırakacak adamı kararını verene kadar konuşmayacak.tamam evlenmek demek işten eve evden işe , hiç sosyal hayat olmadan yaşanan bir şey değil.kadının da adamın da kendi çevreleri olması lazım.ama sürekli sürekli bu biraz fazla ya.Nasıl? Yardımcı olun lütfen
Çocuk yok iş dısında da hep birlikteler. Haftada bir çıkabilir belki ama uzun süre duruyo o adamların eşleri nasıl izin verio anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?