• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanın dışarı çıkma sıklığı ve süresi

Zaten insanın içinden gelmeli. Zorlamayla olmaz ki. Yani düşünüyorum zorla bir insanın seninle vakit geçirirmesini nasıl sağlarsın bulamıyorum cevabını.

bu kadın/erkek diye ayırmadan şöyle baktığım bir konu.. çiftlerden biri bu denli eşiyle zaman geçirmek istemiyorsa ortada iletişimsel ciddi bir sıkıntı var demektir.
yani dışarıda olmak isteyen kişiye belli ki diğer taraf bir şekilde hitap edemiyor.
sonuçta evlilik bence karıcım-kocacım diye geçecek bir durum değil. arkadaş olabilmek önemli.
eğer birlikte geçirilen zaman kalitesiz veya azsa bence içten içe arada güzel bir arkadaşlık olmamasının yansımasıdır bu.

daha öncede yazdım. adam çıkıp arkadaşıyla tavla oynamaktan mutluysa, o zaman bilmiyorsam tavlayı jargonuyla öğrenir bir akşam adamla oynarım. evde olmak sadece tv izlemek yada sohbet etmek değil ki..

beraber bilgisayar oyunu da oynanır, adam da biraz merak varsa beraber kek de yapılır... arkadaş olabilmek böyle birşey ilişkilerde.

Canım eş başka arkadaş başka. Bu adam belki bir kadının girmeyeceği siyaset maç gibi bir çok konuyuda birileriyle konuşmak isteyecek. Bu gayet doğal bir durum. Benimde bayan arkadaşlarımla yapıp eşimle yapamayacağım muhabbetler var. Evli diye eve kapamak çok sağlıksız bir düşünce.

Arkadaşının yapması gereken kendine arkadaş çevresi oluşturmak alış verişe çıkmak veya eşsiz de yapabileceği bir aktivite bulmak. Bitişik ikiz gibi de yaşamak zorunluluğu yok. İnsanlaron kendine ait de bir alanı olmalı ve bu kısıtlanmamalı bence.

Adamin yaptigini arkadasiniz yapsa nasil olur? Yani haftada bir gun size gelse ve esi de sizde oldugunu bilse. Adam eve geldikten sonra esi adamdan sonra eve girse? Adam anlar mi yaptiginin hos olmadigini acaba? Cunku bazilari konus konus anlamiyor. Kendi basina gelince anliyor ancak.

sureklı sureklı sureklı bunu alıskanlık halıne getırıp bekar hayatı gıbı yasam suren kocayı kımse ıstemez
bu arkadas gorusmelerı arada olur , bazen bana sende gel der aman hıc ıstemıyorum sen gıt derım kızlı erkeklı karısık yere tek gonderdıgımde olur bu bulusacagı kısılere ortama zamana herseye gore degısır

ama su sıkıntı , bırlıkte bırseyler yapalım dıyor kocasına , adam evını esını ıhmal edıp hatta huzursuzluk cıkarıyor gıdıyor problem burda , arkadasıyla gorusmesınde sorun yok , ese yaklasımda sorun var adamın

Akrabanız olması şart değil ki. Koca okulda bir tane bile arkadaşınız yok mu? Kimseye ihtiyacınız yok aslında alın çocuğunuzu oyun gruplarına götürün, avmye gidin, arada bırakın babasına sinemaya gidin bunlar akla gelen ilk örnekler. Sizin gibi eğitimli bir kadının iş ev arası bir hayatı olması ve buna gerekçe olarak akrabam yok burda demesi gerçekten üzücü. Yapmayın bunu kendinize. Eşiniz kafasına göre geziyor siz neden kendinizi eve mahkum ediyorsunuz?
Aslında çocuğumla birlikte bundediklerinizi yapıyorum bi de şöyle bi durum var mugla merkezde yaşıyorum gokovada öğretmenim ve okulumuzdaki biçok öğretmen hemen hemen aynı yas grubuna sahip çocuklarımız var ve her nedense dersi biten öğrtmen hoppp soluğu evde aliyor iste herkesin meşgalesi farklı... ev iş arası demek istediğim bu heleki akşam kimseler çıkmaz okuldaki ogrermen arkadaşlardan herkes çocuğunun derdinde

sureklı sureklı sureklı bunu alıskanlık halıne getırıp bekar hayatı gıbı yasam suren kocayı kımse ıstemez
bu arkadas gorusmelerı arada olur , bazen bana sende gel der aman hıc ıstemıyorum sen gıt derım kızlı erkeklı karısık yere tek gonderdıgımde olur bu bulusacagı kısılere ortama zamana herseye gore degısır

ama su sıkıntı , bırlıkte bırseyler yapalım dıyor kocasına , adam evını esını ıhmal edıp hatta huzursuzluk cıkarıyor gıdıyor problem burda , arkadasıyla gorusmesınde sorun yok , ese yaklasımda sorun var adamın
Evet asıl olay bu. Esi ihmal edip çıkması bi de olay çıkararak

Merhaba hanımlar

öncelikle belirteyim bi arkadaşım için yazıyorum.Benim kendi ilişkime hayrım olmadığından size danışmak istedik.

Arkadaşım 1 yıllık evli eşi normalde iş dılında hiç çıkmazdı.Ancak son 4 aydır bi arkadasının buraya atanması sebebiyle haftada bir iki çıkıyo.iş çıkışı hiç eve gelmeyip gece 11 de eve gelio hafta içi çıkarsa.Haftasonu çıkınca da pazar çıkıyo ve öğlen 3 gibi çıkıp akşam 11 12 de gelio. Güven problemi yok arkadaslarıyla görüştügünü bilio tlf mesajları ve konusmalardan.
Ancak haftada bi iki bu kadar süre çıkmak sizce normal mi?
Bu durum için sürekli kavga ediyorlar ne yapmalı arkadasım yani insan karısını kıskanır onun da gönlünü yapar güzel de biri ne yapmalı?
Şimdiden teşekkürler.

Güncelleme: Bugün çıkmıcaksn die kavga etmişti ben de bunaldım birlikte bişeyler yapalım diye. Adam çıkmış şu an ve arkadasım da mesaj atmış daha önce konustum seni uyardım ama sende düzelme yok senden bana koca olmaz eşini ihmal eden arkadasları için huzurunu bozan adamı istemiyorum diye. Umarım büyümez
Yazık adama ya bu nasıl bir zihniyet

Canım eş başka arkadaş başka. Bu adam belki bir kadının girmeyeceği siyaset maç gibi bir çok konuyuda birileriyle konuşmak isteyecek. Bu gayet doğal bir durum. Benimde bayan arkadaşlarımla yapıp eşimle yapamayacağım muhabbetler var. Evli diye eve kapamak çok sağlıksız bir düşünce.

Arkadaşının yapması gereken kendine arkadaş çevresi oluşturmak alış verişe çıkmak veya eşsiz de yapabileceği bir aktivite bulmak. Bitişik ikiz gibi de yaşamak zorunluluğu yok. İnsanlaron kendine ait de bir alanı olmalı ve bu kısıtlanmamalı bence.
İşte kendine güvenen kadın budur ya helal olsun olsun :KK200:

Evlendiler diye birbirlerinin tapusunu almak zorundalar mi ya. Ben mi evliliği yanlış yorumluyorum anlayamıyorum. Her gün beraberler zaten iki üc gün disari cikinca ayri vakit gecirince ne oluyor yani. Arkadasiniz da ciksin gezsin engel olan mı var. Ben evlensem birinin gezmeme arkadaslarımla buluşmama karışmasından hiç hoşlanmazdım. Ayrı vakit gecirilmeli bence

Back