Kocamla tartıştım Annemde kalıyorum??

çeneye çeneyle karşılık verecek kadar beyni yoksa adamın niye kadının suçu oluyor?

konu sahibesi tek hatanız abinize ve kv ye anlatmanız.
Kv ye anlatma sebebim tam evden çkacskken araması açmadm tekrar aradı sinirle anlattım abime ise anlatma sebebim kendimi yalnız hissetmek

Anlatmak doğru olmayabilir ama ne doğru ki bu konuda bu durumda artık kaldıramıyorum alamıyorum alttan

Benim arkadaşım da Doğu Karadenizliyle evlendi. Eniştem de hakeza karadenizli. Aman yarabbim ne geleni bitiyor ne gideni bitiyor. O kadar sıkıcı ki. O kadar çoklar ki. Kız daha yeni evli. Yok amıcasının teyzesinin zibidisine gidiyoruz. Yok onlar bize geliyor. Hiç sevmediğim şeyler. Ha sanmayın ki kalabalıklar diye araları iyi. Bi para meselesi sokun araya bak nasıl hepsi birbirine düşman olur. Aman aman rabbim korusun.

Ben abimi koz yapmadım yapmam da beni abim büyüttü babadır benim için
Babanızı da yapmamalısınız zaten.Evlilik 2 kişilik bir yapıdır.Siz 3. Kişileri dahil ederseniz eşinize söyleyecek lafınız olamaz.Sizin kafanız bozulmuş abinize söylemişssiniz o da abisine gitmiş farkı ne.Mahallede oyun oynarken kavga çıkınca "Abi bu bana vurdu"der ya çocuklar sizinkide o hesap.Beni ezemez bir kadın olarak diye veryansın edip en ufak sorunda başka erkeğe sığınmışsınız.

Bir kere coknyogun calisiyormussunuz.hafta sonu surekli misafir cok zor olur allah kolaylik versin.ama yeni evlisiniz diye boyle olmasi gerektigini dusunen bir aile olabilir belki.yani en azindan boyle alisilmadan ufaktan bazi planlarla ayaklarini kesmeye baslayabilirsiniz.esinizi de biraz yonlendirseniz o da dinlenmek ister belki.inatlasmak en kotusu.bir de evliligin cicim ayi denir de aslinda en kotu zamanlari evliligin ilk zamanlar.illa uyum saglayana kadar sikintilar olur.ama keske annenize gidecek kadar ,anahtari alacak kadar buyumeseydi olay.yoksa anneye gitmek yalama oluyor.sonra hic sallamaz sen gidince .o acidan diyorum.sizin en buyuk sorununuz aslinda belli ki esinin ailesi dogru duzgun bir aile degil.bu yuzden huzurlu olmak zor gercekten.en iyisi esini etkilemeye bak.

İlk başta olağan şeyler bunlar.sabırlı olmalısınız eşinize düzgünce anlatmalıydınız.Birbirimize vakit ayıralım dışarı çıkalım gezelim biraz diyin hep misafirler geliyo ya da biz gidiyoruz annengile hiç yalnız vakit geçiremiyoruz diyin eşiniz size hak vermezse o zaman sorun onda yani.

Yenisin çok onun verdiği gerginlik ev işleri çalışmak alışamamak yormuş seni bence. Hemen kestirip atma. O kadar çabayla evleniliyor. Yalniz meselelerinde haklisin bence. Siz yenisiniz ayda bir eve kabuk edin senin ailenide onun ailesinide

Vermedik bir tek
Abimden cekiniyor zaten ben yenidenn aynı şeyi yaşamak istemediğim için abime söyledim

ben bastan sona her konuda konu sahıbını haklı buldum valla

Ben abimi koz yapmadım yapmam da beni abim büyüttü babadır benim için
İyi ki abinize söylemişsiniz. Madem eşinizin ailesi yüzünden böyle yıprandınız, kendi ailenizin desteği ile bir çözüm bulursunuz. Eşinizin şiddet eğilimi gelecekte de ortaya çıkabilir. Abiniz bu adamı hizaya getirir!

Ya bide şunu anlamıyorum bayanlar biraz relax olun sıkmayın adamı ya adam kadın gibi evcimen olamaz olanlarda zor abisiyle buluşmak maç izlemek yada arkadaşlarıyla buluşup geyik muhabbeti yapmak olağan şeyler yani her dakka yanınızda vıcık vıcık aşkım aşkım sevgi gösterisimi sanıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…