- 2 Şubat 2019
- 237
- 448
- 18
- Konu Sahibi ozledigimkendim
Geçmiş konularınızı da okuyup geldim. Hep aynı karakter aynı senaryolar.. Bende aynı seyleri yaşamış biri olarak burada okudugum biçok konu o kadar yüzde yüz aynı ki.. Başkalarının hatalarında hayatlarında kendimi görüyorum resmen.. Şüpheyle korkuyla geçen bir nişanlılık, maddi kısıtlamalar problemler, yaptıgı hataları sürekli inkar eden bir erkek kişisi, ama dısarıya mükemmel görüntü çizdigi için acaba ben yanılıyor muyum algısı, nişandan ayrılırsam ne olurum psikolojisi ve pes edip iyi umutlarla yapılan evlilik... Sonra adam gerçek yüzünü ortaya cıkarır, ailesinin de kendisinin de yalanlarla ve maddi hesaplarla yasayan nekadar basit insanlar oldugunu farketme.. Ve sonunda şiddet... Ben şiddet kısmına geçmeden farkettim ve 1,5 ayın sonunda baba evine döndüm. Ama yaşadığım psikolojik şiddet yüzünden tahmin edemeyeceginiz bi şok travma yaşadım. O yüzden derim ki yol yakınken dönün. Hepsi aynı bunların hasta ederler farkına varmazsınız.
Ayrıca bu kişilikleri tanımak için lütfen okuyun, karakter analizi yapın. Sosyopat, piskopat, narsist kişiler ve manipulasyon tekniklerini öğrenin. Okudukça aydınlanma yaşıyorum resmen farkedemediğim ve yaşadığım tüm detaylar anlam kazanıyo.. Allah aydınlıga çıkarsın hepimizi..
Ayrıca bu kişilikleri tanımak için lütfen okuyun, karakter analizi yapın. Sosyopat, piskopat, narsist kişiler ve manipulasyon tekniklerini öğrenin. Okudukça aydınlanma yaşıyorum resmen farkedemediğim ve yaşadığım tüm detaylar anlam kazanıyo.. Allah aydınlıga çıkarsın hepimizi..