Kocamla tartıştım Annemde kalıyorum??

O el hep kalkacak artık maalesef. Bunun bilincinde olarak dönün o eve.

Konunun sonuna doğru fazla yukselmissiniz . Evliliğin başından beridir biriktirdiklerinizi çıkarmissiniz.

Herseyi sıcağı sıcağına cozmelisiniz.

Yani memleket ayrımı yapmak doğru değil ama benim eşim tarafıda karadenizli ama inceliğin i si yok kayınvalidede hiç sevmem bi sürü lafını sözünü duydum beni boşatmak için ne kadar baskı yaptı oğluna aramızı bozdu ayıp olmasın diye bayramda gittim sanki hiç bişey olmamış gibi yine evime damladı gurursuzun önde gideni benim yüzümden birinin yüzü asılsa ben o eve asla gitmem bunda gurur felan yok rahatsız olmuş karşındaki yada seni sevmediği belli hiç umrunda değil saf ayağına yatıyor ama lafa geldimi eşimi doldurmaktan geri durmadı

Dizginleri elime alıcam diye fazla abartmışsınız. Gereksiz yere tartışma çıkarıp gerginliği fazlasıyla tırmandırmışsınız. El kaldırmanın haklı bir açıklaması olamaz, eşiniz de sinirlerine hakim olabilen bir insan değil malesef. O kalkan el mutlaka bir gün bir yerinize iner. Bunu göze alıyorsanız dönün evinize.

Çok haklısınız ama haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz sanki Keşke olay ailenize yansımasaydı ve burası senin evin değil, ben senin karın değilim gibi cümleler sarfedilmemiş olsaydı

Sanırım tahammülunuz kalmadığı için sinirlerip çok fazla aşırıya kacmissiniz.
Ama abinizin konusmasi iyi olur en baştan anlaşılsın .

Abisinin sevgilisi senden nefret ediyor diye sen de eşini abisinden uzak tutmaya çalışıyor gibisin.Yemek yapacağım demişsin gelince yerim demiş ne demesi gerekiyor ki?
şef garson muyum yemek yapayım sen yokken diye düşünürsen,Sultan beşinci Muratın torunu davet veriyor da planını bozup evde yemek yapılmasını mı beklesin o zaman.
Anahtarı almalar ,histerik tavırlar çok itici.
Ailenin devamlı ziyareti çok sevimsiz olmuş fakat her olayda bu kadar gemileri yakma insan daha nelerle karşılaşıyor zira.

Bence en güzelini yapmışsın...
Ben ilk evliliğimde hep idare ettim, hep erkek tarafını hoş gördüm. İlk 1 senemi burnumdan getirmişlerdi... sonuç ailesinin ağzına bakmasıyla sonuçlanan evlilik...
Şimdiki aklım olsa senin gibi ilk durumda tepkimi gösterir, gemileri ilk seferde yakar duruma göre de yoluma bakardım.

Adam olmayacaksa geri adım atma, ama düzelecek gibiyse sen de bir şans daha ver

Kadınlar artık evin borusunu öttürmek için programlanıyor. İlla baskın olacak, 2 iş yapınca “hizmetçi miyim?” , adamın işi çıkınca “kime sordun, annen miyim ben senin?”. Yapmayın ya. Tamam, kadınlar toplumda çok eziliyordu, çok sindiriliyordu. Hala devam ettiği oluyor. Ama ezmeyen adama da şu tavırları şu tripleri atmayın. 2 lafınızdan biri hizmetçi miyim. Kimse hizmetçi değil, herkes yaşadığı evi temizliyor topluyor, aç kalmamak için yemek yapıyor değil mi?

Bu abiye, kayınvalideye anlatmanızda ekstra irrite edici. Daha 2 aylık evlisiniz. 6-7 tane haftasonunuz oldu. Biraz sabredin yahu. Yeni evlenen herkes boğulur, zart zurt saçma sapan aile ziyaretleri çıkar. Düzen oturmaz, huylara alışılmaz. Ama ilk olayda herkese böyle kavgalarınızı anlatamazsınız. Rezillik yani.

altınlar senin zaten o konuda hakkını yedirme al kendi adına açılmış bir banka kasasına koy.diğer konulara gelince tepkilerini çok abartılı buldum.bırak gitsin maç izlesin.ne o öyle anahtarı alıp evden atmalar falan.evcilik değil bu evlilik.orası onun da evi hem.kaynanaya da anlatma bir daha hiçbir şey bu da hata.aslında daha doğrusu aileleri buna karıştırmak hata.buncacık meseleyi evinizde birbirinizi gırtlaklamadan çözemiyorsanız evlilik sizin için çok hızlı alınmış bir karar.4 yılda evlenmiş olabilirsin ama hareketler olgun değil.

+1 her kelimesine katılıyorum.tepkiler de aşırı abartı sanki adamı kendi yatağında dostuyla basmış gibi evden kovmalar saldırganlaşmalar falan.

2.5 ayda boşanmayı düşünmeniz verdiğiniz tepkiler, çok abartı geldi bana, kendimizi ezdirmeme durumunu çok abartıyoruz gibime geliyor, karşınızdaki insan sizin eşiniz rakibiniz değil.
Birde sorunların bu şekilde ailelere yansıması da hic hoş değil, kendi içinizde çözecek olgunlukta olmanız lazım..

Aile sorunlu adamda belliki sorunlu.
Bence otur ananın evinde.
Altnlar evde değildir ins yok sa geçmiş olsun

Adam saldırmış nasıl abartmış diyebildinz hayret

Keşke abisiyle gitmesine bişey demeseydiniz
Sonucta sizde ayagınızı uzatır tv kitap keyfi yapardınız
Kötü bi yerede gitmiyor mac izleyeceklermiş ben bu kadar hayata müdahele edilmesine karsıyım
Evlide olsalar bireyin kendine özel yasam alanı olmalı diye düşünüyorum veya hobileri arkadasları vs
Geri kalan konularda abinize söylediginize kızardım ilişkideki herşey iki kişi arasında kalmalı derdim lakin eşinizin o sıktıgı bogazın bos sahipsiz birinin bogazı olmadıgını haddini bilmesi gerektigini biri bildirmeli
Gene iyi durmus abin ben yasasam aynı gün gider o bogaz öyle değil böyle sıkılır diye güzel bi ders verirdi ailem :/

Onun savunulacak bir tarafı yok elbette ki ama konu sahibinin tavrı çok abartı değil mi sizce?
Bastan ses etmeyip sonra coşması olmamış tabi.
Böyle duırumlarda biriktirmenin manası yok,ama sanırım ailenin genelindeki sorunu o gece cıkrmıs.
O yersiz olmuş evet
Ama her halükarda el kalktysa o evlilikten hayır gelmz.

Sizde de,eşinizde de,evliliği yürütmek için gereken sağduyu ve olgunluk yok ne yazık ki.
Oturup sakin kafayla yaşananları tekrar bir düşünün,ikinizin de ne kadar hatalı ve gereksiz hareketler yaptığınızı belki görürsünüz.
Son söz olarak da, artık evli olduğunuzu ve evcilik oynamadığınızı hatırlatmakta yarar var.

Hoop buyur bir tane daha yeni evli oğlunun altınlarına borcu olsa bile cahilce göz diken bir aile. Ailesinin yaptıklarını göremeyip seviyeyi koruyamayan bir eş. Evlendiğinin farkına varmayıp karısının evde bunalabilecği ihtimalini unutup bütün haftasonlarını kendi misafirlerini ağırlatan ve iki saatini eşiyle geçirmek için uğraşmayan bir koca.Anlattığın zaman alttan al diyen bir kv sanki paşa torunu.Boşver arkadaşım böyle başlayan evlilik sorunsuz gitmiyor kal annenin evinde baştan akıllanacaksa akıllansın taviz verme kendinden. Aynı şeyleri ben yaşadım ilk zamanlar yuttum alttan aldım hadi düzelir düzelecek diye diye bir yıl geçirdim. Sonuç: içime ata ata en son tartışmada yeri göğü birbirine kattım (ki çok haklıyım şuan o yüzden çok pişman ama ben kesinlikle konuşmuyorum doydum yalanlara ) neredeyse bir aydır anne evindeyim. Geç akıllandım bundan sonra hayırlısı. Yani dik dur taviz verirsen böyle aileye ezilirsin erdirilirsin eşin tarafındanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…