Kocamla kavgamız

Annenize neden anlattinizki anneniz ne alaka ben olmuş
Ya bu mevzu böyle bitsin istemedim başka bir arkadaşında tavsiyesiyle hem kendi ailemi hem onun ailesine anlatıp böyleyken böyle oldu .ben artık o yatağa gitmek istemiyorum eşim nasıl olsa yatakları ayırdı gibisinden konuşmaya fırsat bulmasın istedim hemde gerçekten bitsin yada en azından büyük bir ders alsın istiyorum tabi dersle olacak gibi mi bilmiyorum değişmeyecekse eninde sonunda onla yaşlanmamaya karar verdim

Ya bu mevzu böyle bitsin istemedim başka bir arkadaşında tavsiyesiyle hem kendi ailemi hem onun ailesine anlatıp böyleyken böyle oldu .ben artık o yatağa gitmek istemiyorum eşim nasıl olsa yatakları ayırdı gibisinden konuşmaya fırsat bulmasın istedim hemde gerçekten bitsin yada en azından büyük bir ders alsın istiyorum tabi dersle olacak gibi mi bilmiyorum değişmeyecekse eninde sonunda onla yaşlanmamaya karar verdim
Kusura bakmayın ama saçmalık. Yatak odasi derdinizi aulelere anlatmanın ne gibi faydası olabilir. Koca insanlar gidin sevisin mi desin. bazen sevişin mi desin ne diyecek sanki. Esinizim yerinde olmak istemem. Eşim gidip ozel hayatımı anlatacak yani rezalet bir durum. Esinizle aranizda halletseydiniz. Esiniz öküz ama yıllardır evlisiniz demekki bir şekilde anlaşıyorsunuz orta yol bulunurdu ya da sex e daha fazla dayanamayi ozür dilerdi sizden bir noktada sonucta o seviyede bir okuz kendisi. Birdaha arkadaslariniza ve ailenize eşinizle ilgili bu tarz sorunlari anlatmayin çok rencude edici

Ay yok tam tersi zaten o sebeple çok önemliydi benim için vicdanım rahat k.k dedemize verdim😁
Koştur koştur okula gittim Allah'tan yakındı, inşallah milletimiz için hayırlı olur
Kocan da ayni görüşte mi? Ona ragmen engel olduysa yaziklar olsun. Farkli ise boşanmak için bir sebep daha.😄

Kocan da ayni görüşte mi? Ona ragmen engel olduysa yaziklar olsun. Farkli ise boşanmak için bir sebep daha.😄
Aynı görüşte sayılmaz kararsızdı ama benim kime oy vermek istediğimi biliyordu hiç müdahale etmedi inşallah o sebepten yapmamıştır.sanırım seçmen kağıdını sorup konuşma başlatmamı istedi ben önce kardeşimi arattım bilmiyorum demiş bende mesaj çektim nereye koydun Allah'ın belası diye zıtlaştık iyice

Kusura bakmayın ama saçmalık. Yatak odasi derdinizi aulelere anlatmanın ne gibi faydası olabilir. Koca insanlar gidin sevisin mi desin. bazen sevişin mi desin ne diyecek sanki. Esinizim yerinde olmak istemem. Eşim gidip ozel hayatımı anlatacak yani rezalet bir durum. Esinizle aranizda halletseydiniz. Esiniz öküz ama yıllardır evlisiniz demekki bir şekilde anlaşıyorsunuz orta yol bulunurdu ya da sex e daha fazla dayanamayi ozür dilerdi sizden bir noktada sonucta o seviyede bir okuz kendisi. Birdaha arkadaslariniza ve ailenize eşinizle ilgili bu tarz sorunlari anlatmayin çok rencude edici
Bizim aramızda çözebileceğimize inansam bende anlatmazdım durup dururken kalkıp yatak odamızı anlatmıyorum ki bizim gerginlik daha yeni başlayacak.adam benim elimde sürekli telefon varmış diye bahane bulmuş .onun dediklerine inanacaklarına benden duysun istedim ben ayrı yattıkça delirip olayları farklı yöne çekip anlatabilme potansiyeli taşıyor.ipler iyice gerilince duyulucağını düşündüm

Sineye çekmek istemiyorum gerçekten annemede kızdım ben bir daha onun yatağına girmem siz bunu bilin olaylar büyürse haberiniz olsun dedim.artık nasıl şekillenir bilemem.eşimede mesaj attım seçmen kağıdımıda alınca aşırı sinirlendim boşanacağız bir çırpıda kurtulayım senden dedim iyi olur zaten varlığın yokluğun belli değil dedi.ben geri adım atmam olaylar zaten büyürse eşim tarafından ailem mecbur destek olurlar diye düşünüyorum
Pisledi Cafer bez getir, cıvık pisledi tez getir. Adam tüy dikmiş ya 🤬 Fikrimi değiştirdim sen bunu kapının önüne koy Mirabel, bu adamdan bir şey olmaz. Yarın topla eşyalarını koy kapının önüne. Sana iyi bir avukat lazım.

Valla ben gitmezdim yataktan önce çküne bir tekme vururdum sonra kçına vurup yataktan öyle atardım :sampiyon: Bacaklarım sağlamdır bu arada iyi tekme atarım en az 80kgyi şutlayabilirim diye düşünüyorum:nazar:
Gitmemeye çalıştım ama başedemedim sen git desemde gitmedi çirkef.koltukta yatarım sıkıntı yok yeterki uzak olayım

Yani herşey yolundayken problem yok benim içinde uğraşır.ama isteksiz olduğum zaman bana gösterdiği tavır bu oldu daha öncede aynı konudan tartıştık ama o zaman böyle büyük saçma tepki vermemişti

Belkide gerçekten boşa aldanmışımdır boşa kendimi kandırıyorumdur 😔benimkide küsmeyi küs kalmayı sevmezdi yani işte gittikçe değişiyor mu saçmalıyor bilmiyorum susup yutmak istemiyorum

Sineye çekmek istemiyorum gerçekten annemede kızdım ben bir daha onun yatağına girmem siz bunu bilin olaylar büyürse haberiniz olsun dedim.artık nasıl şekillenir bilemem.eşimede mesaj attım seçmen kağıdımıda alınca aşırı sinirlendim boşanacağız bir çırpıda kurtulayım senden dedim iyi olur zaten varlığın yokluğun belli değil dedi.ben geri adım atmam olaylar zaten büyürse eşim tarafından ailem mecbur destek olurlar diye düşünüyorum

Ben de bu durumu yaşadım ama eşinizin yerindeydim.Küs kalmayı sevmeyen bir eşiniz varmış, daha önceden de sex konusunda tartismissiniz ama eşiniz anlaştığınızı düşünüp çok tepki vermemiş.Baktı ki bir sey değişmiyor, tavırlar aynı ,cinsellik istedigi duzeyde gitmiyor ,eşi isteksiz davranıyor, artık dayanamadığı icin büyük tepki vermiş.

Kavgalarımızdaki cümleler bile aynı.Size evlilikte zaten varlığın yokluğun bir demiş.Bakın eşiniz sizi seviyor ve anladığım kadarıyla sizinle sex yapmaktan zevk alıyor, başka arayışlara girmiyor.Sadece daha istekli olmanızı istiyor.

Bu isteksizlik 1 kez yaşansa ve kavga cikip büyüse eşiniz için anlayışsız derdim fakat daha önce de bu konunun tartışması yaşandığı için 'kendinizi sorgulayın' diyorum.Normalde sevgi dolu , saygılı bir eş ,cinsellik konusunda artık küsecek ,evliligimiz biterse bitsin diyecek duruma geliyorsa empati yapmak gerek.

Benim konuma da bakın ve erkek isteksiz davranınca gelen yorumları okuyun.Aynı isteksizlik kadında olunca ,erkeğin sürekli alttan almasını beklemek yanlış.Evlilik çaba istiyor.Eğer gerçekten sizi seven,saygılı bir eşiniz varsa ve bu noktada hassassa alttan almayı deneyin derim.Yoksa eşiniz istediği cinselliği sizle yasamayip kimle yaşayacak ki ...

Ben de bu durumu yaşadım ama eşinizin yerindeydim.Küs kalmayı sevmeyen bir eşiniz varmış, daha önceden de sex konusunda tartismissiniz ama eşiniz anlaştığınızı düşünüp çok tepki vermemiş.Baktı ki bir sey değişmiyor, tavırlar aynı ,cinsellik istedigi duzeyde gitmiyor ,eşi isteksiz davranıyor, artık dayanamadığı icin büyük tepki vermiş.

Kavgalarımızdaki cümleler bile aynı.Size evlilikte zaten varlığın yokluğun bir demiş.Bakın eşiniz sizi seviyor ve anladığım kadarıyla sizinle sex yapmaktan zevk alıyor, başka arayışlara girmiyor.Sadece daha istekli olmanızı istiyor.

Bu isteksizlik 1 kez yaşansa ve kavga cikip büyüse eşiniz için anlayışsız derdim fakat daha önce de bu konunun tartışması yaşandığı için 'kendinizi sorgulayın' diyorum.Normalde sevgi dolu , saygılı bir eş ,cinsellik konusunda artık küsecek ,evliligimiz biterse bitsin diyecek duruma geliyorsa empati yapmak gerek.

Benim konuma da bakın ve erkek isteksiz davranınca gelen yorumları okuyun.Aynı isteksizlik kadında olunca ,erkeğin sürekli alttan almasını beklemek yanlış.Evlilik çaba istiyor.Eğer gerçekten sizi seven,saygılı bir eşiniz varsa ve bu noktada hassassa alttan almayı deneyin derim.Yoksa eşiniz istediği cinselliği sizle yasamayip kimle yaşayacak ki ...
Malesef düşündüğünüz gibi değil ben ona ilişkide sürekli sorun çıkaran biri değilim ona çoğunlukla tutkuyla yaklaşmışımdır ama insanım bende.haftada 3-4
birlikteliğimiz olur 9yıllık evlilik iki çocuk bence daha iyisi olamaz ama nankör. bu bahsettiğim daha önceki kavgalar çocuklarım bebekliğinde oluşan yorgunluk sonrası isteksizlikten gene haksız aşırı seyrek olsa gerçekten uyum sağlamıyor olsam hak verirdim.ve reddetmiyorum ölü gibiyim lafına takıp böyle iğrenç davrandı

Canım acıyor. Saatlerdir ağlıyorum.
Kocam olacak yontulmamiş adamla boş sebeplerden kavga etmekten bıktım.

konuya gireyim.9yıllık evliyiz. klişe olacak biliyorum ama normalde iyi bir evliliğimiz var çok iyi bir koca gibi görünür.beraber vakit geçirmeyi sohbet etmeyi gezmeyi tozmayı severiz özel günleri es geçmez kutlar muhakkak,ama yılda bir falan öyle bir kavga ederiz kalbimi paramparça eder.hayatıma anlam katan biriyken içine eden bir adam olur gözümde..

Affınıza sığınarak yatak ilişkimizinde iyi olduğunu söylebilirim,( mesele burdan çıktığı çıktığı için yazıyorum kusura bakmayın.) Her ilişkimizin tutkulu bir şekilde olmasını ister ki çoğunlukla öyledir zaten. Nadiren çocukların bebekliğinde yorgunluktan isteksiz olmuşumdur.
Geçtiğimiz pazartesi reglim bitti sabırsızlıkla o günü bekliyordu. pazartesi aynı zamanda diyete ve spora başladım gece haliyle yorgun ve uykuluydum ama onuda reddetmek istemedim başlarken sadece biraz ölü gibiyim dedim.tripli tripli başlamadan uyudu .sabah oldu gerginliği üstünde.bende "her defasında böyle yapıyorsun birlikte olmak istiyorsun reddetmiyorum istekli görünmediğim için kızıyorsun istek içten gelen bişey o günkü modumuza göre değişiyor sen böyle yaptıkça isteğim hiç kalmıyor falan" dedim oda senin yüzünden ay boş geçiyor dedi.sustuk küsmedikte neyse bir iki gün geçti beraber yemek yedik beğendin mi diye soruyorum güzel olmuş zaten sadece ona yarıyorsun başka bir işe yaramıyorsun diyor.ya böyle konuşup beni soğutup nasıl senle tutkuyla sevişeyim be adam.git ne yaparsan yap dedim böylece küstük gibi ama gün içinde o işteyken ben mesaj attım çocuklarla ilgili falan ama buz yani.

Neyse eve geldi konuşmadık yatmaya gitti bende birkaç saat sonra girdim yatağa uyandı sigara içti geldi sonra üstümdeki örtüyü kaldırıp başladı beni yataktan kovmaya ya saçmalama diyorum git yanımda yatma koltukta yat diyor .başta şaka sandm ben gitmem burası benimde yatağım sen git koltukta yat dedim. ama o kadar ciddi beni yataktan atmaya çalışıyor ki çık diye bağırıyor yastığımı aldım bağırdım bugünü unutmayacağım dedim.hala konşuyor bana senin yanına bırakmayacağım falan diyor sen anca telefonla oyna diyor.
Şuan koltukta yatıyorum hiç gitmemde yatağa ama o kadar bilenip çirkinleşcek kesin.
Şuan ondan o kadar çok kurtulmak istiyorum ki keşke öyle bir şansım olsa
Esin cok haklı.Arzulanmak cinsel tatmin herkesin hakki

Pardonda insanım ben sürekli istekli ateşli olup üstüne atlayan birini bulsun. diyet, spor ,erken uyanma derken modunda olmadım bu mu suç?sürekli olan bir durum söz konusu değil öyle olsa bile vereceği tepki bu mu olmalıydı
Yakında oyle birini bulur zaten ben bu kadar sabreden erkek gormedim

Neye sabrediyor pardon.
Şaka mısınız, bu nasıl cehalet böyle.
Evliligin temel mantığı cinselliktir zaten karsinda seni arzulamayan cinselligi bir lutuf olarak veren biri var ayni konuyu kadin kocası icin de acsa soylerdim hormonal bir sıkıntı varsa tedavi olunabilir cinselligi bitmis bir evliligi surdurmenin anlamı yoktur

X