Ben de bu durumu yaşadım ama eşinizin yerindeydim.Küs kalmayı sevmeyen bir eşiniz varmış, daha önceden de sex konusunda tartismissiniz ama eşiniz anlaştığınızı düşünüp çok tepki vermemiş.Baktı ki bir sey değişmiyor, tavırlar aynı ,cinsellik istedigi duzeyde gitmiyor ,eşi isteksiz davranıyor, artık dayanamadığı icin büyük tepki vermiş.
Kavgalarımızdaki cümleler bile aynı.Size evlilikte zaten varlığın yokluğun bir demiş.Bakın eşiniz sizi seviyor ve anladığım kadarıyla sizinle sex yapmaktan zevk alıyor, başka arayışlara girmiyor.Sadece daha istekli olmanızı istiyor.
Bu isteksizlik 1 kez yaşansa ve kavga cikip büyüse eşiniz için anlayışsız derdim fakat daha önce de bu konunun tartışması yaşandığı için 'kendinizi sorgulayın' diyorum.Normalde sevgi dolu , saygılı bir eş ,cinsellik konusunda artık küsecek ,evliligimiz biterse bitsin diyecek duruma geliyorsa empati yapmak gerek.
Benim konuma da bakın ve erkek isteksiz davranınca gelen yorumları okuyun.Aynı isteksizlik kadında olunca ,erkeğin sürekli alttan almasını beklemek yanlış.Evlilik çaba istiyor.Eğer gerçekten sizi seven,saygılı bir eşiniz varsa ve bu noktada hassassa alttan almayı deneyin derim.Yoksa eşiniz istediği cinselliği sizle yasamayip kimle yaşayacak ki ...