Kocamla kavgamız

Konunu okuyunca.Rabbim çok şükür ne güzel bir adamla evliyim. Daha dün sabah adama yaa içimden gelmiyor dedim. İlerleyen saatlerde ne vardı sanki azcık yanaşaydın dedi cilveleşti. O kadar saygılı ki. Çok şükür Rabbime.
Senin eşime ne demeli bilmiyorum köteği eksik.
Kıskananlar mı çatlasın :KK53:

Allah bildiği gibi yapsın seçmen kağıdını almış vermiyor oy kullanma hakkımı bile elimden alıyor pislik haklıymış gibi
Secmen kagidi olmadanda kullaniliyor diye biliyorum.iyice cirkinlesmis.alin kimligi gidin kullanin.benimde benzer sorunlarim var esimle.biz simarttik bunlari.cokta alt cekmeyin.size pek saygili biri yok karsinizda zira.

Canım acıyor. Saatlerdir ağlıyorum.
Kocam olacak yontulmamiş adamla boş sebeplerden kavga etmekten bıktım.

konuya gireyim.9yıllık evliyiz. klişe olacak biliyorum ama normalde iyi bir evliliğimiz var çok iyi bir koca gibi görünür.beraber vakit geçirmeyi sohbet etmeyi gezmeyi tozmayı severiz özel günleri es geçmez kutlar muhakkak,ama yılda bir falan öyle bir kavga ederiz kalbimi paramparça eder.hayatıma anlam katan biriyken içine eden bir adam olur gözümde..

Affınıza sığınarak yatak ilişkimizinde iyi olduğunu söylebilirim,( mesele burdan çıktığı çıktığı için yazıyorum kusura bakmayın.) Her ilişkimizin tutkulu bir şekilde olmasını ister ki çoğunlukla öyledir zaten. Nadiren çocukların bebekliğinde yorgunluktan isteksiz olmuşumdur.
Geçtiğimiz pazartesi reglim bitti sabırsızlıkla o günü bekliyordu. pazartesi aynı zamanda diyete ve spora başladım gece haliyle yorgun ve uykuluydum ama onuda reddetmek istemedim başlarken sadece biraz ölü gibiyim dedim.tripli tripli başlamadan uyudu .sabah oldu gerginliği üstünde.bende "her defasında böyle yapıyorsun birlikte olmak istiyorsun reddetmiyorum istekli görünmediğim için kızıyorsun istek içten gelen bişey o günkü modumuza göre değişiyor sen böyle yaptıkça isteğim hiç kalmıyor falan" dedim oda senin yüzünden ay boş geçiyor dedi.sustuk küsmedikte neyse bir iki gün geçti beraber yemek yedik beğendin mi diye soruyorum güzel olmuş zaten sadece ona yarıyorsun başka bir işe yaramıyorsun diyor.ya böyle konuşup beni soğutup nasıl senle tutkuyla sevişeyim be adam.git ne yaparsan yap dedim böylece küstük gibi ama gün içinde o işteyken ben mesaj attım çocuklarla ilgili falan ama buz yani.

Neyse eve geldi konuşmadık yatmaya gitti bende birkaç saat sonra girdim yatağa uyandı sigara içti geldi sonra üstümdeki örtüyü kaldırıp başladı beni yataktan kovmaya ya saçmalama diyorum git yanımda yatma koltukta yat diyor .başta şaka sandm ben gitmem burası benimde yatağım sen git koltukta yat dedim. ama o kadar ciddi beni yataktan atmaya çalışıyor ki çık diye bağırıyor yastığımı aldım bağırdım bugünü unutmayacağım dedim.hala konşuyor bana senin yanına bırakmayacağım falan diyor sen anca telefonla oyna diyor.
Şuan koltukta yatıyorum hiç gitmemde yatağa ama o kadar bilenip çirkinleşcek kesin.
Şuan ondan o kadar çok kurtulmak istiyorum ki keşke öyle bir şansım olsa
Tövbe yarabbi yataktan atmak falan ne demek. Nasıl bir terbiyesizlik bu . Yatağa geldiğinde siz ters biseymi söylediniz? Yoksa durduk yeremi yapti

Böyle bir durum olursa tabii ki kendisinin gitmesi gerek. Senin düzenin bozulacağına onunki bozulsun. Zaten vasat bir erkeğin en korktuğu şey rahatının bozulmasıdır.Annen değil ama baban evden göndermek için baskı yapacak. Asla sen gitme. Asla. Gidip perişan olsun orada burada.

Herkesin önünde beni bosasin olmaz. Zaten tüm seçme hakkını ona bıraktığın için seni sindirmis.

Herkesin önünde "Ben boşanmak istiyorum" demen gerek. Sen kararlı davran, sen zora koş. İpler şu an onun elinde, senin eline geçmesi için kararları kendin vermen ve ona dayatman gerek. O sana böyle yapıyor. Karşısında çocuklara rağmen boşanmaya niyetli, sim dik duran bir kadın görmeli.

Ve şunu bil ki, bu evliliğin bu kadar sürmesinin tek sebebi senin hep alttan almis ve onun isteklerini gerçekleştirmiş olman. Gözünü öyle bir kırmış ki tadın kacmasin diye hep uyumlu olmuşsun.

Şu an hala çok kırgın ve sinirlisin haliyle. Mantıklı ve sağ duyulu davran. Evliliğinin artılarını eksilerini değerlendir. Ona göre diretir veya diretmezsin o senin bileceğin iş.
Annemden beklediğim desteği göremedim erkeklerin çoğu böyledir babanda aynı kızım bişey olmaz dedi😔illa şiddet mi görmem lazım anlamıyorum ki tek başıma kaldım annem böyle konuştuysa babamda aynı fikirde olur.

Bu kocaylar gerçekten iyi bir evliliğiniz mi vardı konu başında yazdığınız gibi?
Gerçekten yazdığım gibi herşey. ailesinin hakkımda tek kelime etmesine izin vermez .destektir uzun zamandır kavga değil ufak tartışmamız bile olmuyordu.
İyiyken ondan iyisi yok böyle kötüykende en kötüsü demek

Canım acıyor. Saatlerdir ağlıyorum.
Kocam olacak yontulmamiş adamla boş sebeplerden kavga etmekten bıktım.

konuya gireyim.9yıllık evliyiz. klişe olacak biliyorum ama normalde iyi bir evliliğimiz var çok iyi bir koca gibi görünür.beraber vakit geçirmeyi sohbet etmeyi gezmeyi tozmayı severiz özel günleri es geçmez kutlar muhakkak,ama yılda bir falan öyle bir kavga ederiz kalbimi paramparça eder.hayatıma anlam katan biriyken içine eden bir adam olur gözümde..

Affınıza sığınarak yatak ilişkimizinde iyi olduğunu söylebilirim,( mesele burdan çıktığı çıktığı için yazıyorum kusura bakmayın.) Her ilişkimizin tutkulu bir şekilde olmasını ister ki çoğunlukla öyledir zaten. Nadiren çocukların bebekliğinde yorgunluktan isteksiz olmuşumdur.
Geçtiğimiz pazartesi reglim bitti sabırsızlıkla o günü bekliyordu. pazartesi aynı zamanda diyete ve spora başladım gece haliyle yorgun ve uykuluydum ama onuda reddetmek istemedim başlarken sadece biraz ölü gibiyim dedim.tripli tripli başlamadan uyudu .sabah oldu gerginliği üstünde.bende "her defasında böyle yapıyorsun birlikte olmak istiyorsun reddetmiyorum istekli görünmediğim için kızıyorsun istek içten gelen bişey o günkü modumuza göre değişiyor sen böyle yaptıkça isteğim hiç kalmıyor falan" dedim oda senin yüzünden ay boş geçiyor dedi.sustuk küsmedikte neyse bir iki gün geçti beraber yemek yedik beğendin mi diye soruyorum güzel olmuş zaten sadece ona yarıyorsun başka bir işe yaramıyorsun diyor.ya böyle konuşup beni soğutup nasıl senle tutkuyla sevişeyim be adam.git ne yaparsan yap dedim böylece küstük gibi ama gün içinde o işteyken ben mesaj attım çocuklarla ilgili falan ama buz yani.

Neyse eve geldi konuşmadık yatmaya gitti bende birkaç saat sonra girdim yatağa uyandı sigara içti geldi sonra üstümdeki örtüyü kaldırıp başladı beni yataktan kovmaya ya saçmalama diyorum git yanımda yatma koltukta yat diyor .başta şaka sandm ben gitmem burası benimde yatağım sen git koltukta yat dedim. ama o kadar ciddi beni yataktan atmaya çalışıyor ki çık diye bağırıyor yastığımı aldım bağırdım bugünü unutmayacağım dedim.hala konşuyor bana senin yanına bırakmayacağım falan diyor sen anca telefonla oyna diyor.
Şuan koltukta yatıyorum hiç gitmemde yatağa ama o kadar bilenip çirkinleşcek kesin.
Şuan ondan o kadar çok kurtulmak istiyorum ki keşke öyle bir şansım olsa
Çok afedersiniz ama '' çüşşşşş '' diyorum. Tabi ki soğursunuz. Sevgi, saygı bırakmıyor ama cinsellik istiyor. Resmen sizi sadece cinsellik için istiyor, onun dışında ne düşündüğünüz ne istediğiniz umrunda değil. İnsan böyle konuşmayı utanır. Yataktan kovmak nedir şaka gibi. Ben evden kovarım onu ne yatağı?

Tövbe yarabbi yataktan atmak falan ne demek. Nasıl bir terbiyesizlik bu . Yatağa geldiğinde siz ters biseymi söylediniz? Yoksa durduk yeremi yapti
İnanın hiçbir şey demedim telefona bakınıyordum o ona yanaşmamı beklemiş olacak ki patladı şaka yapıyor sandığım için direndimde yataktan gitmemek için ciddi olduğunu anlayınca yastığı aldm çıktım

Yani bilmiyorum nereyi arayacağımı vakitte az kaldı dışarda başka işlerim vardı.nerden ulaşabilirim araştıramadım.
Oy vereceginiz okula gidip e-devletteki seçmen kağıdınızla oy kullanip kullanamayacaginizi sorun. Bu olaydan sonra bu ergen herifi sepetleyin hayatinizdan. Zorbaya bak ya!

Gerçekten yazdığım gibi herşey. ailesinin hakkımda tek kelime etmesine izin vermez .destektir uzun zamandır kavga değil ufak tartışmamız bile olmuyordu.
Ne iyisi ya?Herif düpedüz bencil bir pisliğin teki.Siz Allah göstermesin önemli bir rahatsızlık gecirseniz ne olacak?Her şey onun uçkuruna göre mi planlanacak?Yataktan atmak,seçmen kağıdına el koymak nedir ya?Deli mi ne.

Adami Bigun reddedince kafayi bozmuş. Bu mu iyi? Hasta olsaniz, ameliyat olsaniz, elden ayaktan dusseniz ne yapacak?
Secmen kagidini saklamasi bile sacmalik. Bu size karsi yapilan bir hareket degil.bir vatandaşın oy kullanmasini engellemek suc degil mi?

X