ikinci evlilik

onlara hal küçüğüm büyüğüm kızım oğlum diye hitap etmenizden karakteriniz malum zaten.benimsemişsiniz çocukları buda sizin sınavınız demekki yaprak dökümü diye bi dizi vardı ordaki fikret gibi olmuş umarım düzelir

3 cocuklu adamla evlenmek iyi cesaret
hemde cocuklari cok kucuk degil
ayrica ikinci evliligi yapan hanimlar cok düsünmeliler kesinlikle
ikinciside hata olursa cok yipratir

esinizi siz daha iyi tanirsiniz
belki ilk esini kaybettigi icin travma geciriyordur
sonucta uvey annesiniz

hem kolay degil birbirinize alisma evresinde 3 cocuk var yani
ve yeni evlisiniz
hersey hic kolay olmayacak

arkadaşın birisi allem edip kallem edip çocuk yapmışsın demiş. ama ben kimseyi oyuna getirmedim. benim çocuk istediğim baştan belliydi. ben dinine imanına bağlı evine bağlı bi adam zannettiğim için evlendim. yorumlarınızın hepsi benim kimselere ifade edemediğim gerçekler .
büyük kız da sabah kendi yatak çarşaflarını değiştirdi eşimde diyo ki makina nasıl çalışacak söylede ben çalıştırayım diyo. adam kızının çarşaflarını yıkayacak yorum sizin. sabah bebeğim erken uyandı bende onun için geri dokuz gibi tekrar uyuttum bende yattım biraz kızına kahvaltı hazırladı yatağını topladı. kayınvalidemler umreden gelecek bugün gece . çocukları topladı gitti ben gece gelmem onları karşılarım dedi .. görümce dünden gitmiş yemekleri hazırlamış evi temizlemiş. bende haber verseydi keşke benimde belki bi yardımım dokunurdu dedim. o arayacağına sen arasaydın yapılacak bişey varmı diye dedi ve gitti . bebeğim çok hasta öksürüyo gece uyumuyo ve diş çıkarma problemi var. ben aramayı düşünemedim onlar arasa ne olurdu. bu hayatta kime yaranacağım nasıl mutlu ölüncemi . ya düşünürken bi hastalık sahibi olursam bebeğim yavrum kanatsız meleğimin hali ne olur..

arkadaşın birisi allem edip kallem edip çocuk yapmışsın demiş. ama ben kimseyi oyuna getirmedim. benim çocuk istediğim baştan belliydi. ben dinine imanına bağlı evine bağlı bi adam zannettiğim için evlendim. yorumlarınızın hepsi benim kimselere ifade edemediğim gerçekler .
büyük kız da sabah kendi yatak çarşaflarını değiştirdi eşimde diyo ki makina nasıl çalışacak söylede ben çalıştırayım diyo. adam kızının çarşaflarını yıkayacak yorum sizin. sabah bebeğim erken uyandı bende onun için geri dokuz gibi tekrar uyuttum bende yattım biraz kızına kahvaltı hazırladı yatağını topladı. kayınvalidemler umreden gelecek bugün gece . çocukları topladı gitti ben gece gelmem onları karşılarım dedi .. görümce dünden gitmiş yemekleri hazırlamış evi temizlemiş. bende haber verseydi keşke benimde belki bi yardımım dokunurdu dedim. o arayacağına sen arasaydın yapılacak bişey varmı diye dedi ve gitti . bebeğim çok hasta öksürüyo gece uyumuyo ve diş çıkarma problemi var. ben aramayı düşünemedim onlar arasa ne olurdu. bu hayatta kime yaranacağım nasıl mutlu ölüncemi . ya düşünürken bi hastalık sahibi olursam bebeğim yavrum kanatsız meleğimin hali ne olur..
allah yardımcın olsun 2. ewlılık zaten zor 3 çocuk bıde kendı cocugun keşke bu adamla ewlwnmeseydınde rahatın bozulmasaydı kac yıllk evlısın

4 yıllık evliyim . ama çok güvendim. sana bişey söyleyen seniz üzen karşısında beni bulur diyodu. kendinden başka kimse bu kadar üzmedi beni..

hata yaptım biliyorum kafamı duvarlara vurmak istiyorum . adam çocuklara yemek yedirmek hastası. çıldırıyo çocuklar yemek yemeyince hepsinin ağzına kaşık kaşık yemeklerini veriyo en son kendisi yiyor.onlarda sofrada hepsi ağğzı açık şekilde bekliyo yemek versin diye. benim bebeğimden için o sizden fazla yiyo siz niye yemiyosunuz diye avazı çıktığı kada bağırıyo. bırakmasına bırakacağım allahım yol göstersin bana

hata yaptım biliyorum kafamı duvarlara vurmak istiyorum . adam çocuklara yemek yedirmek hastası. çıldırıyo çocuklar yemek yemeyince hepsinin ağzına kaşık kaşık yemeklerini veriyo en son kendisi yiyor.onlarda sofrada hepsi ağğzı açık şekilde bekliyo yemek versin diye. benim bebeğimden için o sizden fazla yiyo siz niye yemiyosunuz diye avazı çıktığı kada bağırıyo. bırakmasına bırakacağım allahım yol göstersin bana
allah sana yol gostersın yardım etsın o ettıgı laflar demekkı senınle ewlenene kadarmış

Allah yardımcınız olsun.
Sizin yapmadığınız ayrımı eşiniz yapıyor belliki çok zor bir durum.
Siz büyük bir fedakarlıkta bulunmussunuz kimse kolay kolay 3 çocuklu bir adamla evlenmeyi kabul etmez. Eşiniz kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor herhalde.
Kıymetinizi bilememiş, gelecekte alacağınız karar konusunda da hakkınızda hayırlısı olsun. Son olarak söylemeden geçemeyeceğim keşke bu sartlarda çocuk düşünmeseydiniz, kendi elinizi kolunuzu bağlamışsınız adeta. Çocuklada bosanılır evet ama çocuk olunca dahada zorlaşıyor süreç.

Kim ne der diye düşünme al bebeğini çek git.
Bebeğin büyüdükçe olaylar daha da çığrından çıkabilir
Kocanın ruh sağlığı yerinde değil
Daha fazla yıpranmadan ailenle durumu konuş bence

Eşin ya usta bir yalancı kendini sana farklı tanıtmış, ya da hasta, eşi ölünce bence 3 çocukla ne yapacağım diye travma geçirmiş adam hiç kolay değil artık o 3 çocuk yemek yese de aç gelir o babaya anne yok çünkü o çocukların kolu kanadı kırık , eksiği doldurmaya çalışıyor ama abartılı hareketleri ilerde çocukları daha kötü etkileyebilir ki bence öyle olacak, sen ise bence kendini ezdirmemelisin şartını koy ve mutsuzluğa deva etme

Bu nasil bi hayat. Bu adam 3 çocuğuna baktıriyo senn ayaklarının altını öpmesi gerekirken sana eziyet ediyo. Bu nedir yaa gerçekten dayanılması zor bi durum. Büyüklerini eve topla ve bu konuyu güzelce konuşun. Neden böyle yapiyo neden böyle oluyo. Bu çocuklar niye böyle davraniyo tek tek konuşun bacım. Yoksa boşa gitsin.kiymet bilmeyen bi insanla ömür geçermi. Sana kimse acimiyo sen niye aciyasin. Yazık deilmi o bebeğe

namazında niyazında dışarıda çok iyi görünmeye çalışan ama çocukları için bi ruh hastasına dönüşümüş bi insanla evliyim. babam kime sorduysam dört dörtlük bi adam dediydi buna diyo.
ama korkma herkes böyle çıkacak diye bişey yok sadece ben KADERSİZİM
Adamın ibadeti gösteriş icnmis resmen evine huzur vermiyorki

stresten SÜTÜM KESİLDİ 6 ay emzirebildim yavrumu
Ya allah askina eşinin ailes neden onun hakkında bişe bilmek duymak istemiyo çok saçma ya gidip istemeselerde anlaticaksin anlatmalisin babası evlatliktan red edermiş. Demekki bu adam daha öncede boyleymis. Kv kbabanida al karsina böyleyken boyle de. Sen bu dünyaya bi daha gelmiceksin hee. Yapma böyle yaa. Valla Çok üzüldüm gerçekten bi yolu olmalı ve tez zamanda olmalı.

Yok artik su son yazdiklarin sinirlerimi ziplatti yeminle
Ya konu sahibi arkadasim yeter kendini bu kadar ezdirme ,bu denli taviz verme .Sen taviz verip kocana iyilik yaptiginimi saniyorsun adam seni hice sayiyor .Ama inan bunun sorumlusu sensin fazla iyi niyetli olmak ahmakliktir.
Kendine biraz deger ver ,tamam bebegin olmus ama bu demek degilki bu adama tum omrunu harcayacaksin.
Sen boyle devam ettikce daha cok ezilirsin ,hicte degerin olmaz.Ben iyilik yapayim elbet anlar diye dusunme yok oyle birsey.
Daha gorumceni arayip temizlige bilmem neye yardimi dusunuyorsun ya
Offff valla icim skildi ...Bu kadar yaranmaya calisma lutfen
Yazdiklarina bir de kendin objektif olarak bak yani,belki anlarsin hatalarini

Butun yorumlari okudum gercekten isin cok zor. Esin biraz hassas olsa cocuklari icin tamam ama amma abartmis ya. Bence de kendini ezdirme o sana muhtac sen degil bunu unutma. Goz dagi ver bence senin degerini anlasin artik. Sanki bebeginiz ortak cocugunuz degil de adamin uvey cocugu, ki demis o sizden cok yiyor. Deli mi ne.
Artik esinin bu tavirlarina dur demenin zamani coktan gelmis babasina anlatin durumu ve siz elinizden geleni yaptiginiz halde onun ve cocuklarinin bu tavirlarina katlanamayaginizi belirtin

canım sanırım eşin hasta, çocuklarında ahlakını bozmuş artık yalan söylemeye başlamışlar, onu kullanıyorlar. benim eşimin de iki çocuğu var, annelerinin yanındalar, ama bize geldikleri kısa sürelerde bile ben onlara kızabiliyorum. mesala küfürlü konuşmayın, kavga etmeyin vs diye kızıyorum eşim de beni destekliyor. çünkü çocukların ahlakı için söylüyorum yoksa banane. eğer eşim bana kızma deseydi ne haliniz varsa görün derdim sonuçta banane... senin de eşinin psikoloğa gitmesi lazım seni dinlemiyor hatasının farkında değil ama dr a gitmesi içinde senin ona terkedeceğini söylemen lazım yoksa gitmez bu adam dr a falan. iyi bi korkutman lazım yoksa düzelmez çocuklarınında ahlaksız olmalarına sebep olur

Annem hep derdi kuma bile üvey evlattan kolay diye...
Teyzemde bakmis büyutmus kendi evladi gibi sonra kiz napmis ne etmis bosais bunlari teyzem cok aglamis yalvarmis geri gitmek icin ama adam istememis be bosanmadan.6 ay sonra olmus adam..
Aklima o geldi okuyunca :KK43: Madem calisiyosun al yavrunu baska yere git derim canim

çocuklunun kaç çocuğu var? evlenirsen sizinle mi kalacaklar?
Çocuklunun ikş çocuğu var.kızı 10 yaşında kendinde.oğlu 14yaşında annesinde..kızı annesinde kalmış çoğunlukla.seneye ywnıma alacam diyor..kızı gördüm .Bilmiş ama şirin beni sevecek gibi..Adam 38 yaşında ama hoş.işyerinde herkes seviyor.Merhametli bir tarafı var.çocuklarına otoriter olduğu belli sözlerinden..Oğlanın bir zararı yok diyor.Kendi evi var.Hiçbir talibimin kendi evi olmamıştı.EVLENMEYE de istekli belli.8yıl olmuş.

Bu adam karısı öldüjten nezaman sonra evlendi senle canım.Bu çocuklu boşanmış karısı aldatmış dediler.Kadın evlenmiş yine boşanmış.Ondan nefret ediyor.Sekiz yıl olmuş evlenmek istşyor artık..

X