Kocamla kavgamız

Canım acıyor. Saatlerdir ağlıyorum.
Kocam olacak yontulmamiş adamla boş sebeplerden kavga etmekten bıktım.

konuya gireyim.9yıllık evliyiz. klişe olacak biliyorum ama normalde iyi bir evliliğimiz var çok iyi bir koca gibi görünür.beraber vakit geçirmeyi sohbet etmeyi gezmeyi tozmayı severiz özel günleri es geçmez kutlar muhakkak,ama yılda bir falan öyle bir kavga ederiz kalbimi paramparça eder.hayatıma anlam katan biriyken içine eden bir adam olur gözümde..

Affınıza sığınarak yatak ilişkimizinde iyi olduğunu söylebilirim,( mesele burdan çıktığı çıktığı için yazıyorum kusura bakmayın.) Her ilişkimizin tutkulu bir şekilde olmasını ister ki çoğunlukla öyledir zaten. Nadiren çocukların bebekliğinde yorgunluktan isteksiz olmuşumdur.
Geçtiğimiz pazartesi reglim bitti sabırsızlıkla o günü bekliyordu. pazartesi aynı zamanda diyete ve spora başladım gece haliyle yorgun ve uykuluydum ama onuda reddetmek istemedim başlarken sadece biraz ölü gibiyim dedim.tripli tripli başlamadan uyudu .sabah oldu gerginliği üstünde.bende "her defasında böyle yapıyorsun birlikte olmak istiyorsun reddetmiyorum istekli görünmediğim için kızıyorsun istek içten gelen bişey o günkü modumuza göre değişiyor sen böyle yaptıkça isteğim hiç kalmıyor falan" dedim oda senin yüzünden ay boş geçiyor dedi.sustuk küsmedikte neyse bir iki gün geçti beraber yemek yedik beğendin mi diye soruyorum güzel olmuş zaten sadece ona yarıyorsun başka bir işe yaramıyorsun diyor.ya böyle konuşup beni soğutup nasıl senle tutkuyla sevişeyim be adam.git ne yaparsan yap dedim böylece küstük gibi ama gün içinde o işteyken ben mesaj attım çocuklarla ilgili falan ama buz yani.

Neyse eve geldi konuşmadık yatmaya gitti bende birkaç saat sonra girdim yatağa uyandı sigara içti geldi sonra üstümdeki örtüyü kaldırıp başladı beni yataktan kovmaya ya saçmalama diyorum git yanımda yatma koltukta yat diyor .başta şaka sandm ben gitmem burası benimde yatağım sen git koltukta yat dedim. ama o kadar ciddi beni yataktan atmaya çalışıyor ki çık diye bağırıyor yastığımı aldım bağırdım bugünü unutmayacağım dedim.hala konşuyor bana senin yanına bırakmayacağım falan diyor sen anca telefonla oyna diyor.
Şuan koltukta yatıyorum hiç gitmemde yatağa ama o kadar bilenip çirkinleşcek kesin.
Şuan ondan o kadar çok kurtulmak istiyorum ki keşke öyle bir şansım olsa
İliski yasamak zorundasınız cünkü malısınız ya onun.. yanlıs anlamayın esinizin düsüncesi bu. Sizde biraz gurur varsa bu adamla bi kez daha aynı yatakta yatmazsınz

Malesef düşündüğünüz gibi değil ben ona ilişkide sürekli sorun çıkaran biri değilim ona çoğunlukla tutkuyla yaklaşmışımdır ama insanım bende.haftada 3-4
birlikteliğimiz olur 9yıllık evlilik iki çocuk bence daha iyisi olamaz ama nankör. bu bahsettiğim daha önceki kavgalar çocuklarım bebekliğinde oluşan yorgunluk sonrası isteksizlikten gene haksız aşırı seyrek olsa gerçekten uyum sağlamıyor olsam hak verirdim.ve reddetmiyorum ölü gibiyim lafına takıp böyle iğrenç davrandı
haftada 3-4 ü mü az buluyor. çalışmıyor mu yorulmuyor mu bu camış

Evliligin temel mantığı cinselliktir zaten karsinda seni arzulamayan cinselligi bir lutuf olarak veren biri var ayni konuyu kadin kocası icin de acsa soylerdim hormonal bir sıkıntı varsa tedavi olunabilir cinselligi bitmis bir evliligi surdurmenin anlamı yoktur

Konuyu biraz okuyun da öyle yorum yapın, okumadığınız çok belli.

Konu sahibi 2 çocukla hafta 3-4 kere zaten birlikte oluyor daha ne olacak? Bütün mesele bir kere reddetmesinden çıkıyor Allah korusun konu sahibi 2 gün ateşlenip grip olsa eşi adliyede soluğu alacak. 🤦‍♀️

Malesef düşündüğünüz gibi değil ben ona ilişkide sürekli sorun çıkaran biri değilim ona çoğunlukla tutkuyla yaklaşmışımdır ama insanım bende.haftada 3-4
birlikteliğimiz olur 9yıllık evlilik iki çocuk bence daha iyisi olamaz ama nankör. bu bahsettiğim daha önceki kavgalar çocuklarım bebekliğinde oluşan yorgunluk sonrası isteksizlikten gene haksız aşırı seyrek olsa gerçekten uyum sağlamıyor olsam hak verirdim.ve reddetmiyorum ölü gibiyim lafına takıp böyle iğrenç davrandı

Aslında haftada 3 4 gayet yeterli olmalı 9 yıllık evlilik için.Esiniz tam olarak ne istiyormuş, konuştunuz mu karşılıklı?Bir ortak yol bulabilmek için ne istediğinizi açık açık konuşmanız gerek.

Anladigim kadarıyla esiniz tartışmadan sonra gönlünün alınmasını ve cinsellik yaşamayı beklemiş.2 3 gun gecmis.Siz elinde telefon ,cinsellikten uzak durunca da ipler kopmuş.Tek benim zorumla mı cinsellik yaşıyoruz diye düşünmüş olabilir.

Bir de şunu kesinlikle soyleyebilirim.Fevri davranıp ailelere en mahreminizi anlatmamalıydınız.Kesin olarak bosanacaksanız bile gerek yoktu ki bosanacağınızı sanmiyorum.

Anladigim kadarıyla esiniz tartışmadan sonra gönlünün alınmasını ve cinsellik yaşamayı beklemiş.2 3 gun gecmis.Siz elinde telefon ,cinsellikten uzak durunca da ipler kopmuş.Tek benim zorumla mı cinsellik yaşıyoruz diye düşünmüş olabilir.
Aynen tam üstüne bastınız bu dediğiniz oldu ama ben ona söyledim daha öncede. böyle konuşup sana istekli yaklaşmamı beklememe yani güzel güzel de söyledim bunu.sürekli böyle değilim uykulu ve yorgun bir kadın istemiyorsan tamam daha sonra sende isteyince beraber oluruz diyeceğine başka bir işe yaramazsın varlığın yokluğun bir deyince olsa olsa sahte bir şehvet olur onuda yapamam.bu sefer de sanki onu cinsellikle tehdit ediyormuşum gibi algılıyor
Ailelere söyleme meselesi fevri oldu ama çok sorun değil bir tek anneme söyledim onla arkadaş gibiyiz üstü kapalı anlattım yataktan kovdu artık onla aynı yatakta yatmam dedim

Konunu okuyunca.Rabbim çok şükür ne güzel bir adamla evliyim. Daha dün sabah adama yaa içimden gelmiyor dedim. İlerleyen saatlerde ne vardı sanki azcık yanaşaydın dedi cilveleşti. O kadar saygılı ki. Çok şükür Rabbime.
Senin eşime ne demeli bilmiyorum köteği eksik.
Başkasının kötü haline bakıp kendi iyi haline şükretmek tam bi adilik :)

Gitmemeye çalıştım ama başedemedim sen git desemde gitmedi çirkef.koltukta yatarım sıkıntı yok yeterki uzak olayım
Ya ayıoglu ayı insan olsa iki çocuğunun annesini koltukta mi yatırır. Kadının beli mi agrir sırtı mi agrir belli degil bi de sehvet bekliyor içi kapkaranlik bu adamin ya.

Kocanıza şişme bebek hediye edin her istediğinde koşulsuz şartsız ihtiyacını giderebilir
Kusura bakmayın sizi resmen böyle görüyor
Yani gidip aldatsa sizi suçlayacak bi profil gibi ilginç bi vaka
Seviyorsunuz belliki oyüzden biraz uzak kalınca kendiliğinden düzelir.ilişkinizin ipleri adamın elinde ama kaptırmışsınız

Yakında oyle birini bulur zaten ben bu kadar sabreden erkek gormedim
Siz olayı çok yanlış anlamissiniz yanliz kadın zaten normalde haftada 3-4 diyor. 9 yıllık evlilikte gayet normal hatta iyi bir sayı bence. Bende 9 yıllık evliyim bizimde 3-4 olur hatta şuan şoyle bir donemdeyiz ki benden kaynaklı bir sağlık durumundan dolayı 1 haftadır ilişki olmuyor daha kaç gün olmayacak belli degil ama eşimde bende ilişki anlamında adım atmiyoruz. Normalde iyi giden ilişkide böyle bir ilişki olmama durumunda sabredilmeyecekse gitsin şişme bebek bulsun zaten öyle koca. Siz konuyu doğru okuduğunuzdan emin misiniz?

Konunu okuyunca.Rabbim çok şükür ne güzel bir adamla evliyim. Daha dün sabah adama yaa içimden gelmiyor dedim. İlerleyen saatlerde ne vardı sanki azcık yanaşaydın dedi cilveleşti. O kadar saygılı ki. Çok şükür Rabbime.
Senin eşime ne demeli bilmiyorum köteği eksik.
Ay maşallah bütün kadınlar oturduk takdir ettik kocişini keşke bi konu açsanda 3 sayfa okusak sizin ilişkinizi çok isterim

Kocanıza şişme bebek hediye edin her istediğinde koşulsuz şartsız ihtiyacını giderebilir
Kusura bakmayın sizi resmen böyle görüyor
Yani gidip aldatsa sizi suçlayacak bi profil gibi ilginç bi vaka
Seviyorsunuz belliki oyüzden biraz uzak kalınca kendiliğinden düzelir.ilişkinizin ipleri adamın elinde ama kaptırmışsınız
Şişme bebek iyi fikir zira beni yatağında zor görür.Seviyordum.şuan sevmiyorum sevmek istemiyorum .boşunaymış gibi herşey hissediyorum

Şişme bebek iyi fikir zira beni yatağında zor görür.Seviyordum.şuan sevmiyorum sevmek istemiyorum .boşunaymış gibi herşey hissediyorum
yüz verdikçe astar istemiş gibi olmuş şımarmış ama en kötüsü sizi böyle soğutması arkadaşım boşandığında ona olan aşkımı sevgimi kendi elleriyle bitirdiği için öfkeliyim diyordu bu çok zor durum umarım seninki o raddeye gelmez
Sen sadece ona karşı bi tık daha güçlü dur seni kaybetme ihtimalini bilsin( böyle birşey olmasa bile)

yüz verdikçe astar istemiş gibi olmuş şımarmış ama en kötüsü sizi böyle soğutması arkadaşım boşandığında ona olan aşkımı sevgimi kendi elleriyle bitirdiği için öfkeliyim diyordu bu çok zor durum umarım seninki o raddeye gelmez
Sen sadece ona karşı bi tık daha güçlü dur seni kaybetme ihtimalini bilsin( böyle birşey olmasa bile)
Teşekkür ederim kesinlikle daha güçlü olacağım o ailemden çocuklardan kaynaklı ezilip konuşmamı beklesin çok bekler boşanmaya varırsada varır

Canım acıyor. Saatlerdir ağlıyorum.
Kocam olacak yontulmamiş adamla boş sebeplerden kavga etmekten bıktım.

konuya gireyim.9yıllık evliyiz. klişe olacak biliyorum ama normalde iyi bir evliliğimiz var çok iyi bir koca gibi görünür.beraber vakit geçirmeyi sohbet etmeyi gezmeyi tozmayı severiz özel günleri es geçmez kutlar muhakkak,ama yılda bir falan öyle bir kavga ederiz kalbimi paramparça eder.hayatıma anlam katan biriyken içine eden bir adam olur gözümde..

Affınıza sığınarak yatak ilişkimizinde iyi olduğunu söylebilirim,( mesele burdan çıktığı çıktığı için yazıyorum kusura bakmayın.) Her ilişkimizin tutkulu bir şekilde olmasını ister ki çoğunlukla öyledir zaten. Nadiren çocukların bebekliğinde yorgunluktan isteksiz olmuşumdur.
Geçtiğimiz pazartesi reglim bitti sabırsızlıkla o günü bekliyordu. pazartesi aynı zamanda diyete ve spora başladım gece haliyle yorgun ve uykuluydum ama onuda reddetmek istemedim başlarken sadece biraz ölü gibiyim dedim.tripli tripli başlamadan uyudu .sabah oldu gerginliği üstünde.bende "her defasında böyle yapıyorsun birlikte olmak istiyorsun reddetmiyorum istekli görünmediğim için kızıyorsun istek içten gelen bişey o günkü modumuza göre değişiyor sen böyle yaptıkça isteğim hiç kalmıyor falan" dedim oda senin yüzünden ay boş geçiyor dedi.sustuk küsmedikte neyse bir iki gün geçti beraber yemek yedik beğendin mi diye soruyorum güzel olmuş zaten sadece ona yarıyorsun başka bir işe yaramıyorsun diyor.ya böyle konuşup beni soğutup nasıl senle tutkuyla sevişeyim be adam.git ne yaparsan yap dedim böylece küstük gibi ama gün içinde o işteyken ben mesaj attım çocuklarla ilgili falan ama buz yani.

Neyse eve geldi konuşmadık yatmaya gitti bende birkaç saat sonra girdim yatağa uyandı sigara içti geldi sonra üstümdeki örtüyü kaldırıp başladı beni yataktan kovmaya ya saçmalama diyorum git yanımda yatma koltukta yat diyor .başta şaka sandm ben gitmem burası benimde yatağım sen git koltukta yat dedim. ama o kadar ciddi beni yataktan atmaya çalışıyor ki çık diye bağırıyor yastığımı aldım bağırdım bugünü unutmayacağım dedim.hala konşuyor bana senin yanına bırakmayacağım falan diyor sen anca telefonla oyna diyor.
Şuan koltukta yatıyorum hiç gitmemde yatağa ama o kadar bilenip çirkinleşcek kesin.
Şuan ondan o kadar çok kurtulmak istiyorum ki keşke öyle bir şansım olsa
eşinize saydırmayacağım çünkü evliliğinizin dinamiğini vs bu yazılanlardan bilemem. hani belki de sizin de çok yanlışınız vardır adam bıkmıştır bilemem ya da adam saygısızdır bunu da burdan çözemem. sadece ben ne yapardım onu söyleyeyim bana asla ama asla böyle davranılmasına müsade etmezdim. tepkimi koyardım. önce onun yüzüne hayır derdim bana asla böyle davranamazsın bunları söyleyemezsin kendine gel derdim. ama kızarak bagırarak değil. konuyu uzatarak da değil. ve oturalım konuşalım sevişmiyoruz diye mi böyle yapıyorsun derdim. saygısızlık etmeden de bunu yapabilirsin önce haddini bileceksin derdim. sonra da yumuşarsa eğer onu anlamaya çalışırdım ne istiyorsa ortak noktada buluşmaya çalışırdım. ama bir kere birine , illa bu kocanız olmak zorunda değil , bir kere izin verirseniz böyle davranıslar sergilemesine hep yapar. o yüzden önce bir duruşunuz olsun.

Evliligin temel mantığı cinselliktir zaten karsinda seni arzulamayan cinselligi bir lutuf olarak veren biri var ayni konuyu kadin kocası icin de acsa soylerdim hormonal bir sıkıntı varsa tedavi olunabilir cinselligi bitmis bir evliligi surdurmenin anlamı yoktur
La havle.
Evliliğin temel mantığı cinselliktir demek?
E mevzu cinsellikse geneleve gitsinler daha az masraflı olur.
Kadın erkeğin kölesi değildir. İnsanların inişleri çıkışları olur, bedenen yorgun olur, zihnen hazır olmayabilir.
Bir kadın olarak ne kadar alçaltıyorsunuz kendinizi ve hemcinslerinizi.

Aynen tam üstüne bastınız bu dediğiniz oldu ama ben ona söyledim daha öncede. böyle konuşup sana istekli yaklaşmamı beklememe yani güzel güzel de söyledim bunu.sürekli böyle değilim uykulu ve yorgun bir kadın istemiyorsan tamam daha sonra sende isteyince beraber oluruz diyeceğine başka bir işe yaramazsın varlığın yokluğun bir deyince olsa olsa sahte bir şehvet olur onuda yapamam.bu sefer de sanki onu cinsellikle tehdit ediyormuşum gibi algılıyor
Ailelere söyleme meselesi fevri oldu ama çok sorun değil bir tek anneme söyledim onla arkadaş gibiyiz üstü kapalı anlattım yataktan kovdu artık onla aynı yatakta yatmam dedim

Eşiniz kavgadan sonra ona yanaşın istemiş, sizin de kalbiniz kırıldığı için 2 gün yanaşmamışsınız.Bu kavgalar daha önce de olmuş.Bir çözüme ulaşmamış.

Şimdi siz 'eşim beni cinsellik için mi seviyor, tüm yaşananlar yalan mı?' diye düşünürken, eşiniz de 'sevilmiyorum ,arzulanmıyorum , benim zorumla birliktelik oluyor ,böyle evlilik mi olur' diye düşünüyor.

İnsan yorgun veya halsiz olup cinselliği erteleyebilir.Böyle zamanlarda eş istekliyse ortak noktayı bulmak gerek.Bence 'yorgunum istersen yapalım ama çok aktif olamayacağım' ya da ''yorgunum yarın vs. yapalım' gibi karar alınabilir.Eş hangisini kabul ederse ,sakin bir zamanda konuşup anlaşın derim.Yorgun oldugunuz durumlarda da ne karar aldıysanız onu uygularsınız.Birbirinizin kalbini kırmamış olursunuz.

İki taraf da incinmiş.Eşinizi seviyorsanız kim haklı diye düşünmeden gönlünü alın derim.Ya da ufak ufak barısmaya yönelik yumuşar gibi adim atın.Tabi bu sefer çözüme bağlayarak.Eşimle saygılıyız ve genel olarak iyi bir evliliğim var dediğiniz için bu yorumu yapıyorum.Halledilebilecek bir konu için asıp kesmeye ,kalp kırmaya ,boşanma lafını ağıza almaya gerek yok.

Ailene soyleme konusundaysa ben arkadaş gibi olsaniz da annenize söylemenizi istemezdim.Siz unutursunuz,anneye dert olur.

X