Kocamla kavgamız

Oy vereceginiz okula gidip e-devletteki seçmen kağıdınızla oy kullanip kullanamayacaginizi sorun. Bu olaydan sonra bu ergen herifi sepetleyin hayatinizdan. Zorbaya bak ya!
Bize seçmen kağıdınız yanınızda mi diye sordular,hayır dedik.kimliğiniz yanınızdaysa sorun yok dediler ve kullandık.

Kocanizdaki saygıdan iki gramı size bulassaydi keşke kadın böyle üzgünken aynı konuda ne kadarda müthiş olduğunuzu anlatmasaydiniz. Ne mutlu size. Bu yorumunuz konu sahibine çok şey kattı cidden.

Şükür yetiştim oy kullanmaya kızlar sağolun, benimkide oy kullanmış listede imzasını gördüm seçmen kağıtlarının iç içeydi resmen bilerek almış
İnşallah el birliği ile sizi c.i'na oy vermeye göndermemişizdir.

Nasıl yani, baya bir sey olmaz mı dedi annen? Peki o zaman. Kocaman çocuk sahibi bir kadınsın, harekete geçmek için birinin seni onaylamasına ihtiyacım var mı? Sen zaten boşanmayı düşünmüyorsun bunu hissedebiliyorum, gerekçeleri seni ilgilendirir ve ben buna bir yorum yapamam ama sırf destek görmediğin için sineye çekersen eşin sana uyguladığı manevi şiddetin dozunu arttırır.

Sineye çekmek istemiyorum gerçekten annemede kızdım ben bir daha onun yatağına girmem siz bunu bilin olaylar büyürse haberiniz olsun dedim.artık nasıl şekillenir bilemem.eşimede mesaj attım seçmen kağıdımıda alınca aşırı sinirlendim boşanacağız bir çırpıda kurtulayım senden dedim iyi olur zaten varlığın yokluğun belli değil dedi.ben geri adım atmam olaylar zaten büyürse eşim tarafından ailem mecbur destek olurlar diye düşünüyorum

Oha. Defolsun gitsin. Demekki ciddi bir hastalıginiz falan olsa aninda bosanacak. Oküz yaa. Ben olsam diye cümle kurmayacağım bosanmazsinız belli zaten ama boyle ökuzle de bilemiyorum

Annenize neden anlattinizki anneniz ne alaka ben olmuş

Sonu konunuzun başıyla çelişiyor. Yinede yorum yapayım sizi kovuyorsa tepkinizi koyun. Hay hay peşinden koşucak değilim bu tavrın hoş değil kaba ve saygısızca kendine gel diyin. Ben böyle şeylerde katıyım. Abartmasın cinsel objemiyiz biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…