Kocamla kavgamız

Her şey yolundayken elbette problem olmaz. Ama insanız isteksiz olabiliriz modumuz düşük olabilir yorgun olabiliriz asıl böyle zamanlarda anlayış lazım. Arkadaşını kavga da tanı demişler. Her istediğine tamam dediğinizde ninem de kusursuz eş olur
Bende aynısını söyledim ona. canım tamam yorgunsun sorun değil başka Zamanda olur diyebilseydin böyle olmazdı

Belkide gerçekten boşa aldanmışımdır boşa kendimi kandırıyorumdur 😔benimkide küsmeyi küs kalmayı sevmezdi yani işte gittikçe değişiyor mu saçmalıyor bilmiyorum susup yutmak istemiyorum
Alttan alma, çocukların için bile olsa konuşma, gerçekten hatasını anlayıp samimi bir şekilde özür dileyene kadar suratına bakma. Sonra da oturup konuş ve bundan sonra daha çok hayır de alışsın . 😑

Erkek dediğin kedi gibidir, beslersin tırmalar, kovarsin kapında ağlar.

Eh besleyip tirmalandigina göre geriye kovup ağlatmak kalıyor.

İyiyken herkes iyi, bir kere istediğini yapmaya gör sonuç bu işte. Bana kalırsa çok fazla yüz verip simartmissin. Bir kaç gün sonra sözde tatlıya bağlayıp bir şey olmamış gibi birlikte yatarsaniz gelecekte olacak daha büyük olaylara ve gururunun kirilmasina hazırlan.

Evliliğinde mutlu olduğunu söylemişsin bu yüzden sana boşan diyemem ama ben şu davranisla kapının önüne koyardım bunu net şekilde söyleyeyim.

Ya normal insan gibi tartışsak çekinmem ama ben küs kaldıkça abartıcak .benimde artık içimden ona karşı bişey gelmiyor
İç sesiniz doğruyu hissettiriyor ve siz iç sesinize karşı bile eşinizden yanasınız içten içe.
Etmeyin bunu kendinize.

Erkek dediğin kedi gibidir, beslersin tırmalar, kovarsin kapında ağlar.

Eh besleyip tirmalandigina göre geriye kovup ağlatmak kalıyor.

İyiyken herkes iyi, bir kere istediğini yapmaya gör sonuç bu işte. Bana kalırsa çok fazla yüz verip simartmissin. Bir kaç gün sonra sözde tatlıya bağlayıp bir şey olmamış gibi birlikte yatarsaniz gelecekte olacak daha büyük olaylara ve gururunun kirilmasina hazırlan.

Evliliğinde mutlu olduğunu söylemişsin bu yüzden sana boşan diyemem ama ben şu davranisla kapının önüne koyardım bunu net şekilde söyleyeyim.
Bende sineye çekmek istemem bu tavrını ama gelde çevreye anlat. sonra araya aileri sokar bir şekilde bir araya getirirler.çocuklar da var elim kolum bağlanıyor

İç sesiniz doğruyu hissettiriyor ve siz iç sesinize karşı bile eşinizden yanasınız içten içe.
Etmeyin bunu kendinize.
Yok gerçekten eşimden yana değilim bu yaptığı büyük ayıp haksızlık nefret ediyorum ondan iyi olan taraflarını içinde bulunduğum hayal kırıklığı anlaşılsın diye söylüyorum normalde bu yüzünü sürekli gösteren biri olsa bir öküzle evliyim der ya idare ederim ya da bir çıkış yolu arardım

Yok gerçekten eşimden yana değilim bu yaptığı büyük ayıp haksızlık nefret ediyorum ondan iyi olan taraflarını içinde bulunduğum hayal kırıklığı anlaşılsın diye söylüyorum normalde bu yüzünü sürekli gösteren biri olsa bir öküzle evliyim der ya idare ederim ya da bir çıkış yolu arardım
Bu yüzünü sürekli göstermemesi sizin alttan alan, tamam diyen, istekleri hep yerine getiren taraf olmanzdan olabilir mi?

Bu yüzünü sürekli göstermemesi sizin alttan alan, tamam diyen, istekleri hep yerine getiren taraf olmanzdan olabilir mi?
Normalde uyumlu bir karakterim zaten ona özel kendimden taviz vermiyorum.yeri gelir başka konularda kızacağım bişey olursa kızarım tepki gösteririm.onunda özür dilediği tartışmalarımız olurdu. Ama bilmiyorum boşuna gülen yüzüne tatlı sözlerine kanıyorum .sinirlenince gözü birşey görmeyecekse yere batsın yalandan sevgisi

Bende sineye çekmek istemem bu tavrını ama gelde çevreye anlat. sonra araya aileri sokar bir şekilde bir araya getirirler.çocuklar da var elim kolum bağlanıyor
Şu an eşinize bir sinirle yazdiginizi görüyorum ama yataktan atıldınız bunu yazın bi kenara. Üstelik uçkuru derdine...🤔

Bu ne anlayışsızlık böyle. Kurmalı saat değil hiç kimse bir günümüz bir günümüzü tutmayabilir. Yani sizin reddetmeleriniz sürekli bir hale gelse ve tavır alsa belki anlarım da bu nedir böyle. Bir sürü şey etkileyebilir o anki isteğimizi. Çok yorgunuzdur, üzgünüzdür, stresliyizdir herkesin cinsellik isteğinin yüksek olduğu şartlar ve koşullar farklı. Eşiniz olsa da onun canının istediği her an sevişeceksiniz diye bir kural yok.

Erkek adamsa bişeyler yapsın da canını çektirsin. Sen obje misin de her istediğinde şehvetle koynuna gireceksin ?
Gerizekalı herif sinirimi bozdu gece gece. Yataktan kovmak ne demek hıyara bak.. Sakın gitme peşine.
"Çok havalandırdığım g*tünün pilotu benim" diye bi söz var, pilotu sensin ama indirmek de senin işin
Gideceğin bir yer yok mu ailen falan ?
Ailem var da çocuğumun okulu falan düzenleri için gidemiyorum.ayrıca gitsem siler bir araya getirirler bir anlamı kalmıyor. o gitsin erkek madem.başının çaresine bakar gidecek yürekte yokki

Bu ne anlayışsızlık böyle. Kurmalı saat değil hiç kimse bir günümüz bir günümüzü tutmayabilir. Yani sizin reddetmeleriniz sürekli bir hale gelse ve tavır alsa belki anlarım da bu nedir böyle. Bir sürü şey etkileyebilir o anki isteğimizi. Çok yorgunuzdur, üzgünüzdür, stresliyizdir herkesin cinsellik isteğinin yüksek olduğu şartlar ve koşullar farklı. Eşiniz olsa da onun canının istediği her an sevişeceksiniz diye bir kural yok.
Sevişmekte yetmiyor istekli davranacakmışım.içimdeki isteği öldürüp toprak attım sayesinde. artık ne hali varsa görsün

X