bazen satasıp karsılık bulup danısıklı dövüsmek istiyorum ama tesekkür ederim tavsiyenizi dinleyecegimBence tartışmamak çok daha güzel bisey. Anlasabilmeniz uyumunuz Cok güzel demekkiBazen tartışmalar çok masumane olmuyor malesef. Boşuna canınızı sıkmayın.
yok az olur o toptan temızlesın adamiTüh olmaz o zaman. Şey de yapabilirsin arabasına bomba koydur
Dövüsmen guzum ağzını burnunu kirarama her gün iyi her gün kavgasız olmaz ki arada karsılık alıp dövüsmem lazım
bacım sen evde bos durmaktan sıkıldunmı gurban oldugumbazen satasıp karsılık bulup danısıklı dövüsmek istiyorum ama tesekkür ederim tavsiyenizi dinleyecegim
Kesin kavga fikirleri verdim beğenmedi napayımyok az olur o toptan temızlesın adami
Dizinde oturduğunuz için olabilir. Bir gün de karşısındaki sandalyeye oturup yemeyi deneyin.her saniye dip dibe oturuyoruz yemek yerken bile dizinde oturuyorum gidemem ki
Cok iyi ettın bacım sen fıkrını soylemişsın uygulaması konu sahıbıne kalmişKesin kavga fikirleri verdim beğenmedi napayım
Böyle de iyi kalpliyim çok şükürCok iyi ettın bacım sen fıkrını soylemişsın uygulaması konu sahıbıne kalmiş
yok uzak kalamam o kadar fikriniz icin tesekkürlerDizinde oturduğunuz için olabilir. Bir gün de karşısındaki sandalyeye oturup yemeyi deneyin.
su an cekirdek citlerken bunu düsündüm galiba haklısınızbacım sen evde bos durmaktan sıkıldunmı gurban oldugum
Bu işte var bi bit yeniği zatenSeni daşlayacaklar.
Eşin Olgun bir insan naif düşünüyor demekki, huzursuzluğuda sevmiyor olabilir? Rahat bırak eşini üstüne gitme bence, illa K*çın kaşınıyor sa Kick boks a yazıl Karete kursuna yazıl dövdür kendini rahatla
sadece makarna yapabiliyorum maalesef ama deneyecegi tesekkürlerTövbe estağfirullah tövbeee hep karantinadan bunlar can sıkıntısı mutfağa geç hamura bulaştır elini canım sen adama bulaşma hiç bak millet karantinada hamur işlerine daldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?