- 14 Aralık 2020
- 228
- 247
- 18
Senin istiyohayır kıyamam ki
Sana dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin istiyohayır kıyamam ki
Kesinlikleee canın sıkılmıs senin pia cigimm dogur anam senay cocuk mu
kocam 2019 pendik boks sampiyonu ne yazık kiİki tane adam bulup kocanın ağzını burnunu kırdırmalısın ya da boşan böyle hayat geçmez
o olabilir evet bakSenin istiyo
Sana dedim
Tüh olmaz o zaman. Şey de yapabilirsin arabasına bomba koydurkocam 2019 pendik boks sampiyonu ne yazık ki
Kardeş sen kaşınıyorsun galibaMerhaba, iliskimizin basları oldukca eksınlı ve hareketliydi her günümüz hararetli bi sekilde gecer en sonunda tatlıya baglanırdı fakat son 1 senedir asla kavga edemiyoruz. Bazen canım kavga etmek istiyo hatta satasıyorum ama hic karsılık alamıyorum bu durum cok canımı sıkıyo ne yapmalıyım
ben bunların hepsini dakika bası yapıyorum maalesef kendisi cok uyumlu biri hep alttan alıyoGereksiz şeyler iste dır dır et ne bileyim mesela sosyal medyada gezerken falan sebepsiz kıskançlık yap daha ne diyeyim e gurban olduğum
neyse o zaman yetiskin bireylerden yorum alayım benTüh olmaz o zaman. Şey de yapabilirsin arabasına bomba koydur
Valla konunuza derdinize uygun yorum yapıyorum emek verip o seviyeye indimneyse o zaman yetiskin bireylerden yorum alayım ben
evet de kasımıoKardeş sen kaşınıyorsun galiba
Garip çok garipben bunların hepsini dakika bası yapıyorum maalesef kendisi cok uyumlu biri hep alttan alıyo
kesinlikle en sevdigim sey ona satasmakEşini stres topu olarak görmeyen de ne bileyim
ama her gün iyi her gün kavgasız olmaz ki arada karsılık alıp dövüsmem lazımBende kavga etmem susarım eşim sinir olur iyice hemde kavga etmemiş olurum ohh
dövüsmek istemek icin fake mi olmam lazım gercek sorunum bu benim lütfen dalga gecmeyiniz2015’te üye olmasanız kesin fake diyeceğim.
Gerçi bu gözler bilmem kaç sene burada kadın taklidi yapan erkek olduğunu da okudu
Kesinlikle dalga geçmedim lakin verdiğiniz cevaplara istinaden sizin bizimle kafa bulduğunuzu düşünüyorumdövüsmek istemek icin fake mi olmam lazım gercek sorunum bu benim lütfen dalga gecmeyiniz
her saniye dip dibe oturuyoruz yemek yerken bile dizinde oturuyorum gidemem kiBir kac gun annenlere falan git istersen hem kavga nedenin olur aramazsa aramazsın
Hem de şeyi merak ettim yoklugun farkediliyor mu .
Baktın ruhu duymamış boşa gitsin