Merhaba, iliskimizin basları oldukca eksınlı ve hareketliydi her günümüz hararetli bi sekilde gecer en sonunda tatlıya baglanırdı fakat son 1 senedir asla kavga edemiyoruz. Bazen canım kavga etmek istiyo hatta satasıyorum ama hic karsılık alamıyorum bu durum cok canımı sıkıyo ne yapmalıyım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocamla kavga edemiyoruz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Herkes kavga ediyoruz diye şikayet eder sen kavga edemiyoruz diye şikayet etmişsinMerhaba, iliskimizin basları oldukca eksınlı ve hareketliydi her günümüz hararetli bi sekilde gecer en sonunda tatlıya baglanırdı fakat son 1 senedir asla kavga edemiyoruz. Bazen canım kavga etmek istiyo hatta satasıyorum ama hic karsılık alamıyorum bu durum cok canımı sıkıyo ne yapmalıyım
Son düzenleme:
- 22 Aralık 2020
- 3.950
- 12.220
- 158
- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Bi kova soğuk suyu kafasından aşağı dökün.Merhaba, iliskimizin basları oldukca eksınlı ve hareketliydi her günümüz hararetli bi sekilde gecer en sonunda tatlıya baglanırdı fakat son 1 senedir asla kavga edemiyoruz. Bazen canım kavga etmek istiyo hatta satasıyorum ama hic karsılık alamıyorum bu durum cok canımı sıkıyo ne yapmalıyım
Sorun çözülür
- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.550
- 548
- 20 Eylül 2020
- 1.929
- 6.575
- 108
Çok garip yaMerhaba, iliskimizin basları oldukca eksınlı ve hareketliydi her günümüz hararetli bi sekilde gecer en sonunda tatlıya baglanırdı fakat son 1 senedir asla kavga edemiyoruz. Bazen canım kavga etmek istiyo hatta satasıyorum ama hic karsılık alamıyorum bu durum cok canımı sıkıyo ne yapmalıyım
İki ihtimal var; ya çok iyi anlaşıyorsunuz hiç ters düştüğünüz bir durum yok, ki bu bir lütuf’tur.. Ya da eşiniz tepkisiz, bir duvar yada kapı gibi.. ki bu da psikolojik şiddet’tir. Hangisi?Merhaba, iliskimizin basları oldukca eksınlı ve hareketliydi her günümüz hararetli bi sekilde gecer en sonunda tatlıya baglanırdı fakat son 1 senedir asla kavga edemiyoruz. Bazen canım kavga etmek istiyo hatta satasıyorum ama hic karsılık alamıyorum bu durum cok canımı sıkıyo ne yapmalıyım
cok haklısınBi kova soğuk suyu kafasından aşağı dökün.
Sorun çözülür
maalesef cok iyi anlasıyoruzİki ihtimal var; ya çok iyi anlaşıyorsunuz hiç ters düştüğünüz bir durum yok, ki bu bir lütuf’tur.. Ya da eşiniz tepkisiz, bir duvar yada kapı gibi.. ki bu da psikolojik şiddet’tir. Hangisi?
- 17 Ocak 2020
- 28.041
- 1
- 40.711
- 548
Ah kuzum tek derdin bu olsun.Merhaba, iliskimizin basları oldukca eksınlı ve hareketliydi her günümüz hararetli bi sekilde gecer en sonunda tatlıya baglanırdı fakat son 1 senedir asla kavga edemiyoruz. Bazen canım kavga etmek istiyo hatta satasıyorum ama hic karsılık alamıyorum bu durum cok canımı sıkıyo ne yapmalıyım
Kafan guzelmis güle güle kullan benimkide bı ara lensti
öyle olmus ama cok dertliyim bundan ötürüHerkes kavga ediyoruz diye şikayet eder sen kafa edemiyoruz diye şikayet etmişsin
- 14 Aralık 2020
- 228
- 247
- 18
Canı dayak istiyoMerhaba, iliskimizin basları oldukca eksınlı ve hareketliydi her günümüz hararetli bi sekilde gecer en sonunda tatlıya baglanırdı fakat son 1 senedir asla kavga edemiyoruz. Bazen canım kavga etmek istiyo hatta satasıyorum ama hic karsılık alamıyorum bu durum cok canımı sıkıyo ne yapmalıyım
ay cocuk muÇocuk yapmalısın
allah razı olsun sizdenAllah başka dert vermesin. Kocan kavga etmiyorsa çık komşunla kavga et, kardeşlerini ara onlarla tartış. Yeterki tartışmak iste illa ki bulursun birini
cok tesekkürler allah size de versin insTers bir durum yoksa, herşey yolundaysa yani güven sadakat ve sevgi varsa evliliğinizde, çok iyi anlaşmanız çok çokk iyii, daim olsun nazar değmesin
hayır kıyamam kiCanı dayak istiyo
Gereksiz şeyler iste dır dır et ne bileyim mesela sosyal medyada gezerken falan sebepsiz kıskançlık yap daha ne diyeyim e gurban olduğumöyle olmus ama cok dertliyim bundan ötürü