Kocamla ilgili sorun yaşıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni mecbur eden sevgi …
Evet dik duruş sergileyemedim ilk zamanlar kaybetmekten korkuyordu ama her boşanma eşiğine geldiğimizde etekleri tutuşuyor o raddeye gelinceye kadar beni üzüyor kırıyor …

Konunun yaşla ilgisini bağlayamadım,çoğu insan zaten 5,10 yaş farkla evleniyor,aynı yaş birisini nasıl denk getirecezki,eşiniz bir baba ve anladığım kadarıyla iyi bir baba,çocuğuna ilgi gösterip masraf ediyor,bende bir anne olarak aynı şeyi yapardım,çocuklar sürekli birşeyler istiyor neredeyse haftanın her günü bişeyler alınıyor,aynısını her seferinde eşinede yapacak olursan hergün avm de gezmen lazım iş fln yalan olur,ama çocuklu bir kadın yada adamla evlenmek ciddi sıkıntı,bunu bir anne olarak söylüyorum anne ve baba olarak dünyadaki en değerli şey çocuklarımız,hayatımıza girecek herkes ikinci planda olacak malesef,o yüzden boşanmış insanlardan uzak durmakta fayda var eğer bu yükü kaldıramayacaksanız,bence ayrılırsınız gibi malesef.

Çocuklu adamlarla evlenenlerde sorun yaşamayan binde bir. Bu adamlar çocuklarına bakıcı aşmak için evleniyor.
Bekar adamların köküne kıran mı girdi de çocuklu adamla evlendiniz

Beni mecbur eden sevgi …
Evet dik duruş sergileyemedim ilk zamanlar kaybetmekten korkuyordu ama her boşanma eşiğine geldiğimizde etekleri tutuşuyor o raddeye gelinceye kadar beni üzüyor kırıyor …
Sevgi herşeye yeterli değil maalesef, her boşanma eşiğinde etekleri tutuşuyor dediğinize göre fazlaca o eşiğe gelip deneyimleme şansınız olmuş ama eşiniz değişmemiş, toksit ilişkiye doğru bir yol sezinledim.

Çocuklu adamlarla evlenenlerde sorun yaşamayan binde bir. Bu adamlar çocuklarına bakıcı aşmak için evleniyor.
Çocuğu bizimle yaşamıyor geldiğinde de problem etmiyorum … benim derdim çocuğuna neden hediye aldı olayı değil bir anne baba çocuğuna dünyaları verse azdır benim üzüldüğüm şey benim kırılacağımı düşünememesi … bana diyor ki sende markete gidip baya harcadın ya ( ki aldığım şey deterjan meyve seze ) kendine dün pijama takımı aldın ya
Ben mi yanlış Bakıyroum
Ne sevgiler dünü ne doğum günü ne evlilik yıldönümü hiç birinde aynı evde yaşadığımız günden itibaren bi şey almadı bana karşı nu kadar merhametsiz düşüncesiz duygusuz olurken kızına karşı bu kadar hassas olması kırıcı geliyor

Kendinize de bizlere de dürüst olun adamın maddi durumu iyi olduğu için boşanmış olmasını, çocuklu olmasını sizden 10 yaş büyük olmasını sorun etmenizi engeldi.
Elbette bu da etkili oldu ama biz yaklaşık altı ay nişanlı kaldık ben ne kadar düşünceli hassas olduysam o da oldu . Birçok özle günümüzü kutladık benimde güzel mesleğim vardı zaten maddi sıkıntım yoktu ama olgunluğu karakteri hoşuma gitmişti seviyorum da

Evet birçok kez oldu boşanmayı isteyen o oldu ben kabul ettim sadece üç gün sonra ağlayıp beni ikna etti
Bavulumu alıp ailemin evine gideceğim zamanlarda oldu engel oldu son şans diyip beni ikna etti sadece üç gün iyi rahatlama gelince bendeki eski samimiyeti güleryüzü görünce yine eskisi gibi oluyro

Adam birde ilk okul mezunu siz ise lisan mezun uyumuşsunuz bunu nasıl kabul ettiniz gerçekten anlamıyorum, anlamicam.

Çok haklısınız bayan ilk evlilik heyecanı yaşamak istiyor ama esi o heyecanı çoktan aşmış artık olgunluk arıyor gibi

Evlenince değişti durumu bana safsata geliyor.
Maddiyatıyla gözünüz boyanmış bence başlarda, siz görmek istememişsiniz eşinizin gerçek karakterini. Boşanmış çocuklu bir adam olmasını bile başta sorun etmeyip, şuan bacak kadar çocukla bir şeyler yarıştırmanız çok komik olmuş ayrıca.

Adam birde ilk okul mezunu siz ise lisan mezun uyumuşsunuz bunu nasıl kabul ettiniz gerçekten anlamıyorum, anlamicam.
O kadar güzel 6 ay geçirdik ki anlatamam
Oturup her konuda konuşabiliyorduk siyaset moda magazin din sanat
Müzeleri gezip sohbet edebiliyorduk

Peşinden koşmaya devam edin. 2309356493 kez söyledik ama yok anlamıyor bazı kadınlar siz trip atın siz konuşmayın gittiği yere kadar gitsin. O gelip konuşmak için çaba göstersin. Ama yok umrunda değilse iş işten geçmiştir.

Kiskanma degi bu. Ben de varim merhaba ben karin yani.

Arkanıza bakmadan kaçın güzel hanım efendi, inanin zamanla böyle devam ettikçe sevgide kalmayacak. Geçip giden zamana emeğe üzüleceksiniz.

Aferin sana koca bir aferin adam senden on yaş büyük boşanmış çocuğu var ilkoğretim iki terk sen lisans mezunu gerçekten mükemmelmiş mumla arasan bulunmaz kriterler zannediyorum ki maddi durumu çok iyi ! Sen baştan hata yapmışsın parada herşeyi çözmüyor işte

Bacak kadar dediğiniz çocuk 20 yaşında
Maddiyat etkili oldu bunu inkar edemem
Ancak toplumumuz maddi durumu iyi olup iki kelimeyi bir araya getiremeyen kendini düzgün ifade edemeyen insalarla dolu
Eşim öyle görünmüyordu ben zaten ayakları üzerine duran çevresi tarafından beğenilen takdir edilen biriydim mesleğim de öyleydi zaten o da hep nu özelliklerimi takdir ederdi ve aynı kafada olduğumuzu düşünüyordum hayallerimiz bile ortakdı ancak evlendikten sonra değişti beni belirli bi şekle sokmaya çalışıyor ( işimden istifa ettirdi arkadaşlarımla görüşmemi engelliyor ailemle kendisi görüşmek istemiyor bunun gibi birçok şey )ben direndikçe evliliğimiz deforme oluyor

ilkokul iki terk ben lisans mezunuyum ( ilk aylarda asla problem olmadı bu ) şuan buna bile bağlıyorum bazı tartışmalarımızı
İlkokul iki terk, bir çocuğu olan, boşanmış, senden on yaş büyük (bonus olarak 7 çirkef kız kardesli)saçma sapan bir adamı dünyada erkek kalmamış gibi kendine koca yaptıysan mustehak diyorum bacım, ne diyelim ki?
Kendin etmiş, kendin bulmuşsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…