Beni mecbur eden sevgi …Neden hep siz alttan alıp adım atıyorsun ki buna sizi mecbur eden nedir?
Boşanmanın eşiğine geldik yada 1 ay küsüyor diye alttan alma zorunluluğunuz mu oluyor anlamadım. Ayrılıksa ayrılık küslükse küslük, geçim iki taraflı olur her iki tarafta bir birini idare eder tolere eder vs.
Boyun eğerek siz kendinizi değersiz hale getiriyorsunuz bir nevi siz kendinize saygı duymazsanız eşiniz neden saygı duysun sizi kaybetmekten korksun ki. Sanırım olaylar karşısında dik bir duruş sergileyemiyorsunuz.
Konunun yaşla ilgisini bağlayamadım,çoğu insan zaten 5,10 yaş farkla evleniyor,aynı yaş birisini nasıl denk getirecezki,eşiniz bir baba ve anladığım kadarıyla iyi bir baba,çocuğuna ilgi gösterip masraf ediyor,bende bir anne olarak aynı şeyi yapardım,çocuklar sürekli birşeyler istiyor neredeyse haftanın her günü bişeyler alınıyor,aynısını her seferinde eşinede yapacak olursan hergün avm de gezmen lazım iş fln yalan olur,ama çocuklu bir kadın yada adamla evlenmek ciddi sıkıntı,bunu bir anne olarak söylüyorum anne ve baba olarak dünyadaki en değerli şey çocuklarımız,hayatımıza girecek herkes ikinci planda olacak malesef,o yüzden boşanmış insanlardan uzak durmakta fayda var eğer bu yükü kaldıramayacaksanız,bence ayrılırsınız gibi malesef.Merhaba arkadaşlar
Üç yıllık evliyim eşimin ikinci benim ise ilk evliliğim aramızda on yaş var … ilk günden beri her tartışmada maalesef ben alttan alıp adım atmak zorunda kalıyorum yapısı gereği burnu yere düşse alıp kaldırmaz , kimsenin ona karşı gelmesine ya da aksi düşüncede olmasına tahammül edemez despot ve sanırım narsist ( buna eminim hatta) onunla küs kalınca ben adım atmayancıya kadar kendisi adım atmaz yatak odası muhabbeti olsa bile (dişiliğimi kullanayım diyorum ) öbür gün yine küs kalmaya devam eder …
Geçen gün kızına paketlerce hediye almış bende sitem edip bana da neden almadın dedim çünkü hiç nir özel günümüzü kutlamaz evlilik yıldönümümüz kızının doğum gününe denk geliyor geçen sene bile ona hediye alıp bana almadı hatta üçümüzün çıktığı yemekte kızının hediyesini benim çantamda taşıttı eve gelip tartışma çıkarıp ağlamıştım . Şuan ise yılbaşı hediyesi almış bende bana neden almayıp diyip üzüldüm tartıştık
Çocuk musun onu mu kıskanıyorsun diyip kızdı
Hayır o senin kızın ben eşinim ona onca şey aldın ne çöpte bana alabilirdin dedim
Önceki gün aldığım pijama takımın söyleyip sen de onu aldın dedi
(İstese takılar kolyeler alabilir durumumuz çok iyi )şuan küsüz ben yine konuşmaya çalışıyorum ama kendisi yüzüme bakmıyor ve artık tahammülüm azalıyor lütfen yardım edin
Çocuklu adamlarla evlenenlerde sorun yaşamayan binde bir. Bu adamlar çocuklarına bakıcı aşmak için evleniyor.Merhaba arkadaşlar
Üç yıllık evliyim eşimin ikinci benim ise ilk evliliğim aramızda on yaş var … ilk günden beri her tartışmada maalesef ben alttan alıp adım atmak zorunda kalıyorum yapısı gereği burnu yere düşse alıp kaldırmaz , kimsenin ona karşı gelmesine ya da aksi düşüncede olmasına tahammül edemez despot ve sanırım narsist ( buna eminim hatta) onunla küs kalınca ben adım atmayancıya kadar kendisi adım atmaz yatak odası muhabbeti olsa bile (dişiliğimi kullanayım diyorum ) öbür gün yine küs kalmaya devam eder …
Geçen gün kızına paketlerce hediye almış bende sitem edip bana da neden almadın dedim çünkü hiç nir özel günümüzü kutlamaz evlilik yıldönümümüz kızının doğum gününe denk geliyor geçen sene bile ona hediye alıp bana almadı hatta üçümüzün çıktığı yemekte kızının hediyesini benim çantamda taşıttı eve gelip tartışma çıkarıp ağlamıştım . Şuan ise yılbaşı hediyesi almış bende bana neden almayıp diyip üzüldüm tartıştık
Hayır o senin kızın ben eşinim ona onca şey aldın ne çöpte bana alabilirdin dedim
(İstese takılar kolyeler alabilir durumumuz çok iyi )şuan küsüz ben yine konuşmaya çalışıyorum ama kendisi yüzüme bakmıyor ve artık tahammülüm azalıyor lütfen yardım edin
Aslında sorun olabileceğini düşünmedim çünkü dengeyi çok iyi sağlıyordu önceden
Sevgi herşeye yeterli değil maalesef, her boşanma eşiğinde etekleri tutuşuyor dediğinize göre fazlaca o eşiğe gelip deneyimleme şansınız olmuş ama eşiniz değişmemiş, toksit ilişkiye doğru bir yol sezinledim.Beni mecbur eden sevgi …
Evet dik duruş sergileyemedim ilk zamanlar kaybetmekten korkuyordu ama her boşanma eşiğine geldiğimizde etekleri tutuşuyor o raddeye gelinceye kadar beni üzüyor kırıyor …
Hediye beklemede sorun yok ama kızına birşey aldıktan sonra ağlayıp kavga çıkarman saçma. Aslında kıskanmıyorsun ama kendinede hediye alınsın istiyorsun ama bu seni dışardan üvey kızını kıskanan biri gibi göstermiş. Baştan zaten yanlış bir evlilik yapmışsın on yaş büyük çocuğu var. Boşanmayacaksan karşısına geç konuş eğer dinlemezse sende cinsellik yaşama madem adam ertesi gün küslüğe devam ediyormuş(ıyyy trip atan erkek)
Çocuğu bizimle yaşamıyor geldiğinde de problem etmiyorum … benim derdim çocuğuna neden hediye aldı olayı değil bir anne baba çocuğuna dünyaları verse azdır benim üzüldüğüm şey benim kırılacağımı düşünememesi … bana diyor ki sende markete gidip baya harcadın ya ( ki aldığım şey deterjan meyve seze ) kendine dün pijama takımı aldın yaÇocuklu adamlarla evlenenlerde sorun yaşamayan binde bir. Bu adamlar çocuklarına bakıcı aşmak için evleniyor.
Bekar adamların köküne kıran mı girdi de çocuklu adamla evlendiniz
Elbette bu da etkili oldu ama biz yaklaşık altı ay nişanlı kaldık ben ne kadar düşünceli hassas olduysam o da oldu . Birçok özle günümüzü kutladık benimde güzel mesleğim vardı zaten maddi sıkıntım yoktu ama olgunluğu karakteri hoşuma gitmişti seviyorum daKendinize de bizlere de dürüst olun adamın maddi durumu iyi olduğu için boşanmış olmasını, çocuklu olmasını sizden 10 yaş büyük olmasını sorun etmenizi engeldi.
Evet birçok kez oldu boşanmayı isteyen o oldu ben kabul ettim sadece üç gün sonra ağlayıp beni ikna ettiSevgi herşeye yeterli değil maalesef, her boşanma eşiğinde etekleri tutuşuyor dediğinize göre fazlaca o eşiğe gelip deneyimleme şansınız olmuş ama eşiniz değişmemiş, toksit ilişkiye doğru bir yol sezinledim.
Elbette bu da etkili oldu ama biz yaklaşık altı ay nişanlı kaldık ben ne kadar düşünceli hassas olduysam o da oldu . Birçok özle günümüzü kutladık benimde güzel mesleğim vardı zaten maddi sıkıntım yoktu ama olgunluğu karakteri hoşuma gitmişti seviyorum da
Konunun yaşla ilgisini bağlayamadım,çoğu insan zaten 5,10 yaş farkla evleniyor,aynı yaş birisini nasıl denk getirecezki,eşiniz bir baba ve anladığım kadarıyla iyi bir baba,çocuğuna ilgi gösterip masraf ediyor,bende bir anne olarak aynı şeyi yapardım,çocuklar sürekli birşeyler istiyor neredeyse haftanın her günü bişeyler alınıyor,aynısını her seferinde eşinede yapacak olursan hergün avm de gezmen lazım iş fln yalan olur,ama çocuklu bir kadın yada adamla evlenmek ciddi sıkıntı,bunu bir anne olarak söylüyorum anne ve baba olarak dünyadaki en değerli şey çocuklarımız,hayatımıza girecek herkes ikinci planda olacak malesef,o yüzden boşanmış insanlardan uzak durmakta fayda var eğer bu yükü kaldıramayacaksanız,bence ayrılırsınız gibi malesef.
Çok haklısınız bayan ilk evlilik heyecanı yaşamak istiyor ama esi o heyecanı çoktan aşmış artık olgunluk arıyor gibiÇocuklu adamlarla evlenenlerde sorun yaşamayan binde bir. Bu adamlar çocuklarına bakıcı aşmak için evleniyor.
Bekar adamların köküne kıran mı girdi de çocuklu adamla evlendiniz
O kadar güzel 6 ay geçirdik ki anlatamamAdam birde ilk okul mezunu siz ise lisan mezun uyumuşsunuz bunu nasıl kabul ettiniz gerçekten anlamıyorum, anlamicam.
Adam birde ilk okul mezunu siz ise lisan mezun uyumuşsunuz bunu nasıl kabul ettiniz gerçekten anlamıyorum, anlamicam.
Peşinden koşmaya devam edin. 2309356493 kez söyledik ama yok anlamıyor bazı kadınlar siz trip atın siz konuşmayın gittiği yere kadar gitsin. O gelip konuşmak için çaba göstersin. Ama yok umrunda değilse iş işten geçmiştir.Merhaba arkadaşlar
Kiskanma degi bu. Ben de varim merhaba ben karin yani.Hiç evlenmiş olduğunuz halde boşanmış çocuklu birini tercih etmişiniz üstene birde küçük kız çocuğu gibi küçük çocuğu kıskanıyorsunuz. Bu kadar olgun olmayıp çocuklu bir adamı tercih etmekte ayrı ilginç.
Arkanıza bakmadan kaçın güzel hanım efendi, inanin zamanla böyle devam ettikçe sevgide kalmayacak. Geçip giden zamana emeğe üzüleceksiniz.Evet birçok kez oldu boşanmayı isteyen o oldu ben kabul ettim sadece üç gün sonra ağlayıp beni ikna etti
Bavulumu alıp ailemin evine gideceğim zamanlarda oldu engel oldu son şans diyip beni ikna etti sadece üç gün iyi rahatlama gelince bendeki eski samimiyeti güleryüzü görünce yine eskisi gibi oluyro
Bacak kadar dediğiniz çocuk 20 yaşındaEvlenince değişti durumu bana safsata geliyor.
Maddiyatıyla gözünüz boyanmış bence başlarda, siz görmek istememişsiniz eşinizin gerçek karakterini. Boşanmış çocuklu bir adam olmasını bile başta sorun etmeyip, şuan bacak kadar çocukla bir şeyler yarıştırmanız çok komik olmuş ayrıca.
İlkokul iki terk, bir çocuğu olan, boşanmış, senden on yaş büyük (bonus olarak 7 çirkef kız kardesli)saçma sapan bir adamı dünyada erkek kalmamış gibi kendine koca yaptıysan mustehak diyorum bacım, ne diyelim ki?ilkokul iki terk ben lisans mezunuyum ( ilk aylarda asla problem olmadı bu ) şuan buna bile bağlıyorum bazı tartışmalarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?