Kocamla cok kotu tartıştık

Sonrası derken?
Vuracak diye korkup "ailenizin" olduğu gruptan çıktığınız bir adamla yaşamaya devam mı edeceksiniz?
Elini kaldırmış bile çoktan, bir sonrakine suratınıza indirir. Belki de daha önce indirmiştir.

6 yıllık evliliğinizde bu yaşananın bir ilk olduğunu sanmıyorum. En fazla önceden "Defol" diyordur, şimdi "Sttr git" olmuştur. Önceden endirekt olarak karşı gelirseniz dayak yiyeceğiniz mesajları alıyor, ses etmiyorsunuzdur, şimdi daha aleni dillendirilir olmuştur.

Daha önce hiç böyle olmadı filan demeyin yani.
Çözüm belli de, işte, ne diyelim daha, siz yapamam dedikçe? Yatak ayırmaya devam.

Özelden arayalım dedim çünkü numarayı baskasi kullanıyorsa benim numaramı gitmesini istemedim eşim biraz takıntılı biri

takıntılı falan değil saygısız ve görgüsüz.
gruptan çık deyince çıkan sizdede suç var aslında adamı sahibiniz yapmışsınız resmen.

Tartışmak istemiş ve tartisilmayacak bir konu bulmuş tartışmış. Belli ki sizi kendi hayatında öfkesini yöneteceği ve yöneteceği kişi olarak görüyor. İlişkiniz boyunca o size maalesef s. Git diyecek veya bunu davranışlarıyla yapacak.

Beni tanıyormusunda böyle yorum yapıyorsun ben evlendikten 2 yıl sonra hamile kaldım o donemler bana karşı çok ilgiliydi kimse boşanmak için evlenmez tabiki cocuk yapicam sen saksıda mi çıktın sanki. Babam gibi birinden sonra eşim bana mükemmel biri gibi geldi mutluydum tam bir aile olmak istedim cocuk doğurdum ama eşim zamanla değişmeye basladi

Ben melek gibi anlatmadım siz oyle anlamisiniz ben arada tartışma yaşadığımızı ama kavga büyümesi diye alttan qldigimi yazdım sadece bu kadar ileri gitmediğini söyledim ki gerçekten daha ince bu kadar ileri gitmemisti

Yapabileceginiz bir şey yok gibi gorunyor. Cok tartişmamaya çalışın, cinnet gecirin vs yazan yorumlari okuyup oyle bir şey zaten yapmazsiniz ve yapmayin zaten ses cikartmiyorken elini kaldiran adam cinnet vs yapsaniz döver kesinlikle. Calisma yok, baba arkanizda yok dayak yediginizle kalirsiniz.

Adama bak aile grubundan seni ne hadle çıkartabiliyor ki belki kuzenin, belki teyzen ona ne!!Ki kardeşin çıkmış.Sanki o birşeylerin hıncını senden çıkartmış gibi olmuş,çünkü böyle bir neden çok saçma ama hiçbir şekilde kabul edilemez de..saygısız adam!

Adam psikopat siz de yüz vermişsiniz ki bu kadar ileri gide biliyor. Anlamiyorum ilk kufrunde bagirmasinda neden tavrinizi koymuyorsunuz? Aile grubundan sorgusuz sualsiz çikmak nedir ya? Benim işim geregi surekli telefon gelir. Hiçbiri de kayitli degil. Ne watsapda ne de arama geçmişinde. Bir kere bile bu numara kimin diye sormadi. Bu kadar guvensizlik olmazki ama. Eşinize çok yuz vermişsiniz. Deliyse gitsin tedavi olsun

Bir de gerçekten çok mu ariyorsunuz böyle hödük,yobaz kocaları...Kusura bakmayın ama elin gül gibi kızlarını,ahmak ahmak adamlar alıp, istediği gibi parmaklarında oynatiyorlar siz de karışamazsin aile grubumuza falan demiyorsunuz..

Oyle desem kavga buyur beni dove bilir beni koruyacak kimsem yok kıskançlığı yas farkından galiba ben de susuyorum çünkü mecburum

Aile grubundan ne gibi fesatlık düşünmüş olabilir acaba paronayak bir eşe sahipsiniz. Ailemin olduğu yerden bana çık diyecek alnını karışlarım adamın alnını kusura bakmayın ama aşırı sinirlendim Allah yardımcınız olsun başka şeyler yazmak isterdim ama mağlum sınırlı

Ne yapabilirim ki başka çarem mi var
Al ara der
Yaptığı muamelenin hesabını sorardım
Neyin şüphesi bu saçmalamış hemde baya baya saçmalamış
Vururdu demişsiniz vurabilme ihtimalinin olması çok üzücü
Ne yapabilirim demişsiniz aynen öyle vurabilme meselesinden dolayı bişey diyemezmişsiniz ama böyle ihtimal taşıyan biriyle devam etmeyin bence

Kimsesiz olmak zor ailem var ama yok okulumu bitirmeye bile izin vermediler çok mutsuzum

Tek olsam belki şuan hersey daha farklı olabilirdi ama kendimden önce düşünmem gereken bir oğlum var benim gibi olmaması için ona iyi bir gelecek vermeliyim anne olmayanların beni anlaması çok zor

Seni ailenden kıskanıyor.Gorusmen sık iletişimin onu rahatsız ediyordur.Bu durumda onun bahanesi olmuştur işte.

S***** G** (Defol) diyen adamla aynı evde ne işiniz var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…