Sonrası derken?Peki sonrası
Özelden arayalım dedim çünkü numarayı baskasi kullanıyorsa benim numaramı gitmesini istemedim eşim biraz takıntılı biri
Tartışmak istemiş ve tartisilmayacak bir konu bulmuş tartışmış. Belli ki sizi kendi hayatında öfkesini yöneteceği ve yöneteceği kişi olarak görüyor. İlişkiniz boyunca o size maalesef s. Git diyecek veya bunu davranışlarıyla yapacak.Kızlar dün esimle akşam gezelim dedik dönüş yolunda aile grubumuzda kayıtlı olmayan bir numara gördü bende evden birinindir dedim neden kayıtlı değil o zaman diye azarladı beni. Bende özelden arayalım bakalım kimmiş dedim. Sonuçta aile grubu annemler ve kardeşlerim tek var grupta birden bağırmaya başladı aptal aptal konuşma dedi bende neden durduk yerde huzursuzluk çıkartıyorsun dedim. Aile grubundan hemen çık dedi ben de çıktım. Numara erkek kardeşimin eski numarasiymis bende yeniyi kaybedince eskiyi silmişim bippten pek ailemle konuşmayız orada kayıtlı kalmis eski numara. Yolda devam ederken sen gerizekalimisin dedi durduk yerde neden ofkelenecegim şeyler söylüyorsun dedi ben de sordum sadece hayır de geç neden kavga çıkartmaya çalışıyorsun dedim elini kaldırıp sana çok yüz vermişim kırdırma ağzını diyip küfür etti ben de vur bana birdaha böyle davranırsan bosanirim dedim o da sıktır git seni tutan mı var dedi sonra eve döndük 2 gece oldu ben odamı ayırdım konuşmuyoruz üzülme yok içimde sadece nefret var ne yapmalıyım
Ya 6 yıllık evlilikte ilk defa olmadı ya böyle küfür, saygısızlık, şiddet? Sanki adam melekmiş de bir anda böyle bir olay olmuş gibi yazıyosunuz…
Ayrıca ne mi yapmalısın? Hemen koş çocuk yap en azından sonra bahanen olur “çocuğum için katlanıyorum” yalanına
Ben melek gibi anlatmadım siz oyle anlamisiniz ben arada tartışma yaşadığımızı ama kavga büyümesi diye alttan qldigimi yazdım sadece bu kadar ileri gitmediğini söyledim ki gerçekten daha ince bu kadar ileri gitmemistiYa 6 yıllık evlilikte ilk defa olmadı ya böyle küfür, saygısızlık, şiddet? Sanki adam melekmiş de bir anda böyle bir olay olmuş gibi yazıyosunuz…
Ayrıca ne mi yapmalısın? Hemen koş çocuk yap en azından sonra bahanen olur “çocuğum için katlanıyorum” yalanına sığınırsın
Ne yapabilirim üniyi yarıda bıraktım çalışmıyorum bir destekçim yok arkadaşım yok babamcok baskiciydi dindar yobazlardandi döverdi bizi şimdi ogluma karşı çok iyi ben eğer şimdi babama söylesem ne benim nede oğlumun yuzune bakar kocamla aynı cemaattenler aynı kafalardalar
Adama bak aile grubundan seni ne hadle çıkartabiliyor ki belki kuzenin, belki teyzen ona ne!!Ki kardeşin çıkmış.Sanki o birşeylerin hıncını senden çıkartmış gibi olmuş,çünkü böyle bir neden çok saçma ama hiçbir şekilde kabul edilemez de..saygısız adam!Kızlar dün esimle akşam gezelim dedik dönüş yolunda aile grubumuzda kayıtlı olmayan bir numara gördü bende evden birinindir dedim neden kayıtlı değil o zaman diye azarladı beni. Bende özelden arayalım bakalım kimmiş dedim. Sonuçta aile grubu annemler ve kardeşlerim tek var grupta birden bağırmaya başladı aptal aptal konuşma dedi bende neden durduk yerde huzursuzluk çıkartıyorsun dedim. Aile grubundan hemen çık dedi ben de çıktım. Numara erkek kardeşimin eski numarasiymis bende yeniyi kaybedince eskiyi silmişim bippten pek ailemle konuşmayız orada kayıtlı kalmis eski numara. Yolda devam ederken sen gerizekalimisin dedi durduk yerde neden ofkelenecegim şeyler söylüyorsun dedi ben de sordum sadece hayır de geç neden kavga çıkartmaya çalışıyorsun dedim elini kaldırıp sana çok yüz vermişim kırdırma ağzını diyip küfür etti ben de vur bana birdaha böyle davranırsan bosanirim dedim o da sıktır git seni tutan mı var dedi sonra eve döndük 2 gece oldu ben odamı ayırdım konuşmuyoruz üzülme yok içimde sadece nefret var ne yapmalıyım
Adam psikopat siz de yüz vermişsiniz ki bu kadar ileri gide biliyor. Anlamiyorum ilk kufrunde bagirmasinda neden tavrinizi koymuyorsunuz? Aile grubundan sorgusuz sualsiz çikmak nedir ya? Benim işim geregi surekli telefon gelir. Hiçbiri de kayitli degil. Ne watsapda ne de arama geçmişinde. Bir kere bile bu numara kimin diye sormadi. Bu kadar guvensizlik olmazki ama. Eşinize çok yuz vermişsiniz. Deliyse gitsin tedavi olsunKızlar dün esimle akşam gezelim dedik dönüş yolunda aile grubumuzda kayıtlı olmayan bir numara gördü bende evden birinindir dedim neden kayıtlı değil o zaman diye azarladı beni. Bende özelden arayalım bakalım kimmiş dedim. Sonuçta aile grubu annemler ve kardeşlerim tek var grupta birden bağırmaya başladı aptal aptal konuşma dedi bende neden durduk yerde huzursuzluk çıkartıyorsun dedim. Aile grubundan hemen çık dedi ben de çıktım. Numara erkek kardeşimin eski numarasiymis bende yeniyi kaybedince eskiyi silmişim bippten pek ailemle konuşmayız orada kayıtlı kalmis eski numara. Yolda devam ederken sen gerizekalimisin dedi durduk yerde neden ofkelenecegim şeyler söylüyorsun dedi ben de sordum sadece hayır de geç neden kavga çıkartmaya çalışıyorsun dedim elini kaldırıp sana çok yüz vermişim kırdırma ağzını diyip küfür etti ben de vur bana birdaha böyle davranırsan bosanirim dedim o da sıktır git seni tutan mı var dedi sonra eve döndük 2 gece oldu ben odamı ayırdım konuşmuyoruz üzülme yok içimde sadece nefret var ne yapmalıyım
Bir de gerçekten çok mu ariyorsunuz böyle hödük,yobaz kocaları...Kusura bakmayın ama elin gül gibi kızlarını,ahmak ahmak adamlar alıp, istediği gibi parmaklarında oynatiyorlar siz de karışamazsin aile grubumuza falan demiyorsunuz..Adama bak aile grubundan seni ne hadle çıkartabiliyor ki belki kuzenin, belki teyzen ona ne!!Ki kardeşin çıkmış.Sanki o birşeylerin hıncını senden çıkartmış gibi olmuş,çünkü böyle bir neden çok saçma ama hiçbir şekilde kabul edilemez de..saygısız adam!
Oyle desem kavga buyur beni dove bilir beni koruyacak kimsem yok kıskançlığı yas farkından galiba ben de susuyorum çünkü mecburumBir de gerçekten çok mu ariyorsunuz böyle hödük,yobaz kocaları...Kusura bakmayın ama elin gül gibi kızlarını,ahmak ahmak adamlar alıp, istediği gibi parmaklarında oynatiyorlar siz de karışamazsin aile grubumuza falan demiyorsunuz..
Aile grubundan ne gibi fesatlık düşünmüş olabilir acaba paronayak bir eşe sahipsiniz. Ailemin olduğu yerden bana çık diyecek alnını karışlarım adamın alnınıKızlar dün esimle akşam gezelim dedik dönüş yolunda aile grubumuzda kayıtlı olmayan bir numara gördü bende evden birinindir dedim neden kayıtlı değil o zaman diye azarladı beni. Bende özelden arayalım bakalım kimmiş dedim. Sonuçta aile grubu annemler ve kardeşlerim tek var grupta birden bağırmaya başladı aptal aptal konuşma dedi bende neden durduk yerde huzursuzluk çıkartıyorsun dedim. Aile grubundan hemen çık dedi ben de çıktım. Numara erkek kardeşimin eski numarasiymis bende yeniyi kaybedince eskiyi silmişim bippten pek ailemle konuşmayız orada kayıtlı kalmis eski numara. Yolda devam ederken sen gerizekalimisin dedi durduk yerde neden ofkelenecegim şeyler söylüyorsun dedi ben de sordum sadece hayır de geç neden kavga çıkartmaya çalışıyorsun dedim elini kaldırıp sana çok yüz vermişim kırdırma ağzını diyip küfür etti ben de vur bana birdaha böyle davranırsan bosanirim dedim o da sıktır git seni tutan mı var dedi sonra eve döndük 2 gece oldu ben odamı ayırdım konuşmuyoruz üzülme yok içimde sadece nefret var ne yapmalıyım
Al ara derNe yapabilirim ki başka çarem mi var
Seni ailenden kıskanıyor.Gorusmen sık iletişimin onu rahatsız ediyordur.Bu durumda onun bahanesi olmuştur işte.Kızlar dün esimle akşam gezelim dedik dönüş yolunda aile grubumuzda kayıtlı olmayan bir numara gördü bende evden birinindir dedim neden kayıtlı değil o zaman diye azarladı beni. Bende özelden arayalım bakalım kimmiş dedim. Sonuçta aile grubu annemler ve kardeşlerim tek var grupta birden bağırmaya başladı aptal aptal konuşma dedi bende neden durduk yerde huzursuzluk çıkartıyorsun dedim. Aile grubundan hemen çık dedi ben de çıktım. Numara erkek kardeşimin eski numarasiymis bende yeniyi kaybedince eskiyi silmişim bippten pek ailemle konuşmayız orada kayıtlı kalmis eski numara. Yolda devam ederken sen gerizekalimisin dedi durduk yerde neden ofkelenecegim şeyler söylüyorsun dedi ben de sordum sadece hayır de geç neden kavga çıkartmaya çalışıyorsun dedim elini kaldırıp sana çok yüz vermişim kırdırma ağzını diyip küfür etti ben de vur bana birdaha böyle davranırsan bosanirim dedim o da sıktır git seni tutan mı var dedi sonra eve döndük 2 gece oldu ben odamı ayırdım konuşmuyoruz üzülme yok içimde sadece nefret var ne yapmalıyım
Haklısınız bosanin bu adamdan..Oyle desem kavga buyur beni dove bilir beni koruyacak kimsem yok kıskançlığı yas farkından galiba ben de susuyorum çünkü mecburum
S***** G** (Defol) diyen adamla aynı evde ne işiniz var?Kızlar dün esimle akşam gezelim dedik dönüş yolunda aile grubumuzda kayıtlı olmayan bir numara gördü bende evden birinindir dedim neden kayıtlı değil o zaman diye azarladı beni. Bende özelden arayalım bakalım kimmiş dedim. Sonuçta aile grubu annemler ve kardeşlerim tek var grupta birden bağırmaya başladı aptal aptal konuşma dedi bende neden durduk yerde huzursuzluk çıkartıyorsun dedim. Aile grubundan hemen çık dedi ben de çıktım. Numara erkek kardeşimin eski numarasiymis bende yeniyi kaybedince eskiyi silmişim bippten pek ailemle konuşmayız orada kayıtlı kalmis eski numara. Yolda devam ederken sen gerizekalimisin dedi durduk yerde neden ofkelenecegim şeyler söylüyorsun dedi ben de sordum sadece hayır de geç neden kavga çıkartmaya çalışıyorsun dedim elini kaldırıp sana çok yüz vermişim kırdırma ağzını diyip küfür etti ben de vur bana birdaha böyle davranırsan bosanirim dedim o da sıktır git seni tutan mı var dedi sonra eve döndük 2 gece oldu ben odamı ayırdım konuşmuyoruz üzülme yok içimde sadece nefret var ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?