Özelden arayalım dedim çünkü numarayı baskasi kullanıyorsa benim numaramı gitmesini istemedim eşim biraz takıntılı biriEşiniz ilk defa böyle saçma tavırlar göstermiyordur muhtemelen.
Aile gurubuna, orada kim olduğuna, guruptan çıkıp çıkmamanıza karışamaz.
Ne diye özelden arayalım deyip, sonrasında guruptan çıkıyorsunuz diyeceğim ama onları yapmasanız, karşı gelseniz şiddet görmeniz an meselesi olur.
Evlilik böyle birşey değil, üzgünüm.
Aile yobaz baskısı olunca oluyor isteGörücü usulü yani.. ne diyim sene olmuş 2022 halen görücü usulü evlilik var mı ya
Bulmuş sizin gibi istediğini yaptıracacak birini, takıntılı olur tâbi.Özelden arayalım dedim çünkü numarayı baskasi kullanıyorsa benim numaramı gitmesini istemedim eşim biraz takıntılı biri
1 oğlum var ailem bana destek olmaz üniyi açıktan okurken yarıda bıraktım ne yapabilirim kiKocanız tam bir barzo. Bir lafıyla aile grubunuzdan çıkarak, bunca hakarete rağmen bir daha olursa boşanırım tehdidiyle birlikte eve dönerek ipleri iyice eline vermişsiniz. 6 yıldır ne dediyse yaptım demişsiniz ona da şaşırmadım. Kadınlarımız sanıyor ki kocamın sözünden çıkmazsam kıymetli olurum. Aksine önce siz kendinize değer verin ki kocanız size değer versin. Adamın umrunda değil belli ki. Böyle konuşan birinin ilk kez konuştuğunu da sanmam. Ne yapmanız gerektiği açık değil mi?
Çık deyince niye çıktınız ki? Çıkmam asla. Ayrıca en ufak tartışmada el kaldıracaksa o siktir olup gitsin bence sinir oldum okurkenKızlar dün esimle akşam gezelim dedik dönüş yolunda aile grubumuzda kayıtlı olmayan bir numara gördü bende evden birinindir dedim neden kayıtlı değil o zaman diye azarladı beni. Bende özelden arayalım bakalım kimmiş dedim. Sonuçta aile grubu annemler ve kardeşlerim tek var grupta birden bağırmaya başladı aptal aptal konuşma dedi bende neden durduk yerde huzursuzluk çıkartıyorsun dedim. Aile grubundan hemen çık dedi ben de çıktım. Numara erkek kardeşimin eski numarasiymis bende yeniyi kaybedince eskiyi silmişim bippten pek ailemle konuşmayız orada kayıtlı kalmis eski numara. Yolda devam ederken sen gerizekalimisin dedi durduk yerde neden ofkelenecegim şeyler söylüyorsun dedi ben de sordum sadece hayır de geç neden kavga çıkartmaya çalışıyorsun dedim elini kaldırıp sana çok yüz vermişim kırdırma ağzını diyip küfür etti ben de vur bana birdaha böyle davranırsan bosanirim dedim o da sıktır git seni tutan mı var dedi sonra eve döndük 2 gece oldu ben odamı ayırdım konuşmuyoruz üzülme yok içimde sadece nefret var ne yapmalıyım
Aile grubundaki sadece ailem var kız kardeşim mesaj attı oğlum şuan onların yanında fotoğrafa eşim de bakmak istedim mesaj oğlumun fotosuydu sonra aile grubuna girdi hep bakar telefona sonra kavga çıktı istrBulmuş sizin gibi istediğini yaptıracacak birini, takıntılı olur tâbi.
Grupta eşiniz yoksa, kim ekli, kim değil nereden biliyor ayrıca?
Noluyo yaKızlar dün esimle akşam gezelim dedik dönüş yolunda aile grubumuzda kayıtlı olmayan bir numara gördü bende evden birinindir dedim neden kayıtlı değil o zaman diye azarladı beni. Bende özelden arayalım bakalım kimmiş dedim. Sonuçta aile grubu annemler ve kardeşlerim tek var grupta birden bağırmaya başladı aptal aptal konuşma dedi bende neden durduk yerde huzursuzluk çıkartıyorsun dedim. Aile grubundan hemen çık dedi ben de çıktım. Numara erkek kardeşimin eski numarasiymis bende yeniyi kaybedince eskiyi silmişim bippten pek ailemle konuşmayız orada kayıtlı kalmis eski numara. Yolda devam ederken sen gerizekalimisin dedi durduk yerde neden ofkelenecegim şeyler söylüyorsun dedi ben de sordum sadece hayır de geç neden kavga çıkartmaya çalışıyorsun dedim elini kaldırıp sana çok yüz vermişim kırdırma ağzını diyip küfür etti ben de vur bana birdaha böyle davranırsan bosanirim dedim o da sıktır git seni tutan mı var dedi sonra eve döndük 2 gece oldu ben odamı ayırdım konuşmuyoruz üzülme yok içimde sadece nefret var ne yapmalıyım
Gruptan çıkmasam kavga buyurdu elini kaldirmisken vururdu ben de korktumÇık deyince niye çıktınız ki? Çıkmam asla. Ayrıca en ufak tartışmada el kaldıracaksa o siktir olup gitsin bence sinir oldum okurkenBoşanın bencede hemde yalvarsa bile kanmayın. Hayır ben bu sitede ki kavga sebeplerini okurken gerçekten inanılmaz şaşırıyorum. Şiddetin zaten bahanesi olmazda kavganın bu kadar büyümesi için hiç '' oha bunu yapmasan, söylemesen iyiymiş '' diyebileceğim bir konu okumadım daha. Ota boka saldırıyorlar. İnsan soğur cidden sevginin kırıntısı kalmaz ki bende.
Ne yapabilirim ki başka çarem mi varNoluyo ya
Bu nasıl bir diyalog
Bu nasıl bir ilerleyiş
Peki sizin sakinliğiniz
Pes doğrusu
1 oğlum var ailem bana destek olmaz üniyi açıktan okurken yarıda bıraktım ne yapabilirim ki
Anladım. Bu kadar şiddete meyilli biriyle hiç devam etmeyin o zaman. Çocuğunuz var mı peki?Gruptan çıkmasam kavga buyurdu elini kaldirmisken vururdu ben de korktum
Ne yapabilirim üniyi yarıda bıraktım çalışmıyorum bir destekçim yok arkadaşım yok babamcok baskiciydi dindar yobazlardandi döverdi bizi şimdi ogluma karşı çok iyi ben eğer şimdi babama söylesem ne benim nede oğlumun yuzune bakar kocamla aynı cemaattenler aynı kafalardalarKocanızın suyuna gidin o zaman gerçi onu da yapmışsınız da olmamış. İletişim minimumda tutun madem böyle Yaşar gidersiniz. En azından oğlunuz kavga gürültüye şahit olmaz. İsteyen insan çok şey yapar ama sizde o istek, çaba yok. Ben başka ne önerebilirim ki bu durumda?
Evet 3 yaşında bir oğlum varAnladım. Bu kadar şiddete meyilli biriyle hiç devam etmeyin o zaman. Çocuğunuz var mı peki?
Peki sonrasıAile grubundan çık dedi ve siz de ikiletmeden çıktınız mı? Bravo size! Ailenle görüşme dese tamam diyecek kıvamdasınız.
Aile grubu bu ya, anam babam kardeşim var, kim olacak başka? Kocam bana bunu dese o telefonu yediririm ona.
S.ktir git, ağzını kırdırma vs. gibi sözel şiddet içeren ifadeleri de cabası.
Mis gibi boşanılacak koca var ya. Daha da bir şey demiyorum.
Afedersiniz de eşiniz tam bi hanzo. Hiç mi güveni yokmuş size. Yanlış birseyinizi mi görmüşte bu kadar baskı yapıyor. Yani küfür etmek o hakaretleri hakedecek hiçbir hareket olamaz. Kardeşinizin olduğunu öğrenince ne yaptı. Siz neden gruptan çıkıyorsunuz ki sonucta aileniz. Ya haklı olduğumuz hicbirseyde karşı tarafa fırsat vermeyelim. Evlendik diye hayatımızı da satmadık. Siz de kapiyi gösterin. Çıksın gitsin anasının evine. Size kapıyı göstermek için evlenmedi sizinle.Kızlar dün esimle akşam gezelim dedik dönüş yolunda aile grubumuzda kayıtlı olmayan bir numara gördü bende evden birinindir dedim neden kayıtlı değil o zaman diye azarladı beni. Bende özelden arayalım bakalım kimmiş dedim. Sonuçta aile grubu annemler ve kardeşlerim tek var grupta birden bağırmaya başladı aptal aptal konuşma dedi bende neden durduk yerde huzursuzluk çıkartıyorsun dedim. Aile grubundan hemen çık dedi ben de çıktım. Numara erkek kardeşimin eski numarasiymis bende yeniyi kaybedince eskiyi silmişim bippten pek ailemle konuşmayız orada kayıtlı kalmis eski numara. Yolda devam ederken sen gerizekalimisin dedi durduk yerde neden ofkelenecegim şeyler söylüyorsun dedi ben de sordum sadece hayır de geç neden kavga çıkartmaya çalışıyorsun dedim elini kaldırıp sana çok yüz vermişim kırdırma ağzını diyip küfür etti ben de vur bana birdaha böyle davranırsan bosanirim dedim o da sıktır git seni tutan mı var dedi sonra eve döndük 2 gece oldu ben odamı ayırdım konuşmuyoruz üzülme yok içimde sadece nefret var ne yapmalıyım
Ne yapabilirim üniyi yarıda bıraktım çalışmıyorum bir destekçim yok arkadaşım yok babamcok baskiciydi dindar yobazlardandi döverdi bizi şimdi ogluma karşı çok iyi ben eğer şimdi babama söylesem ne benim nede oğlumun yuzune bakar kocamla aynı cemaattenler aynı kafalardalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?