Kocamla cok kotu tartıştık

Özelden arayalım dedim çünkü numarayı baskasi kullanıyorsa benim numaramı gitmesini istemedim eşim biraz takıntılı biri

Özelden arayalım dedim çünkü numarayı baskasi kullanıyorsa benim numaramı gitmesini istemedim eşim biraz takıntılı biri
Bulmuş sizin gibi istediğini yaptıracacak birini, takıntılı olur tâbi.
Grupta eşiniz yoksa, kim ekli, kim değil nereden biliyor ayrıca?

1 oğlum var ailem bana destek olmaz üniyi açıktan okurken yarıda bıraktım ne yapabilirim ki

Çık deyince niye çıktınız ki? Çıkmam asla. Ayrıca en ufak tartışmada el kaldıracaksa o siktir olup gitsin bence sinir oldum okurken Boşanın bencede hemde yalvarsa bile kanmayın. Hayır ben bu sitede ki kavga sebeplerini okurken gerçekten inanılmaz şaşırıyorum. Şiddetin zaten bahanesi olmazda kavganın bu kadar büyümesi için hiç '' oha bunu yapmasan, söylemesen iyiymiş '' diyebileceğim bir konu okumadım daha. Ota boka saldırıyorlar. İnsan soğur cidden sevginin kırıntısı kalmaz ki bende.

Bulmuş sizin gibi istediğini yaptıracacak birini, takıntılı olur tâbi.
Grupta eşiniz yoksa, kim ekli, kim değil nereden biliyor ayrıca?
Aile grubundaki sadece ailem var kız kardeşim mesaj attı oğlum şuan onların yanında fotoğrafa eşim de bakmak istedim mesaj oğlumun fotosuydu sonra aile grubuna girdi hep bakar telefona sonra kavga çıktı istr

Noluyo ya
Bu nasıl bir diyalog
Bu nasıl bir ilerleyiş
Peki sizin sakinliğiniz
Pes doğrusu

Gruptan çıkmasam kavga buyurdu elini kaldirmisken vururdu ben de korktum

1 oğlum var ailem bana destek olmaz üniyi açıktan okurken yarıda bıraktım ne yapabilirim ki

Kocanızın suyuna gidin o zaman gerçi onu da yapmışsınız da olmamış. İletişim minimumda tutun madem böyle Yaşar gidersiniz. En azından oğlunuz kavga gürültüye şahit olmaz. İsteyen insan çok şey yapar ama sizde o istek, çaba yok. Çaresiz olduğunuza inandırmışsınız kendinizi. Ben başka ne önerebilirim ki bu durumda?

Şimdi bu tür erkeklerin her dediğini yapınca totişleri kalkıyor kendilerini sultan padişah kral falan zannediyorlar. Sen güzel bir cinnet geçir. Senin de neler yapabileceğini görsün. O zaman o takıntıları olacak mı bakalım. Dağdan inme ayı mı diyim artık kusura bakma

Ne yapabilirim üniyi yarıda bıraktım çalışmıyorum bir destekçim yok arkadaşım yok babamcok baskiciydi dindar yobazlardandi döverdi bizi şimdi ogluma karşı çok iyi ben eğer şimdi babama söylesem ne benim nede oğlumun yuzune bakar kocamla aynı cemaattenler aynı kafalardalar

Peki sonrası

Ya 6 yıllık evlilikte ilk defa olmadı ya böyle küfür, saygısızlık, şiddet? Sanki adam melekmiş de bir anda böyle bir olay olmuş gibi yazıyosunuz…

Ayrıca ne mi yapmalısın? Hemen koş çocuk yap en azından sonra bahanen olur “çocuğum için katlanıyorum” yalanına sığınırsın

Afedersiniz de eşiniz tam bi hanzo. Hiç mi güveni yokmuş size. Yanlış birseyinizi mi görmüşte bu kadar baskı yapıyor. Yani küfür etmek o hakaretleri hakedecek hiçbir hareket olamaz. Kardeşinizin olduğunu öğrenince ne yaptı. Siz neden gruptan çıkıyorsunuz ki sonucta aileniz. Ya haklı olduğumuz hicbirseyde karşı tarafa fırsat vermeyelim. Evlendik diye hayatımızı da satmadık. Siz de kapiyi gösterin. Çıksın gitsin anasının evine. Size kapıyı göstermek için evlenmedi sizinle.

Neden paragrafın sonunda ne yapmalıyım diye sorduğunuzu anlamadım. Bir şey yapamazmışsınız madem. Hayır babadan bu kadar çekmişken babanızla aynı kafadaki adama evlenip nasıl çocuk yaptınız? Sığınma evine başvurabilirsiniz tek çare bu gibi duruyor

Siz kabullenmişsiniz zaten her şeyi, boşamazsınız da bu ruh hastasını. E o zaman size iyi zulümler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…