• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanizla ailenizin önünde tartistiniz mı?

Çocuk bu düşecek de elbet esınız tavrı burda çok yanlış helekı aılenın önünde söylemesi
Konuşup güzel bır dılle esınız sen den ve aileniz den özür dılemesı lazım açıklayıcı bısekılde telefon geldı sıtresınden oldu vs dıye aılenız de sureklı kavga edıyorsunuz sanacak bunu esıne açıkla baktın gerı adım atmıyor sende onun aılesıne saygı gösterme kısasakısaz yanı annen ne tepki verdi çok merak ettım
Bu arada her gıttıgınız yere mama sandalyesını götürmek yerıne ek de gonderecegım bebek ıcın sandalyelere gecırmelık kemerler var al daha düşme tehlıkesı olmaz bır daha kı sefere

Eklentiler

• 7904F545-BD88-443F-871B-A83722F4C14C.jpeg
    7904F545-BD88-443F-871B-A83722F4C14C.jpeg
    20,1 KB · Görüntüleme: 189
  • E394E038-BD0A-4F10-8FB5-07DDE1BC9332.jpeg
    E394E038-BD0A-4F10-8FB5-07DDE1BC9332.jpeg
    20,7 KB · Görüntüleme: 188
Çocuk bu düşe kalka büyür zaten. Tamam düşmeseydi daha ii olurdu ama kimsede çocuğu bilerek düşürmez. Böyle durumlarda çocuk düştüğü için değil sesler yükseldiği için ağlıyor. Eşiniz boş konuşmuş ve terbiyesiZlik yapmış dövdürme kendini ne demek, bide başkaları varken.

O sizin çocuğunuz tabii ki zarar verecek bir şey yapmazsınız ama ne yalan söyliyim eşinizin yerinde ben olsam aynı tepkiyi verirdim. Fevrilikle alakası olsa gerek. Yalnız çoğul konuşmuş o kadar kişi bebeğe sahip çıkamadınız mı falan orası ayıp olmuş. Aileye saygısızlık var gibi.

15 yıllık evliyiz asla ailelerin yanında en ufak bir tartışmamız olmadı hatta evlatlarımızın yanında dahi tartışmayiz

Bu cocuk yuzunden bizde kavga ediyoruz.. ailemin ve ailesinin yanindada kavga ederiz sorun degil.. alttan alsam kavga cikmaz ama o da yapimda yok..

Bana kendini dovdurtme dese kocam, kendini karakolda bulmak istiyosan dov derdim :)

O da korkmustur bisey oldu diye demekki onunda cani yanmiski bu cumleleri kurmus.Asla savunmuyorum kurdugu cumle cok yanlis.Ama iyi gidiyo diyosunuz evliliginiz genelde bu cumleleri kullanmayip bu durumda kullandiysa sizde uzatmayin.Acikca konusun sizde bole olmasini istemezdiniz.

Hiç öyle olaylara girmedim ailemin yanında sonuna görebiliyorum çünkü. Abilerimde babamda eşim bana ters baksa bile gözünü oyarlar o derece hassaslar . Ben tartışmadım ama 'dövdürtme ulan' bana çok masum bi kızgınlık gibi de gelmedi basbaya eli maşalı hergün hır gür çıkaran adam lafı olmuş resmen şiddet görmediğine emin misin ?? Bilemedimmm:işsiz:

Eşimle herzaman çok iyi bi ilişkimiz var. Ailem hep kardeslerime benim esimi iliskimizi örnek gösterir böyle iliskiniz olur inşallah derler yani anlayacağınız üzere iyi giden saygı sevginin bol olduğu bi iliskimiz var neyse dün annemlerin evinde yemekteydik 2 yaşında kızım var hep mama samdalyesinde oturur annemlerde mama sandalyesi yok normalde hep mama sandalyesini gotururduk yanimizda o gün almadik yanimiza kızımı sandalyeye yanima oturttuk esimle aramizda oturuyordu esime telefon geldi kalkti masadan bende çocuğun yemeğini dilimliyordum bi an bebegimi yerde gördüm sandalyeden düştü ağlamaya başladı eşim bi hışımla odaya girdi bağırmaya başladı döndü bana dediki o kadar kişi bi çocuğu tutamadiniz mi bende bi anda düştü farketmedim dedim dikkat edeceksin diye bağırdı bende bağırdım tabi aile hayretle bizi izliyor bana kendini dovdurtme ulan dedi ilk defa böyle bağırdı böyle bi cümle kurdu daha önce kavgalarimiz olurdu ama böylesi ilk defa oldu konusturmuyorum kalbim cok uzaklaştı ondan kırgınım diyemi böyle hissediyorum sevgim çok azaldi bi kac gun sonra yola cikacak icimden konuşturmak gelmiyor cok kirildim nasıl duzelecem oda hiç birşey yapmiyor evde birbirimiz yokmusuz gibi davraniyoruz siz olsaniz ne yapardiniz
Bu rezalet benim ailemin sofrasında yaşansaydı , babam sessizce yerinden kalkar ,eşimi yakasından tutmak suretiyle kapının önüne koyar , aklını başına alıncaya kadar gelme bu kapıya , benim saçının teline zarar gelir diye korktuğum kizimi dövmekle tehdit edeceksin hee ? Mezarını bulamazlar oğlum senin ,akıllı ol ,der ,gönderir ..nur içinde yatsın pamuğum ..

Eşimle herzaman çok iyi bi ilişkimiz var. Ailem hep kardeslerime benim esimi iliskimizi örnek gösterir böyle iliskiniz olur inşallah derler yani anlayacağınız üzere iyi giden saygı sevginin bol olduğu bi iliskimiz var neyse dün annemlerin evinde yemekteydik 2 yaşında kızım var hep mama samdalyesinde oturur annemlerde mama sandalyesi yok normalde hep mama sandalyesini gotururduk yanimizda o gün almadik yanimiza kızımı sandalyeye yanima oturttuk esimle aramizda oturuyordu esime telefon geldi kalkti masadan bende çocuğun yemeğini dilimliyordum bi an bebegimi yerde gördüm sandalyeden düştü ağlamaya başladı eşim bi hışımla odaya girdi bağırmaya başladı döndü bana dediki o kadar kişi bi çocuğu tutamadiniz mi bende bi anda düştü farketmedim dedim dikkat edeceksin diye bağırdı bende bağırdım tabi aile hayretle bizi izliyor bana kendini dovdurtme ulan dedi ilk defa böyle bağırdı böyle bi cümle kurdu daha önce kavgalarimiz olurdu ama böylesi ilk defa oldu konusturmuyorum kalbim cok uzaklaştı ondan kırgınım diyemi böyle hissediyorum sevgim çok azaldi bi kac gun sonra yola cikacak icimden konuşturmak gelmiyor cok kirildim nasıl duzelecem oda hiç birşey yapmiyor evde birbirimiz yokmusuz gibi davraniyoruz siz olsaniz ne yapardiniz

Ailen ne tepki verdi?
Yani ben olsam kızım rol yapıyor demek ki bu adam kızımı dövüyor diye düşünürüm.
Öyle bir laftan sonra annem damadına tapsa bile evden bile kovardı.
Çocuk bu düşecek babasının kucağından da küt diye düşebilir 1 saniyelik çocukların düşmesi.
Ben olsam konuşmazdım çocuğumu düşürdüm diye üzül bence kocan öküzlük etmiş af dilesin

biz eşimle kanlı bıçaklı olsak bile belli etmiyoruz ne onun neden benimkilere asla doğru değil eşref saatine geldi sanırım eşinizin inşallah bir an önce gönlünüzü alır ve gecer

Ben ailelerin yanında gerekli bir durum varsa tartışırım, elbette özel bir mesele olmaz.
Ama ne yanlızken ne başkasının yanında öyle kolayca bana ses yükseltemez, hele ki döverim seni diyecek. Hiç oluru yok.

Sizin durumunuzda ise çocuktan sonra bazı insanlarda çok aşırı panik oluyor, bir kaç yakından tanıdığımda gördüm, hani aynen sizin gibi eşini çok sevdiğine emin olduğum kişiler eşlerine karşı en ufak bir ihmalkarlıkta pislikmiş gibi davranıyor. Bence bu ciddi bir problem, aile içinde veya değil, konuşarak çözülemiyorsa destek alabilir misiniz? Çünkü bu bu şekilde devam eder. Çocuk için de çok sıkıntı, ailesinin kendisi yüzünden sürekli birbirine girdiğine şahit olacak.

Ben de böyle konularda her zaman çok iyi olan adam nasıl Bi anda böyle farklı davranıyor anlamıyorum. Ya siz kocanızı tanımıyorsunuz, ya da adamda duygu durum bozukluğu var.

Müthiş tartışmalı evliliğimiz var ama ailemin yanında ne sesini yükseltebilir ne de o cümleyi kurabilir.
Bu cümleyi başta kendisine yakıştırmaz zaten.
Her şeyin bir sınırı var.
Anlattığınız gibi mükemmel giden evlilikte böyle öfke kusulmaz.Bişeylerin farkında mı değilsiniz acaba?
Ortada bi tahammülsüzlük var.

Back