- 15 Haziran 2016
- 7.712
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Ya Allah aşkına çok birşey yapıyormuşsunuz gibi gelin güvey olmayın yaKonuşmuyorum şuan aşırı öfkeliyim 6 yıllık evliyiz ne dediyse yaptim hep sesiz sedasız biriydim ondan güç alıyor
Ne yapmamı önerirsin adamı doğramami falan mı elimden bu geliyor tavsiye almak icin konu açtım tanımadığım halden anlamayan 3 5 kibirliden azar işitmek için değilYa Allah aşkına çok birşey yapıyormuşsunuz gibi gelin güvey olmayın ya
Ayrı odada yattınız da ne oldu konuşmuyorsunuz da ne oldu, adamın çok da umrunda, kafasını dinliyor koca yatakta döne döne uyuyor…..
Kocan azarlıyor kocan küfür ediyor şiddete yöneliyor s…r ediyorNe yapmamı önerirsin adamı doğramami falan mı elimden bu geliyor tavsiye almak icin konu açtım tanımadığım halden anlamayan 3 5 kibirliden azar işitmek için değil
Aile grubundan çık dedi ve siz de ikiletmeden çıktınız mı? Bravo size! Ailenle görüşme dese tamam diyecek kıvamdasınız.
Aile grubu bu ya, anam babam kardeşim var, kim olacak başka? Kocam bana bunu dese o telefonu yediririm ona.
S.ktir git, ağzını kırdırma vs. gibi sözel şiddet içeren ifadeleri de cabası.
Mis gibi boşanılacak koca var ya. Daha da bir şey demiyorum.
Evliliginizin özeti bu bence ne dediyse yapmaya devam etmenize rağmen yakında şiddete uğrayan ailesi ile de görüşmeyen yanlız ve caresizz bir kadın olacaksinizKonuşmuyorum şuan aşırı öfkeliyim 6 yıllık evliyiz ne dediyse yaptim hep sesiz sedasız biriydim ondan güç alıyor
Anladığım kadarıyla eşiniz sizi kaybetmekten korkmuyor ben ne yaparsam yapayım beni bırakmaz kafasında bu düşüncesi devam ettiği sürece bu davranışları devam eder buna izin vermeyin ağırlığınızı koyun.Kızlar dün esimle akşam gezelim dedik dönüş yolunda aile grubumuzda kayıtlı olmayan bir numara gördü bende evden birinindir dedim neden kayıtlı değil o zaman diye azarladı beni. Bende özelden arayalım bakalım kimmiş dedim. Sonuçta aile grubu annemler ve kardeşlerim tek var grupta birden bağırmaya başladı aptal aptal konuşma dedi bende neden durduk yerde huzursuzluk çıkartıyorsun dedim. Aile grubundan hemen çık dedi ben de çıktım. Numara erkek kardeşimin eski numarasiymis bende yeniyi kaybedince eskiyi silmişim bippten pek ailemle konuşmayız orada kayıtlı kalmis eski numara. Yolda devam ederken sen gerizekalimisin dedi durduk yerde neden ofkelenecegim şeyler söylüyorsun dedi ben de sordum sadece hayır de geç neden kavga çıkartmaya çalışıyorsun dedim elini kaldırıp sana çok yüz vermişim kırdırma ağzını diyip küfür etti ben de vur bana birdaha böyle davranırsan bosanirim dedim o da sıktır git seni tutan mı var dedi sonra eve döndük 2 gece oldu ben odamı ayırdım konuşmuyoruz üzülme yok içimde sadece nefret var ne yapmalıyım
Keske yanınıza bı tava alsanız yuruyuse cıkarken bu adamla.Kırdırma agzını derken daaan dıye gecırıverırdınız tavayı,oyle kırılmaz boyle kırılır derdınız.ana çok yüz vermişim kırdırma ağzını diyip küfür etti
Konu çok sinir bozucu ama Yoruma güldüm valla. Kafamda canlandırınca.Keske yanınıza bı tava alsanız yuruyuse cıkarken bu adamla.Kırdırma agzını derken daaan dıye gecırıverırdınız tavayı,oyle kırılmaz boyle kırılır derdınız.
Kufur,hakaret ne ararsan var,tam bosamalık koca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?