• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanizla ailenizin önünde tartistiniz mı?

Eşimle herzaman çok iyi bi ilişkimiz var. Ailem hep kardeslerime benim esimi iliskimizi örnek gösterir böyle iliskiniz olur inşallah derler yani anlayacağınız üzere iyi giden saygı sevginin bol olduğu bi iliskimiz var neyse dün annemlerin evinde yemekteydik 2 yaşında kızım var hep mama samdalyesinde oturur annemlerde mama sandalyesi yok normalde hep mama sandalyesini gotururduk yanimizda o gün almadik yanimiza kızımı sandalyeye yanima oturttuk esimle aramizda oturuyordu esime telefon geldi kalkti masadan bende çocuğun yemeğini dilimliyordum bi an bebegimi yerde gördüm sandalyeden düştü ağlamaya başladı eşim bi hışımla odaya girdi bağırmaya başladı döndü bana dediki o kadar kişi bi çocuğu tutamadiniz mi bende bi anda düştü farketmedim dedim dikkat edeceksin diye bağırdı bende bağırdım tabi aile hayretle bizi izliyor bana kendini dovdurtme ulan dedi ilk defa böyle bağırdı böyle bi cümle kurdu daha önce kavgalarimiz olurdu ama böylesi ilk defa oldu konusturmuyorum kalbim cok uzaklaştı ondan kırgınım diyemi böyle hissediyorum sevgim çok azaldi bi kac gun sonra yola cikacak icimden konuşturmak gelmiyor cok kirildim nasıl duzelecem oda hiç birşey yapmiyor evde birbirimiz yokmusuz gibi davraniyoruz siz olsaniz ne yapardiniz
Bana da çok oluyodu düne kadar bi küsüyo bi hafta kan kusuyodum ben de konuşmuyodum konuşsam olmuyo hep ben nasıl olduysa düzeldik rayına oturdu sanırım ama ne kötü bi huy yaaa
Senin adına üzüldüm ağır konuşmuş hiç özür dilemedi dimi

Aslinda beni en cok kıran seyin ne olduğuna hâlâ karar veremedim bana dovdurtme kendini ulan demesi mi bunlarin ailemin önünde olmasi mi yoksa şimdi ye kadar hiç birsey yapmamis olmasi mi içim keskelerle dolu
Normalde boyle kavgalariniz yoksa, ailen surekli kavganiz var sanacak diye de uzulmussundur..
Annenler bi sey dedi mi sana sonradan?

O kadar sevginin sayginin oldugu bir evlilikte kendini dovdurtme ulan diye bir laf ustelik ailelerin yaninda soylenmez.olmaz da hadi oldu soylendi diyelim sonrasinda esininin ozurler dileyip kendini affettirmek icin herseyi yapmasi lazim.madem aranizda o kadar sevgi var.seven es bu lafin uzerine hatasini anlayip karisinin gonlunu almak icin herseyi yapar.bence aranizda dediginiz kadar saygi ozelliklede sevgi yok.ozellikle esinizde yok

Konuşma çok onur kırıcı bi davranış. Ailen ne kadar sevse de onların çocuğu olan sensin kimse çocuğunun sözlü dahi olsa dövülmesi gibi bir durumu sindiremez.

Tartıştıysakta kalkıp benim ailemin yanında bana kendini dövdürtme demesi için yürek yemiş olması lazım,
O cümleyi kursada yedirirlerdi ona orda.
Çocuk bu düşebilir bunun için o yemegi insanlara zehir etmenin bu denli saygısızlık yapmanın hiç bir açıklaması olamaz,
En kötü niye dikkat etmedin dersin,
Eşinizin ki abartının abartısı...
Sandıgınız kadar Saygılı bi adam degil anlaşılan.

Anne baba da olsa 3. kişilerin önünde eşlerin tartışmasını, ses yükseltmesini bilhassa doğru bulmuyorum ve her zaman da bunu söylemişimdir. Ancak bazen oluyor mu? Çocuklu olunca bazen oluyor, oluveriyor. Annemin önünde eşimle tartıştık çocuk olduktan sonra, annem "Şşş çocuk musunuz?!" dedi susturdu. Ancak öyle "Kendini dövdürtme uleyn" tarzı bir cümle geçmedi, geçseydi annemin müdahalesi farklı ve taraflı olurdu, sakinleşince eşimi odaya çeker, oracıkta utandıra utandıra nasihatleriyle döverdi muhtemelen.

Sizin anne-babanız ne dedi? Öylece izlediler mi?

Çocuk bu yani, dikkatli olunmalı elbette, düz ayak bir sandalyeye yeni yeni oturmaya başladıysa, eşimin yanında düşse oğlum, ben de bi "Bu ne hal?" derim. Ama şu döverimli çıkış, hışım filan... Olmaz ya.

Eşimde geçenlerde bana benzer kelimeler söyledi döverim seni falan evet sevgisi azalıyor maalesef eskisi gibi olamiyorsun belki zamanla geçer

Birde bu erkeklerin çocugunu düşünürken karısını hiçe saymasından nefret ediyorum,
Sanki bir tek onlar koruyor cocukları...
Sen annesisin cocugu bilerek sandalyeden atacak degilsin,
Güya iyi baba cocugunu sahiplendi orda ya eşini ?

Bir kac ay once ailemin yaninda esimle kavga ettim ..ailemin yazligindaydik balkonda bi nedenle ona patladim. Babam icerdeydi ama duydu hep. Annem de balkona geldi falan ama ben hala bagiriyordum... sonradan kotu hissettim utandim,ailemin yaninda resmen hasladim adami dedim uzuldum.. ama o an tutamamistim kendimi. Esim kendini savundukca dinlemeyip hala bagiriyodum git defol tarzi .. :/
Ama bizimkiler biraz huyumu bildiklerinden uatunde durmadilar. Cok canitez biriyimdir..dobra ve hep çam deviren cinsinden hem de.. :(

Kirilmakta haklisiniz.Zaten o kelime "dovturtme kendini ulan"seklindeki olan benim gozumde dovmus olmaktan pekte farkli degil.O kelime basli basina siddet icerikli..cok ayip etmis.Yazik ailenizde allah bilir simdi hep siddet gordugunuzu dusunecekler belkide.Cok uzuldum.
Esinizle bu konuyu iyice konusmadan ne kadar kirildiginizi anlatmadan sakin gitmesine izin vermeyin.Kuserek kendinizi ifade edemezsiniz.Uzerinden cok fazla zaman gecmeden sicagi sicagina konusulmasi gerek bence.

Kesinlikle alttan alma gelip özür dilemesi gereken bi konu bu. Ailende sürekli kavga ediyorlar sanacak şimdi. Hepimiz düşerek kalkarak büyüdük. Allah beterinden korusun ama büyürken bir sürü şey gelecek başına. Biz cam fanusta büyümedik çocuklarımızıda büyütemeyiz.bence sakin durun ve onun özür dilemesini bekleyin

Hayir tartismadim dogruda bulmuyorum tartismayi ama esinizin yerinde olsam o an bende ayni tepkiyi verebilirdim cocuk soz konusu.Gorunmez kazadan cok ihmal cunku.
Sakinlessin gonlunuzu alacaktir.
Kadında bilerek attı cocugu yere sanki allah askına ya sacmalamayın

Eşin çok abartmış..
çocuk bu düşe kalka büyücek..
Eşim annemin babamın yanında bana dövdürtme kendini dese annem evden kovardı kesin boşanmaya kadar giderdi. Eşimde bunu bilir.
Ben eşimin ailesinin yanında çok alttan alırım oda benm ailemin yanındayken çok alttan alır .. tartışmamız olmadı hiç ..

Uzakta yaşıyoruz bi ay annesinde kalıyoruz . Eşimi herzmn uyarırım bi sorun olursa ayrı odaya çağır konuş diye.. herkesin içinde bşe söylersen 2 katını söylerim ayrı odada uyarırsan “ tmm aşkım “ derim seçim senin ‘ derim.

O yüzden sizde bi topluma girmeden önce eşinizi uyarın konuşun ona göre hareket etsin.

Back