- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah benim kv ve kp de ayrı yatardı yaşlılıktan sanıyordum ama eşim kendini bildi bileli öylelermis. Yalnız onlarda sıkıntı büyüktü kp vefat edene kadar 80 yaşında bile dalasirlardi. Hiç anlasamazlardi. Kv hastalığında kocasına bakmayı reddetti bakiciyi da kovdu biz baktik. Adamcağız ölünce iyi oldu rahatladım dedi evde hasta ne kadar zor bilemezsiniz psikolojim bozulmuştu dedi. Elaleme rezil olduk esim cok uzuldu Ne zaman adamcağızı ansam bırak şimdi onu tadımızı kaçırma diyor :S Allah hiçbir evliliği öyle etmesinkızım doğduğundan beri yani 9 yıldır ayrı yatıyoruz sıkıntı yok
Aslında o da insanın kendi elinde tabii. Ayrı yatıp soğumak uzaklaşmak daha olası. Bizde belki suçluluk duygusu oluyordur, eşimden ayrıyım, doya doya sarilamiyorum gibi bir bilinçaltı vardir belki de. Böyle olmasi daha iyiBoyle de iyiymis ya. Aradaki cekim azalmaz, hatta artar.
Malesef geç yatar o yüzden de geç saate kadar atıştırmalari var. Sağlıksız şeyler yemez sigara da içmez ama çok istahlidir. Dr kilo alınca küçük dili şişiyor ondan horluyor dedi kilo verip tekrar gelin dedi veremedikUyuduktan sonra kim nerde uyuyor farketmiyorsunuz ki. Her şey güzelse bence hiçbir sorun yok ama bir misafir gelir yA da siz bir yere tatile falan gidersiniz o zaman ne yaparsınız ki?
Muhakkak bir çözüm bulunmalı. Eşiniz 18.00den sonra çay ve su hariç hiçbir şey yiyip içmesin.
Bir de burunla ilgili bir sorun da olabilir doktora görünün.
En kısa zamanda Allah hayırlı kısmetler versin:) evet ben de kendimi tek sanıyordum ama yalnız değilmişim mutlu oldum. Sanırım arkadaşlarınız abartıyor, erkek milleti uykusu geldi mi horul horul uyuyor valla onlar kadın kısmına fazla yüz verilmez kafasıyla eşlerini yatıya yollamiyordurYaşlar kaç merak ettim. Herkes ayrı yatak fikrine çok olumlu bakmış. Kocam bensiz uyuyamıyor diye yatıya asla kalmayan arkadaşlarım beni mi keklediler acaba? Müzmin bekar olarak benim bir fikrim yok bu konuda.
Amin Di mi yaa, saf bu bizim kızımlar...şimdi hepsi çoluk çocuğa karışıyor zaten, gelmek isteselerde ben kabul etmicem yatıyaEn kısa zamanda Allah hayırlı kısmetler versin:) evet ben de kendimi tek sanıyordum ama yalnız değilmişim mutlu oldum. Sanırım arkadaşlarınız abartıyor, erkek milleti uykusu geldi mi horul horul uyuyor valla onlar kadın kısmına fazla yüz verilmez kafasıyla eşlerini yatıya yollamiyordur
Güzel soru! Tamamen sessizlikte uyumam için evi de ayırmam lazım onu yapamam işte yorgun olduğu zamanlar kapısını sıkı sıkı kapatıyorum ama tabi gurultunun yan odada olmasıyla tam yanında olması fark ettirirDe benim anlamadığım nokta "apartmanı sallayacak" kadar horlayan adamın sesi yan odaya geçince nasıl rahatsız etmedi
Siz bilirsiniz, problem yok diyorsanız yoktur
Uyku önemli,herşey için.
Ooo çocuk da varsa kocaları kesin, bebeği al git burda gürültü yapmayın da nerde yatarsaniz yatın diyordur şimdiden bahaneleri hazırlayın derimAmin Di mi yaa, saf bu bizim kızımlar...şimdi hepsi çoluk çocuğa karışıyor zaten, gelmek isteselerde ben kabul etmicem yatıya
Sizi derken esini ve konu sahibini kastetmistimEşini etkilemiş mi onu da sorması lazım. Mutlumusun diye
Çift yorgan kullanıyoruz zaten.Tek yorgan için bizde biraz iri kıyımızSorma ya yorgan meselesi de eziyet dimi? Benim eşim sağolsun gecenin ilerleyen saatlerinde yorgani komple sahiplenir çift yorgan mi kullansan acaba?
çok horluyor. benimde uykum çok hafiftir. uyuyamıyorum. sabah işe uykusuz gitmektense böylesi daha iyi 5+1 eve geçip kendime oda açmayı düşünüyorumMaşallah benim kv ve kp de ayrı yatardı yaşlılıktan sanıyordum ama eşim kendini bildi bileli öylelermis. Yalnız onlarda sıkıntı büyüktü kp vefat edene kadar 80 yaşında bile dalasirlardi. Hiç anlasamazlardi. Kv hastalığında kocasına bakmayı reddetti bakiciyi da kovdu biz baktik. Adamcağız ölünce iyi oldu rahatladım dedi evde hasta ne kadar zor bilemezsiniz psikolojim bozulmuştu dedi. Elaleme rezil olduk esim cok uzuldu Ne zaman adamcağızı ansam bırak şimdi onu tadımızı kaçırma diyor :S Allah hiçbir evliliği öyle etmesin
Bizim de böyle horluyor haretli bende sabaha kadar uyuyamiyorum ama kulagi pamuk koydum bide galiba siz takinti haline getirmissiniz bence bunu takinti haline getirmeyin esinizle birlikte uyumaniz daha iyi olacak en azindan kokusuna dahada alisirsiniz oda sizin sicakliginizi uyurken bile alir insallah hep mutlu olursunuz sorun etmeyin ki sorun olmasinKızlar Merhaba,
Yaklasik 2 yıllık evliyim. Birbirimizi cok seviyoruz. İlk yılımızda eşimin horlama sorunu yüzünden çok gerginlik yaşadık. Ben oldum olası horlamaya gürültüye takıntılıyım ama eşiminki öyle böyle değil, apartmanı sallar o derece.. bir de uykuda cok hareketlidir, doner durur. geceleri defalarca uyandırır. Sabah uykumu alamamış şekilde kalkıp işe gitmekten usandim. Bir de eşim işi geregi çoğu zaman öğlen gider, bana göre daha rahat mesaisi. Aramızda hep gerginlik stres tartışma oluyordu ilk yil. Esim normalde cok sessiz,sakin,efendi bir insandir ama gece ben yastigini filan duzelttim mi yada azcik kendisini kipirdattim mi hemen uyanip sinir kupune donusuyor. Gece gece kavga ediyoruz uyku kalmiyor. Ne yapacagimi sasiriyorum. Arasira kanepede yatiyordu kiyamiyordum. Kulaklikla filan idare ediyordum. Affiniza siginarak cinsel hayatımız da ilk yıl gayet kötüydü seyrekti. Horlama icin doktora gittik, eşimin kilo vermesi gerektiğini söyledi ama veremiyor asla. Misafir odasina bir yatak aldık ve eşim tamamen oraya geçti. Ondan sonra aramizdaki tum gerginlik bitti. Seker gibi insanlar olduk. Birbirimize iyice duskunlestik ayrilmaz olduk. Yani su icmeye bile beraber gidiyoruz o derece. Yatagimizda sarilip film izliyoruz muzik dinliyoruz sohbet ediyoruz uyku vakti gelince opup iyi geceler diyip herkes kendi yatagina. Cinsel hayatimiz da eskiye gore cok cok iyi. Yoluna koyduk cok sukur. H.sonları birlikte uyuyorduk bu ay onu da saldik. Bir yandan çok rahatladım deliksiz uyuyorum huzurluyum, eşimin de kafasi rahat. Ama birlikte uyumayan bir çiftten, ne kadar sağlıklı bir evlilik olur, içim içimi yiyor. Kimseye anlatamadim, eminim herkesin garibine gider. Bu durumu yaşayan var mı? Sizce ne yapmalıyız? Esimi çok seviyorum, o da beni çok seviyor kuşkum yok. Her konuda anlaşıyoruz, birbirimiz için her konuda destekçiyiz. Bu ayrı yatma konusu evliliğimizi yıpratır mı? Ne dersiniz?