- 8 Haziran 2024
- 199
- 125
- 18
Ben 2 3 sene önce nefes almadan dolayı ameliyat oldum, inanın dünya varmış dedim. Bence düşünün. Hayatımdaki en doğru kararlarda top5 deNefes alma sorunu var fakat çocuk yokken etkilemiyordu öğlene kadar uyuyordum şimdi bebeğim 7 de uyaniyir ve ben delirecek gibi oluyorum
Dün kan vermisti şeker oranına mı bakılacak ?Yorumda yazıldığı gibi bence doktora gitsin eşiniz, kan değerlerine mutlaka baktırsın. Kbb doktoruna da gitsin bir muayene olsun horlama şikayetini de söylemesi lazım.
İşten geldikten sonra bebek bakımında destek olmuyor mu
Tek sorun horlamasi değil işte terleme titreme of offfBen 2 3 sene önce nefes almadan dolayı ameliyat oldum, inanın dünya varmış dedim. Bence düşünün. Hayatımdaki en doğru kararlarda top5 de
Evet annemde de şeker ve kilo sorunu var çok horluyor. Kan versin şeker var mı yok mu baktırsın bence.Dün kan vermisti şeker oranına mı bakılacak ?
Bebek bakımına olmuyor maalesef yorgun oluyor
Horlaması için doktora gidebilir. Çok terlemek ve titreme de bir belirti. Bizde gizli şeker çıktı mesela. Bunu sizin için yapmasından önce kendi sağlığı için yapması lazım. Doktora giderse çözümle sıkıntınızda biter. Şuan annelik sorumluluğundan dolayı uykunuz hafiftir birde. Kafanız rahat olsa rahat uyursunuz.
Bunlarda yazdım ya arkadaşım tek doktora gitme hakkı yok yani insanların. Hepsine sırayla gidersiniz muzdaripseniz.Tek sorun horlamasi değil işte terleme titreme of offf
Bizde çocuk yok ama arada biz de ayrı yatıyoruz.İnsan dinlenmiş oluyor hakkaten.Eşim az uyuyan biri.4-5 saat uyku yetiyor diyor bana.Gece ıykusu kaçınca makaleler dinliyor.Ben uyanmayayım diye başka odaya geçiyor.Sabah yatağa geliyor.Özlemiş oluyorum ben de11 yıllık evliyim arada bir ayrı yatmak bence harika, ki ben çok kocacıyımdır, hem özlemiş oluyorsun hem daha bir dinlenmiş oluyorsun. Ayrıca japonlar insan da biz değil miyi o ne biçim şey abshsksslsl
Ama Japonya’da bebek olduktan sonra eşlerin birbirine hitabı bile değişiyor hatta evliliklerle ilgili de çok sağlıklı şeyler duymadım ben. Belki Japonya’da yaşayan ya da kültüre hakim arkadaşlar vardır bilemiyorum ama benim asla örnek almak isteyeceğim bir kültür değil.Herkeste aynı olmuyor ki maalesef. Yatak ayırmanın çiftlere verdiği etki genelde söyleniyor. Japonyada eşlerin ayrı yatma durumu normal mesela çünkü uykularının verimli olması çok önemli. Hem toplumsal bakış açısının etkisi hemde kişinin bakış açısı.
Benim eşimde çok fena horladığı için uzun zamandır ayrı yatıyoruz. Bazen gel yatağında uyu diyorum,çünkü bu durumdan bende hiç memnun değilim. Ama ama geldiği zaman gram uyuyamıyorum, adamı gece uyandırıp odadan gönderiyorumÇözüm ne?? Her gece uykusuz kalıp sinir stres olmam mı??
ama sizinki yorgunken, uykusuzken, hastayken falan olan bir surec. ertesi gün yine sıkı sıkı uyuyorsunuzdur, ne etkileyecek iliskiyi.hayır büyük bir hata değil ve büyük bir dert değil hatta dert bile değil. verimli bir uyku uyuyamıyorsanız bebeğinize de verimli olamazsınız; kendinize de. ayrı yatmanın iyi olmadığı yönünde deneyimler algılar var toplumda, ama bu çiftlere göre değişkenlik gösteren bir durum. biz de işte çok yorulmuşsak uykumuzu almamız gerekiyorsa ya da hastaysak bir diğerimizi rahatsız edecek durumdaysak bazen ayrı yatıyoruz. köpeğimiz var bizimle yatmayı seviyor eşim uykusuzsa ben onu alıp yatıyorum eşim de başka odaya gidiyor. herkes rahat rahat yatıyor. hiç de evliliğimizi, ilişkimizi etkilemiyor. ayrı yatakta uyuduk diye çatırdayan bir ilişkim olsaydı ilişkimin sağlamlığını gözden geçirirdim.
Yorumda yazdığınız gibi hastayken,yorgunken istisnai durumlarda olabilir öyle şeyler. Ama bu durum sürekli olursa evlilik sekteye uğrar. Cinsellik çok önemli. Konu sahibinin eşi bebek konusunda destek sağlamıyormuş bu da böyle devam ederse çocuk ile baba arasındaki bağ da zayıf olabilir. Umarım böyle olmaz.hayır büyük bir hata değil ve büyük bir dert değil hatta dert bile değil. verimli bir uyku uyuyamıyorsanız bebeğinize de verimli olamazsınız; kendinize de. ayrı yatmanın iyi olmadığı yönünde deneyimler algılar var toplumda, ama bu çiftlere göre değişkenlik gösteren bir durum. biz de işte çok yorulmuşsak uykumuzu almamız gerekiyorsa ya da hastaysak bir diğerimizi rahatsız edecek durumdaysak bazen ayrı yatıyoruz. köpeğimiz var bizimle yatmayı seviyor eşim uykusuzsa ben onu alıp yatıyorum eşim de başka odaya gidiyor. herkes rahat rahat yatıyor. hiç de evliliğimizi, ilişkimizi etkilemiyor. ayrı yatakta uyuduk diye çatırdayan bir ilişkim olsaydı ilişkimin sağlamlığını gözden geçirirdim.
Ay bende hiç rahat edemiyorum. Ne zaman koltukta yatsam bebek gibi uyku çekiyorum eşimle yatsam uyan kalk uyku bölünmesi bir türlü uykumu alamıyorum yalnız değilmişimArkadaşlar çok büyük derdim daha var eşimle aynı yatakta uyuyamıyorum
6 aylık bebeğim var tek büyütüyorum eşim sabahları işe gidiyor gece uyumam gerekiyor hâliyle gündüz enerjik olmam için fakat eşimle aynı yatakta uyuyamamaya başladım üç gündür .Uykularım hafifledi ufak bir kıpırtı da hemen uyanıyorum eşimde çok hareket ediyor biraz horluyor uyurken terliyor bazen de titriyor en son bugün dayanamadım söyledim uyuyamıyorum diye başka odaya gitti fakat şimdi de acaba kötü mü ettim diyorum aramıza soğukluk girer mi bu konuda tedirgin oldum napcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?