Hata ettiniz bence. Yatakları ayırmak ne olursa olsun yanlış. Şahsi düşüncem bu. Çocuktan sonra evlilikler çoğunlukta bu tarz sebepten çatırdıyor.Arkadaşlar çok büyük derdim daha var eşimle aynı yatakta uyuyamıyorum
6 aylık bebeğim var tek büyütüyorum eşim sabahları işe gidiyor gece uyumam gerekiyor hâliyle gündüz enerjik olmam için fakat eşimle aynı yatakta uyuyamamaya başladım üç gündür .Uykularım hafifledi ufak bir kıpırtı da hemen uyanıyorum eşimde çok hareket ediyor biraz horluyor uyurken terliyor bazen de titriyor en son bugün dayanamadım söyledim uyuyamıyorum diye başka odaya gitti fakat şimdi de acaba kötü mü ettim diyorum aramıza soğukluk girer mi bu konuda tedirgin oldum napcam ben
En son bile yapmayacağınız şeyi yapmışsınız .Arkadaşlar çok büyük derdim daha var eşimle aynı yatakta uyuyamıyorum
6 aylık bebeğim var tek büyütüyorum eşim sabahları işe gidiyor gece uyumam gerekiyor hâliyle gündüz enerjik olmam için fakat eşimle aynı yatakta uyuyamamaya başladım üç gündür .Uykularım hafifledi ufak bir kıpırtı da hemen uyanıyorum eşimde çok hareket ediyor biraz horluyor uyurken terliyor bazen de titriyor en son bugün dayanamadım söyledim uyuyamıyorum diye başka odaya gitti fakat şimdi de acaba kötü mü ettim diyorum aramıza soğukluk girer mi bu konuda tedirgin oldum napcam ben
Çözüm ne?? Her gece uykusuz kalıp sinir stres olmam mı??İlişkiyi soğutan adımlardan birini atmissiniz. Bebekten dolayı uyaricilariniz açık, rahat etmek hakkınız ama eşinizi postalamak hata
Onu da denedik fakat inan çözüm olmadı o şekilde bile rahatsız oluyordumAyrı yatma için hep iyi değildir denir. Bağımlılık açısından. Benim naçizane düşüncem salon gibi ayrı ama aynı odada yatabileceğiniz bir yer varsa orada bir odada kalın hareket ediyor kısmına bu çözümü buldum. Onada dersiniz ki, böyle dedim ama sensizde kendimi yalnız hissediyorum canım. Diyebilirsiniz bir bakıma saçma ama aklıma bu geldi. Bende evlendikten sonra kuş gibi uyuyordum. Alışmak zor birde bebek var sizde.
Horlaması için doktora gidebilir. Çok terlemek ve titreme de bir belirti. Bizde gizli şeker çıktı mesela. Bunu sizin için yapmasından önce kendi sağlığı için yapması lazım. Doktora giderse çözümle sıkıntınızda biter. Şuan annelik sorumluluğundan dolayı uykunuz hafiftir birde. Kafanız rahat olsa rahat uyursunuz.Onu da denedik fakat inan çözüm olmadı o şekilde bile rahatsız oluyordum
Ne olursa olsun yatakları ayırmayın. Horlama sorununa bir çözüm bulsun. Eşiniz kilolu biri mi ya da burnunda et mi var nefes alma zorluğu mu çekiyor acaba?Arkadaşlar çok büyük derdim daha var eşimle aynı yatakta uyuyamıyorum
Herkeste aynı olmuyor ki maalesef. Yatak ayırmanın çiftlere verdiği etki genelde söyleniyor. Japonyada eşlerin ayrı yatma durumu normal mesela çünkü uykularının verimli olması çok önemli. Hem toplumsal bakış açısının etkisi hemde kişinin bakış açısı.Ben şahsen yazan arkadaşlar gibi düşünmüyorum. Biz de bazen ayrı yatarız. Hele ben çocukları postalarım hastalık dönemlerinde akşam kocama ben giderim salonda yatarım çünkü gündüz full bendeler ve nefes almaya dinlenmeye ihtiyacım var.
Hamileyken mesela kimseyle yatamam panik oluyorum birden dönerken karnıma değer mi diye yine ayrı yatarım ama biz gün içinde zaten çok mıçmıçız. Hiç öyle yatak ayırdın muhabbetimiz olmaz çünkü sebepler belli. Aramıza soğukluk da girmez aksine sabah koşa koşa sarılır özleşirizsürekli değil arada bir olmasında ne sorun olabilir ki?
Abartacak bir durum yok diyorum. Evlisiniz siz, küsüp kavga dövüş gitmiyorsunuz ki, söylediğiniz sebep çok mantıklı.
11 yıllık evliyim arada bir ayrı yatmak bence harika, ki ben çok kocacıyımdır, hem özlemiş oluyorsun hem daha bir dinlenmiş oluyorsun. Ayrıca japonlar insan da biz değil miyi o ne biçim şey abshsksslslHerkeste aynı olmuyor ki maalesef. Yatak ayırmanın çiftlere verdiği etki genelde söyleniyor. Japonyada eşlerin ayrı yatma durumu normal mesela çünkü uykularının verimli olması çok önemli. Hem toplumsal bakış açısının etkisi hemde kişinin bakış açısı.
Horlaması için doktora gidebilir. Çok terlemek ve titreme de bir belirti. Bizde gizli şeker çıktı mesela. Bunu sizin için yapmasından önce kendi sağlığı için yapması lazım. Doktora giderse çözümle sıkıntınızda biter. Şuan annelik sorumluluğundan dolayı uykunuz hafiftir birde. Kafanız rahat olsa rahat uyursunuz.
Nefes alma sorunu var fakat çocuk yokken etkilemiyordu öğlene kadar uyuyordum şimdi bebeğim 7 de uyaniyir ve ben delirecek gibi oluyorumNe olursa olsun yatakları ayırmayın. Horlama sorununa bir çözüm bulsun. Eşiniz kilolu biri mi ya da burnunda et mi var nefes alma zorluğu mu çekiyor acaba?
Horlaması için doktora gidebilir. Çok terlemek ve titreme de bir belirti. Bizde gizli şeker çıktı mesela. Bunu sizin için yapmasından önce kendi sağlığı için yapması lazım. Doktora giderse çözümle sıkıntınızda biter. Şuan annelik sorumluluğundan dolayı uykunuz hafiftir birde. Kafanız rahat olsa rahat uyursunuz.
Nefes alma sorunu var fakat çocuk yokken etkilemiyordu öğlene kadar uyuyordum şimdi bebeğim 7 de uyaniyir ve ben delirNe olursa olsun yatakları ayırmayın. Horlama sorununa bir çözüm bulsun. Eşiniz kilolu biri mi ya da burnunda et mi var nefes alma zorluğu mu çekiyor acaba?
Türklerde ki temas olayı başka hangi millette var bilmiyorum.11 yıllık evliyim arada bir ayrı yatmak bence harika, ki ben çok kocacıyımdır, hem özlemiş oluyorsun hem daha bir dinlenmiş oluyorsun. Ayrıca japonlar insan da biz değil miyi o ne biçim şey abshsksslsl
Yorumda yazıldığı gibi bence doktora gitsin eşiniz, kan değerlerine mutlaka baktırsın. Kbb doktoruna da gitsin bir muayene olsun horlama şikayetini de söylemesi lazım.Nefes alma sorunu var fakat çocuk yokken etkilemiyordu öğlene kadar uyuyordum şimdi bebeğim 7 de uyaniyir ve ben delirecek gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?