Kocamla aynı yatakta uyuyamamak

Yorumda yazıldığı gibi bence doktora gitsin eşiniz, kan değerlerine mutlaka baktırsın. Kbb doktoruna da gitsin bir muayene olsun horlama şikayetini de söylemesi lazım.

İşten geldikten sonra bebek bakımında destek olmuyor mu
Dün kan vermisti şeker oranına mı bakılacak ?
Bebek bakımına olmuyor maalesef yorgun oluyor

Horlaması için doktora gidebilir. Çok terlemek ve titreme de bir belirti. Bizde gizli şeker çıktı mesela. Bunu sizin için yapmasından önce kendi sağlığı için yapması lazım. Doktora giderse çözümle sıkıntınızda biter. Şuan annelik sorumluluğundan dolayı uykunuz hafiftir birde. Kafanız rahat olsa rahat uyursunuz.

Tek sorun horlamasi değil işte terleme titreme of offf
Bunlarda yazdım ya arkadaşım tek doktora gitme hakkı yok yani insanların. Hepsine sırayla gidersiniz muzdaripseniz.

11 yıllık evliyim arada bir ayrı yatmak bence harika, ki ben çok kocacıyımdır, hem özlemiş oluyorsun hem daha bir dinlenmiş oluyorsun. Ayrıca japonlar insan da biz değil miyi o ne biçim şey abshsksslsl
Bizde çocuk yok ama arada biz de ayrı yatıyoruz.İnsan dinlenmiş oluyor hakkaten.Eşim az uyuyan biri.4-5 saat uyku yetiyor diyor bana.Gece ıykusu kaçınca makaleler dinliyor.Ben uyanmayayım diye başka odaya geçiyor.Sabah yatağa geliyor.Özlemiş oluyorum ben de 😀Arada bir olunca hoşuma gidiyor benim de

Herkeste aynı olmuyor ki maalesef. Yatak ayırmanın çiftlere verdiği etki genelde söyleniyor. Japonyada eşlerin ayrı yatma durumu normal mesela çünkü uykularının verimli olması çok önemli. Hem toplumsal bakış açısının etkisi hemde kişinin bakış açısı.
Ama Japonya’da bebek olduktan sonra eşlerin birbirine hitabı bile değişiyor hatta evliliklerle ilgili de çok sağlıklı şeyler duymadım ben. Belki Japonya’da yaşayan ya da kültüre hakim arkadaşlar vardır bilemiyorum ama benim asla örnek almak isteyeceğim bir kültür değil.

Çözüm ne?? Her gece uykusuz kalıp sinir stres olmam mı??
Benim eşimde çok fena horladığı için uzun zamandır ayrı yatıyoruz. Bazen gel yatağında uyu diyorum,çünkü bu durumdan bende hiç memnun değilim. Ama ama geldiği zaman gram uyuyamıyorum, adamı gece uyandırıp odadan gönderiyorum😕
ayrı olunca cinsellik sekteye uğruyor seyreliyor, sonuç olarak ben çözüm bulamadım malesef.

Nerede rahat ediyorsanız orda uyuyun elbette ama bence eşiniz bir doktora görünsün. Horlamak boşanma sebebi deyin koşa koşa gitsin 😁

benim arkadasim da gece beyefendi bebek sesine uyanmasin, sabah ise gidiyor diye ayirdi yataklari (arkadasim da ise gidiyor) sonuc olarak cocuk 6 yasina girdi hala ayri yatiyorlar, kiz cocukla uyuyor. esi de salondaydi ama sonra yatak aldi kendine kucuk odada uyuyor.
bence de dogru degil

Son düzenleme:
Çok yakında eşimin telefonunda arama geçmişinde değişik şeyler gördüm başka kadınlarla konuşmuş oraya buraya gitmiş diye de konu açacaksınız yataklar ayrı olduğu surece

hayır büyük bir hata değil ve büyük bir dert değil hatta dert bile değil. verimli bir uyku uyuyamıyorsanız bebeğinize de verimli olamazsınız; kendinize de. ayrı yatmanın iyi olmadığı yönünde deneyimler algılar var toplumda, ama bu çiftlere göre değişkenlik gösteren bir durum. biz de işte çok yorulmuşsak uykumuzu almamız gerekiyorsa ya da hastaysak bir diğerimizi rahatsız edecek durumdaysak bazen ayrı yatıyoruz. köpeğimiz var bizimle yatmayı seviyor eşim uykusuzsa ben onu alıp yatıyorum eşim de başka odaya gidiyor. herkes rahat rahat yatıyor. hiç de evliliğimizi, ilişkimizi etkilemiyor. ayrı yatakta uyuduk diye çatırdayan bir ilişkim olsaydı ilişkimin sağlamlığını gözden geçirirdim.

hayır büyük bir hata değil ve büyük bir dert değil hatta dert bile değil. verimli bir uyku uyuyamıyorsanız bebeğinize de verimli olamazsınız; kendinize de. ayrı yatmanın iyi olmadığı yönünde deneyimler algılar var toplumda, ama bu çiftlere göre değişkenlik gösteren bir durum. biz de işte çok yorulmuşsak uykumuzu almamız gerekiyorsa ya da hastaysak bir diğerimizi rahatsız edecek durumdaysak bazen ayrı yatıyoruz. köpeğimiz var bizimle yatmayı seviyor eşim uykusuzsa ben onu alıp yatıyorum eşim de başka odaya gidiyor. herkes rahat rahat yatıyor. hiç de evliliğimizi, ilişkimizi etkilemiyor. ayrı yatakta uyuduk diye çatırdayan bir ilişkim olsaydı ilişkimin sağlamlığını gözden geçirirdim.
ama sizinki yorgunken, uykusuzken, hastayken falan olan bir surec. ertesi gün yine sıkı sıkı uyuyorsunuzdur, ne etkileyecek iliskiyi.
cocuklu ailelerde olan kadinla cocugun yatak odasında yatmasi adamin dis kapinin mandali gibi baska odada uyumasi ve bunun yillarca sürmesi. bir iki gün etkilemez ama yillarca ayni yatakta yatmamak çiftlerin arasını bozar elbet, nasil bozmasin?

Bence çocuk olduktan sonra annelik kavramı eş kavramının çok önüne geçiyor bizim kültürde bunda bebek bakımına hiç yardım etmeyen eşlerin de çok büyük katkısı var
Ama iletişim açık değilseve durumu çözmek için atacağımız adımlar yoksa bence ayırmak doğru değil.
Hem baba çocukla bağ kuramıyor hem bir kıskançlık oluşuyor. Hem evlilik çatırdıyor

Benim hamileliklerimin son aylarında, doğumdan sonra ve şimdi de ara ara ayrı yattığım oluyor eşimden, hele yazın tamamen tek uyusam çok mutlu olurum ama o kadar olmuyor tabi. Ramazanda buna dahil, benim uyku düzenim farklı olduğundan o ay çoğunlukla ayrı uyuduk. 13 yıllık evliyim hiçte sorun falan olmuyor. İlla sürekli beraber uyuyacağız diye bir şey yok. Eşiniz sizi uyutmayan problemleriyle ilgili çözüm arayabilir tabi orası ayrı tamamen değil ama arada ayrı uyudunuz diye de evliliğinize sorun olarak dönmez hemen bu.
Yukarılara yakında eşini seni aldattığını yakalarsın diyen bile olmuş mesela her şeyi abartmaya bayılıyoruz.

Yorumda yazdığınız gibi hastayken,yorgunken istisnai durumlarda olabilir öyle şeyler. Ama bu durum sürekli olursa evlilik sekteye uğrar. Cinsellik çok önemli. Konu sahibinin eşi bebek konusunda destek sağlamıyormuş bu da böyle devam ederse çocuk ile baba arasındaki bağ da zayıf olabilir. Umarım böyle olmaz.

Konu sahibi dün gece uyku sarhoşuydum. Dün eşim kan verdi yazmışsınız. Ben de kan versin şekere baktırsın mutlaka yazmışım:) sonuçlara göre doktor gereken ilacı yazar ama titreme ,terleme, horlama şikayeti için kbbye de gitmesi gerek. la vinia la vinia

Eşinizin işi nedir peki merak ettim?

Arkadaşlar çok büyük derdim daha var eşimle aynı yatakta uyuyamıyorum
6 aylık bebeğim var tek büyütüyorum eşim sabahları işe gidiyor gece uyumam gerekiyor hâliyle gündüz enerjik olmam için fakat eşimle aynı yatakta uyuyamamaya başladım üç gündür .Uykularım hafifledi ufak bir kıpırtı da hemen uyanıyorum eşimde çok hareket ediyor biraz horluyor uyurken terliyor bazen de titriyor en son bugün dayanamadım söyledim uyuyamıyorum diye başka odaya gitti fakat şimdi de acaba kötü mü ettim diyorum aramıza soğukluk girer mi bu konuda tedirgin oldum napcam ben 🤦🤦🤦
Ay bende hiç rahat edemiyorum. Ne zaman koltukta yatsam bebek gibi uyku çekiyorum eşimle yatsam uyan kalk uyku bölünmesi bir türlü uykumu alamıyorum yalnız değilmişim 🤭🤭

Back
X