KOCAMLA ANNESİNİN TELEFON KONUŞMALARI

Ne guzel bir anne,
şikayetçi olmayan ne güzel bi evlat.
O gece başını yastığa rahat koyuyordur kadıncağız, şükür oğlum iyimiş diye.
Anne olunca anlayacaksınız belki de.

ben eşime sadece okadar sık arıyolarki herdurumda yakalanıyoruz .kendisine sadece neden sıksık arıyorlar seni kontrolmü ediliyoruz ne yani bunu anlamak istiyorum dedim.. öyle kalkıpda seni aramasınlar muhabbeti yapmadım arkadaşlar .. hemen sizlerde kavgaya hazırsınız özellikle erkek anneleri

Buda sıvama bölümü oluyor

bende yada onlarda nerde sıkıntı var bana yardımcı olun istedim.. hemen ağzını yazdığınız cümleleri bozuyonuz.GERÇEKTEN YAZIK!

Elbette kavga edeceğim erkek ve de kız annesi olarak. Oğlumun tapusunu geline vermedim. Herkes haddini bilecek. Gelin de , damatta, anneler ve babalar da. Yok öyle üç kuruşa beş köfte.

Her durumda açmayın olsun bitsin. Oğlunu aramak için sizden izin alacak halleri yok. Şu gelinlik olayını abartmayın bi gözünüzü seveyim.

Şakamısınız yaa ben de annemi her gün ararım hatta bazen 5 kere de ararım 10 kere de ararım o da beni arar.. Kime ne? size ne? Niye dert oldu bu kadar?

8 senelik evliyim. Kayınvalidelerle aynı semtte oturuyoruz. Önceden 5 dk yürüme mesafesindeydiler şimdi arabayla 5 dk mesafede oturuyorlar. Hergün konuşurlar. Hatta şöyle kayınvalidemle konuşur, kayınpederim emekli o da evde bi de onu arar konuşur sonra bide bacısını arar konuşur. Hergün hergün...
Aman arasın ne olcak. Srnde aç konuş kendi ailenle.
Ne yedin, kime gittin, işten kaçta geldin, çocuklar nasıl, takmakirpikli nasıl sırayla hepsiyle aynı aynı

o iş öyle değil işte bence doğru olan kv denizin yaptığı hem saatlerce konuşmuyorlarsa, evinizin özelini anlatmıyorsa eşiniz hal hatır sormak için yapılan bir arama ise bu sizi ilgilendirmez, siz evlenince buldumcuk oldunuz kocayı bulunca ailenizi bir kenara attınız diye aynı şeyi eşinizden ve annesinden istemeyin lütfen...
ben her gün ararım ailemi, eşim kafasına ne zaman eserse o zaman arar ama kimse kimseye bu konuda karışmaz, karışamaz..!!

Başka bir şehirde neyi kontrol edecek kadincagız ayol.evladinin sesini duyuyor huzurlu uyumak için.kadin yine az ariyormuş ben günde 5 sefer arayabilirim

Anne olunca insan daha iyi anlıyor galiba, hoş ben kv min sıkıntılar da yaşasak evladından uzaklaşmasını hiç istemedim, kırıldığım zaman ben uzaklaştım o ayrı, onlar gene konuştular. Annem hayatta olsa ve biri neden anneni arıyorsun dese üzülürüm, kimbilir ne zorluklarla ne emeklerle büyüttü, şimdi de dertleşmek sesini duymak hakkı bence. Arayıp ara bozmaya çalışanlar için aynı şeyi düşünmüyorum ama mesela benim kayınvalidem, kayınbiraderim eşimi devamlı ararlar beni de ararlar, benim ailemle aramda öyle bir yakınlık yok. Beni rahatsız etmiyor, beni çekiştirmedikleri sürece de niye etsin. Hatta eşime çocuğum olmadan önce de söyledim, boşanırız belki gene sever evlenirsin ama senin bir tane annen var dedim. Ben annemi kaybettiğim için de hassasım zaten. Benle kötü olsalar bile onla kötü olmasınlar, annenin hakkı çok çünkü evlat üzerinde, ikinci bebeğimi bekliyorum hamilelik, doğum, emzirme bile o kadar zor geliyor ki insana ancak büyük bir sevgi ve fedakarlık duygusuyla üstesinden geliyorsunuz. O yüzden bırakın konuşsunlar, nasıl olsa zamanının diğer kısmını size ayırıyordur.

şurda neden aramasınki ? sizdenmi izin alıcak araması için die yazanlar varya eminim çoğunun başına böle bişey gelse yani hergün kv arasa kıyameti koparırlar burda artislik yapıyorlar bide
evlendiğiniz zaman eşlerinize annesini babasını ailesini atmasını soy bağını koparmasını isteyin hatta olur mu?evlendi ya çünkü anne kim artık de mi?

bende yada onlarda nerde sıkıntı var bana yardımcı olun istedim.. hemen ağzını yazdığınız cümleleri bozuyonuz.GERÇEKTEN YAZIK!
Güzel kardeşim eğerki zır cahil yada müthiş bir empati yoksunu bir kişi değil isen sorduğun soru aşırı saçma ve gereksiz. Ki evlenmiş barklanmış belli bir yaşa gelmiş bir insansın, senin artık bunları yuzyillar once aşmış olman lazın. Fakat tüm bunlara rağmen sen halen bu sekilde bir zihniyette isen insanlarin sana tepki gostermeside oldukça doğal. Bunu bir düşün. İnsanlar bana neden tepki gosteriyor yerine ben neden bunca tepkiyi (haklı tepkiyi) çekecek şekilde davraniyorum diye kendini sorguya çek.

Bende arıyorum hergün annemi
İki günde bir babamı
Hergün abimle yazışırım
Ablamla hergün konuşurum
9 yaşındaki yeğenim hergün Msj atar
Niye aramasınki

şurda neden aramasınki ? sizdenmi izin alıcak araması için die yazanlar varya eminim çoğunun başına böle bişey gelse yani hergün kv arasa kıyameti koparırlar burda artislik yapıyorlar bide
kayınvalidem de bizzat her gün beni arar o aramazsa ben ararım, eşime annesini araması için uyarıda bulunurum hatta bazen ben arayıp eline veririm.. Ben anlamıyorum evlenince adamların tapusunu aldığınızı falan mı sanıyosunuz? annesi yaa o bu kadar da olmaz ki haset kıskançlık.

Telefon konusmalari sizin iliskinizi olumsuz yonde etkileyecek sekilde mi? Sizin alehinize mi konusuyorlar?

Bende annemle hemen hemen her gun konusurum, esim durup dururken bu konusmalardan rahatsiz ve mutsuz olmaya baslasa, esimde bi anormallik var derim

Arasın ne var yahu. Amma da dert ettiniz ana oğul araşmasını.
Sebep arıyorsunuz alın size sebep, özlüyordur oğlunu arıyordur. Bundan size ne.
Adamlarla evlenmiyor sanki tapuluyorsunuz.
Bir gün siz olmayabilirsiniz ama o anne her daim var olacaktır.
Sizin annenizle görüşmemeniz sizin tercihiniz, eşinizin annesiyle görüşmesi de onun tercihi.

aaa deli mi ne
ne zararı var telefon konuşmalarının yahu
şu kıskançlık işini iyice abarttınız
kadın annesiyle her gün konuşunca sorun olmuyo erkek konuşunca mı oluyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…