- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
Buda sıvama bölümü oluyorben eşime sadece okadar sık arıyolarki herdurumda yakalanıyoruz .kendisine sadece neden sıksık arıyorlar seni kontrolmü ediliyoruz ne yani bunu anlamak istiyorum dedim.. öyle kalkıpda seni aramasınlar muhabbeti yapmadım arkadaşlar .. hemen sizlerde kavgaya hazırsınızözellikle erkek anneleri
Elbette kavga edeceğim erkek ve de kız annesi olarak. Oğlumun tapusunu geline vermedim. Herkes haddini bilecek. Gelin de , damatta, anneler ve babalar da. Yok öyle üç kuruşa beş köfte.ben eşime sadece okadar sık arıyolarki herdurumda yakalanıyoruz .kendisine sadece neden sıksık arıyorlar seni kontrolmü ediliyoruz ne yani bunu anlamak istiyorum dedim.. öyle kalkıpda seni aramasınlar muhabbeti yapmadım arkadaşlar .. hemen sizlerde kavgaya hazırsınızözellikle erkek anneleri
Her durumda açmayın olsun bitsin. Oğlunu aramak için sizden izin alacak halleri yok. Şu gelinlik olayını abartmayın bi gözünüzü seveyim.ben eşime sadece okadar sık arıyolarki herdurumda yakalanıyoruz .kendisine sadece neden sıksık arıyorlar seni kontrolmü ediliyoruz ne yani bunu anlamak istiyorum dedim.. öyle kalkıpda seni aramasınlar muhabbeti yapmadım arkadaşlar .. hemen sizlerde kavgaya hazırsınızözellikle erkek anneleri
o iş öyle değil işte bence doğru olan kv denizin yaptığı hem saatlerce konuşmuyorlarsa, evinizin özelini anlatmıyorsa eşiniz hal hatır sormak için yapılan bir arama ise bu sizi ilgilendirmez, siz evlenince buldumcuk oldunuz kocayı bulunca ailenizi bir kenara attınız diye aynı şeyi eşinizden ve annesinden istemeyin lütfen...paylaşmış oldugum sıkıntımı neden çok ters anlıyorsunuz.tabiki kimse kimseden izin alamaz.. sadece nedenini soruyorum. kendi ailemden pay biçiyorum evlenmeden önce annemle bende herhün konuşurdum ben aramasam o beni arar merak ederidi .artık öyle değil arada bir arar ÇÜNKÜ ARTIK Bİ YUVAM VARDIR BAŞIMDA Bİ İNSAN VARDIR.!
Başka bir şehirde neyi kontrol edecek kadincagız ayol.evladinin sesini duyuyor huzurlu uyumak için.kadin yine az ariyormuş ben günde 5 sefer arayabilirimben eşime sadece okadar sık arıyolarki herdurumda yakalanıyoruz .kendisine sadece neden sıksık arıyorlar seni kontrolmü ediliyoruz ne yani bunu anlamak istiyorum dedim.. öyle kalkıpda seni aramasınlar muhabbeti yapmadım arkadaşlar .. hemen sizlerde kavgaya hazırsınızözellikle erkek anneleri
evlendiğiniz zaman eşlerinize annesini babasını ailesini atmasını soy bağını koparmasını isteyin hatta olur mu?evlendi ya çünkü anne kim artık de mi?şurda neden aramasınki ? sizdenmi izin alıcak araması için die yazanlar varya eminim çoğunun başına böle bişey gelse yani hergün kv arasa kıyameti koparırlar burda artislik yapıyorlar bide
Güzel kardeşim eğerki zır cahil yada müthiş bir empati yoksunu bir kişi değil isen sorduğun soru aşırı saçma ve gereksiz. Ki evlenmiş barklanmış belli bir yaşa gelmiş bir insansın, senin artık bunları yuzyillar once aşmış olman lazın. Fakat tüm bunlara rağmen sen halen bu sekilde bir zihniyette isen insanlarin sana tepki gostermeside oldukça doğal. Bunu bir düşün. İnsanlar bana neden tepki gosteriyor yerine ben neden bunca tepkiyi (haklı tepkiyi) çekecek şekilde davraniyorum diye kendini sorguya çek.bende yada onlarda nerde sıkıntı var bana yardımcı olun istedim.. hemen ağzını yazdığınız cümleleri bozuyonuz.GERÇEKTEN YAZIK!
kayınvalidem de bizzat her gün beni arar o aramazsa ben ararım, eşime annesini araması için uyarıda bulunurum hatta bazen ben arayıp eline veririm.. Ben anlamıyorum evlenince adamların tapusunu aldığınızı falan mı sanıyosunuz? annesi yaa o bu kadar da olmaz ki haset kıskançlık.şurda neden aramasınki ? sizdenmi izin alıcak araması için die yazanlar varya eminim çoğunun başına böle bişey gelse yani hergün kv arasa kıyameti koparırlar burda artislik yapıyorlar bide