KOCAMLA ANNESİNİN TELEFON KONUŞMALARI

Ben annemle bazen gunde birden fazla kez konuşurum. Hele biri de desinki ben bundan rahatsiz oluyorum diye..
kiyameti koparirim.

Aynı benim iç evlendikten sora değeri artur malesef

Madem başınızda artık bir adam var,Allah korusun,kötü bir hastalığa yakalandığınız da ya da başınıza kötü bir şey geldiğinde de arayıp sormasınlar sizi.Nasıl olsa başınızda biri var artık.
Evlendiniz diye ailelerinizin nüfusundan düşmediniz.Tabii ki arayacak.

Kusura bakmayın ama söylediğiniz ve sorduğunuz şey çok saçma. Annesi ,elbette arayacak. Sizinle evlendi diye ailesini atacak değil. Ya da siz atacak değilsiniz. Ayrıca " başımda bir insan var" ne demek onu hiç anlamadım. Kimse başınız değil yalnızca evlisiniz. Hayat paylaşıyorsunuz. Bence sizde aileniz ile iletişiminizi eşiniz gibi sıkı tutarsanız iyi edersiniz. Nitekim allah korusun bir sorun olduğunda yine ailemize dönüyoruz. Lütfen sizinle evlendiği için eşinize malınız muamelesi yapmayı bırakın. Ailesini seven konuşan arayan aranan bir eşiniz var bundan mutlu olun hatta. Sevgiler.

Soyle bir tlf kaydima baktimda bugun annemle 9 kere konusmusuz mesajlari soylemiyorum bile ortada biseyde yok napiyosun :) dert etmeyin

Bence çok fazla yuklendildi sana , sizi çok iyi anlıyorum ne demek istediğinizi çok iyi Anladim .
Ayni durumu ben de yaşadım eski esim babası olmadığı icin onlara babalık yapmıştı evlendikten sonra yapsın dedim , hep destekledim , ailemden uzaktaydım onun kadara konuşmazdım aile olabilmemiz gerekiyordu ,
Tek başımıza artik yeni bir hayata başlıyorduk.
O ise her gün annesiyle telefondaydı , her halimizden haberdar oluyordu annesi , markete , fırına inerken mutlaka onlara uğrardı .
Eve bisey alırken mutlaka onlara da alırdı .
Bundan dolayı asla ona yasak getirmedim ,
Her şeyi annesiyle paylaşması , onlarsız nefes alamaması , her seyde annesinden fikir alması onun yani bizim bir aile olmamızı engelledi .
Bunu simdi fark ediyorum , keske birazcık yasak getieseydim diye , keske sen de benim hassas davrandıydım kadar davran deseydim .
Çünkü erkek evini bilmeli , her şeyi ailesiyle paylaşmamalı , 7/24 aileyle irtibatta olmamalı ki evlilik müessesesi devam etsin .
Annelerini tabiki terk etmesinler,
"Onlara bağımlı değil bağlı olsunlar "
Ancak boyle mutlu olunur .
Kadının ne demek istediğini anlamadiniz ve bu kadar yuklendiniz , annesinin gölgesi evliliklerinin üstünde , yasayan biri olarak biliyorum .

Sizin yaşadıklarınızı annem yaşadı. Babamın babası öleli çok olmuş, babam evin tek erkeğiydi. Yıllarca kendini o evin babası gibi görmüş. Babannem hep yönetici, babam anneci. Annem sessiz. Geçip giden bir ömür. Ne oldu babam vefat etti, dünya kimseye kalmadı. Sanki annemler fırsat verselerdi onlarda mutlu olsalardı. Arama sorma bir yana sürekli duygu sömürüsü.

Evlendik diye elbette ailemizi atacak değiliz. Açıkcası halen annesinin eteği altından çıkamamış eşler benim midemi bulandırıyor. Eşiyle her olanı biteni anlatmak, uzun uzadıya süren telefon görüşmeleri sonucu tabakta soğuyan yemekler ile eşe saygısızlık etmek vs vs...

Çok uzun oldu ama, yengemin kızı evlendi gitti, her olanı biteni arayıp sorardı. Bir defa kulaklarımla duydum, kuzen ishal olmuş söylemesi ayıptır kaç kere wc ye gittiğini sordu.

ailelerimizi atmayalım kimse de atmasın tabiki , kadın hassastır yeni evlenmiştir erkek gibi tabiki güçlü olamaz ailesini arar ama bir erkek her gün( işi yoksa tabi ) 5 kere arayamaz aramamalı , kendi evini bilmeli , onlardan ayrı bir hayati olduğunu idrak etmeli .
Neyse benimki simdi anasıyla ayni evde yaşıyor bir ömür inşallah onlarla yaşar:))
bem ayrı eve geçtim bu da ailemi sevmedigim anlamına gelmez tabi .
Ben bir Bireyim ve tek basima ayakta durmayi bilmeliyim , biliyordum , biliyorum da :))

şurda neden aramasınki ? sizdenmi izin alıcak araması için die yazanlar varya eminim çoğunun başına böle bişey gelse yani hergün kv arasa kıyameti koparırlar burda artislik yapıyorlar bide
Aynı fikirdeyim.
Çatkapı evine gitmek neyse zırt pırt aramak da aynı şey bence. Müsait olunur olunmaz. Eşle sohbeti bölecek derecede uzun telefon konuşmalarını hiç doğru bulmuyorum. Arar anası diyeceksiniz ama ortada bir de yuva var. Sık sık aramak özellikle başbaşa vakit geçirileceği zamanlar bana doğru gelmez. Bende annemle her gün konuşurum belki yarım saat. Ama karşımda eşim varken dakikalarca konuşmam her gün her gün sıkıcı olur. Herkes farklı düşünebilir linç etmek niye?

Ben ilk evlendiğimde zamanda annemi en çok mutfakta yemek yaparken arardım. Onu nasıl yapıcam bu böyle filan diye :) şimdi günde bir belki iki günde bir. Siz ayrıldınız mı eşinizden? Annesiyle yaşıyormuş ya

ya canim kadının araması normal evin bütün sorumluluğu onda bir de çalışıyordur . Aileden destek alacak tabiki , erkeğin amacı başka , onun annesinin derdi başka ..
Kadın ona kuma gelmiş gibi davranıyor haliyle de oğlunu avucunda tutmak icin her gün arıyor ve erkek de farkında olmadan buna alet olup her gün rapor veriyor , en azından benimki böyleydi .
Oğlu beni severken o buna dayanamıyordu sanki beni ondan daha çok seviyomuş gibi algılıyordu ve kızlarına arkamdan söylüyormuş oğlum onun ağzının içine bakıyor diye .
Birbirimize bu kadar bağlı , ve mutlu olduğumuz icin sevinmesi gerekirken o hasetinden çatlıyordu .
Evet ayrıldım 6 ay oldu . O evimizi satıp annesinin yanina taşındı sefil adam :))

Arayarak aile meselelerinize karisiyorsa, dirlik duzeninizi bozuyorsa bu normal degil. Ama oglunu merak ettigi icin araiyorsa bunu goz ardi edebilirsin. O da anne evladini arayabilor diyebilirsin. Ama evinize karisiyorsa orada sInIri cizmek gerekir.

Hayatınız kurtulmuş. Ciddi söylüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sanki kv niz size mi etti, oğluna da etti. Bir insan evladı mutsuz olsun nasıl ister ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaynana olmasin
Kayınpeder olmasin
Kayın mı
Gorumce mi
Asssslaaaa
Ama
Anneme babama 7 gibek sulaleme düşkün olsun kiz arkadaslarima bile
Simdiki evliliklerden ve erkeklerden beklenen bu
Bencil ve cocuk gibi davranıyorsunuz...

Anne arayabilir evet ama her gün bence de biraz yanlış. Biraz da oğlu arasın. 2günde bir konuşulması çok normal kadınlarla erkekler bir değildir bir kadın annesi ile mesajlaşır her dk konuşur yerı gelir en ufak şeylerde. Fakat anneler de biraz özen göstermeli. Yetişkin bir adamı sıkmak bukadar doğru değil. Ilerde oğlum olursa hergün asla aramam. Ondan da beklerim zaten arada. Burda arayan kişi anne oldugu ıcın degıl "Her gün" aradığı için sorun doğuyor zaten. Çok detaya girmemiş konu sahibi. Muhtemelen özel anlara da denk gelmiş olmalı. Kendimden biliyorum altlı üstlüyüz 10aydır. zaten yeterınce görüşüyoruz. Bazen eşimi geçtim bana olan ilgisi boğuyor beni.. Çocuk değiliz herkes durması gerektiği yeri bilecek Benim annem babam da eşimin annesi babası da. Aynı şekilde biz de onlara karşı... Balayındayken yurtdısını bıle hergun arıyordu kayınvalıdem yahu tatıldeyım tatılde. Ne gerek var her gün arıyorsun taciz boyutuydu artık resmen. Bazen gövde gösterisine giriyor. Bukadar suçlamamak lazım. Yaşayan bilir:)

Ben günde 5 kere arıyorum
Eşiniz gayet normal. Siz sorun bulmayın kendinize. Millet neler neler yaşıyor. Kötü alışkanlıkları şiddeti olmasın bırakın günlerce konuşsun

Hayatınız kurtulmuş. Ciddi söylüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sanki kv niz size mi etti, oğluna da etti. Bir insan evladı mutsuz olsun nasıl ister ya.
Üyelik adı siyahbeyazmavi yazıyor alıntılanan bire mesajla burda ama benim böyle bir yorumum yok neden olmuş ki bu? Anlamadım. Mune

Mune çoklu alıntı yapıyorum ama benim olduğum mesajı kopyalarken gösteriyor ama cevaplarken yok
Şikayet ediyorum bu yorum bana ait olmadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…