KOCAMLA ANNESİNİN TELEFON KONUŞMALARI

Annemle günde 20 defa konuşuruz ne var bunda? eşim bana ne bu böyle dese senin ne haddine karışmak derim ! Sonuçta annem benim herşeyim konuşacam tabi ! Bence bu konu da haksızsınız

Ne var bunda ? neden rahatsız oldunuz. Anne bu özlüyor olabilir . Hic rahatsız etmesin sizi evladınız olsaydı daha iyi anlardınız .

Sizin kayınvalideniz yine iyiymiş benim kayınvalidem en az dört defa arar 12 yıllık evliyim bu hep böyleydi.Benim kızdığım nokta da mesela aradı dışarıdayız beraber ailecek arkadaşlarımızla hala aramaya devam etmesi.Ayrıca 2 görünmcede arar devamlı ne halleri varsa gorsünler sende takılma bence

alla alla bazı gelinler gerçekten çok enteresan neyse benimde oğlum var kınamayım.
kendilerine gelince analarını hergün hatta günde birkaç kez ararlar kv lere gelince
niye arıyor birde şehir dışındaymış arar yani ayağının dibinde olanlar hergün görenler
bile hergün arıyorlar onlar gibi değil ya daha ne istiyosun..

Onlarin hergun birbirlerini aramalarindan cok sizin sorgulamanizi ilginc buldum ben... Bi soz okumustum herkes icin gecerli degil tabiki "annemin isi cok zor kaynanalarin zalim oldugu donemde gelin, gelinlerîn zalim oldugu donemde kaynana oldu" diye...

ne oluyormus başınızda insan varsa. Bende annemle hergün konusurum. Neden kopayım ki.. hayat kisa biricik anneciğimle uzak kalmanın anlamı yok. Beni Dünyaya getiren hakkimda hep iyiyi isteyen anneciğimle arama elin oğlu mu girecek (veya elin kızı) sizin dedikodunuzu yapmadiklari sürece sorun etmemelisiniz.

benimkiler altlı üstlü oturduğumuz ve her sabah birbirlerini kahvaltıda gördükleri halde günde 3-4 defa konusuyorlar ben umursamıyorum annesi sonuçta
ama merak ettiğim ben annemle gün aşırı napan iyimisin tarzı konuşurken onlar günde 3-4 defa ne konuşuyorlar çok merak ediyorum

Biz kv ile yakın oturduğumuz halde ilk 1,2 sene her gün aradı kadın.. yemek yediniz mi filan diye bile sorduğu oluyordu. En sonunda aramaktan vazgeçti ama ben bu konuda hiçbir şey yapmadım bence sen de bi şey yapma kendiliğinden bırakacak zaten aramayı

Böyle şeyler okuyunca çok üzülüyorum. Şuan 2 yaşında oğlum, 7 yaşında kızım var. Hergunum onlarla geçiyor ve onlar benim için hayatın anlamı. Evlendiklerinde onları aramamin nesi yanlış. Bence sizin ailenizle aranızdaki bağ çok kuvvetli değil. Aranızda çok güzel bir iletişim yok, bu sizi rahatsız ediyor. Şahsen ben eşimin ailesiyle görüşmesinden mutluluk duyuyorum. Ailesiyle bağı kuvvetli olan erkek iyi bir baba, iyi bir eş olur.

“Kv ile kavga” “görümcem saçımı yoldu” “eltimin topuğuna sıktım” “bebeğim yüzüme işedi” temalı konular açacağım yaşta, okuyup yorumladığım şeylere bak...

Size ne yahu evlendiniz diye adamın sahibi mi sandınız kendinizi? İstediği zaman konuşur sizi enterese etmez.

Bu yorumu ben yazdım. Sizi değil,elbebekgulbebek olan üye ile ilgili. Neden şikayet ettiğinizi anlamadım.
Benim adım görünüyordu yorumda baban aile olmayan bir yorum
Kullanıcı adını değiştirdi mune. Çözüldü yani. Siz şimdi doğru görüyorsunuz yorum diğer arkadaşa ait ama benim adım yazıyordu

Konu sahibinin çocuğu yok belli. Bi an e neden aramasın ki anne yani bu her saat başı bile arasa konuşulacak şey bulunur. Size karşı eşinizi doldurup fitne fesat sokmuyorsa aklına arasın sizi neden rahatsız ediyor ki? Siz annenizle her gün konuşmuyorsunuz sanırsam. Ne üzücü.

Doğurup, büyütüp, okutup, meslek sahibi yapıp evlendirirken sizden izin almadığına göre, ararken de sizden izin almayacak... Valla kimse kusura bakmasın... Bu modeller de yeni çıktı... Kaynanam oğlunu arıyor, niye arıyor? Elinin körü var ondan arıyor...! Tövbe tövbe .. Ben de annemle her gün konuşuyorum.. Yahu evlenmeyi biliyorsunuz da bir ana için evlat nedir? Bunu idrak edemiyorsanız evlenmeyin... Kimse kimseyi ailesinden koparmaya çalışmasın.. Ha kötüdür, doldurur.. O ayrı.. Var mı şikayet? Yok .. Daha ne..?

Yani ben sizi anlayamıyorum gecenin bir yarısı arasa tamam haklısınız ama nikah sizinle kıyıldı diye annesini yok sayamazsınız kaldı ki milyonlarca boşanan cift var ama anneden boşanılıp yollarını ayıramaz bunu kabullenmekle işe baslayabilirsiniz.Ayrıca ben de uzakta iken her gn annemi arardım

Tamam karışıklık olmuş demekki. Bende diyorum kimseye birşey demedim neyin şikayeti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…