Bu kadar iyi niyetle,sevgiyle ve saygıyla biz olsak böyle bir eşe ne kadar katlanabilirdik acaba..?
Hikayenin sonunda ben bu cümleyi kurdum arkadaşlar..Herkes koca dayağı yesin kulağının üstüne yatsın demedim..Benim okuyupta özet halinde yazdığım bir şey..Yani anafikri kadının sabrı,saygısı ve ataist bir adamın ıslah olması gibi kısaca özetlersek..Siz bütün kadınların rahat hayat sürdüğünü mü düşünüyorsunuz..Yoksa herkes güllük gülistanlık mı yaşıyor..Karnında bebesiyle sırtında odun taşıyan bir sürü kadınımız var..Ve kocası kahvede okey oynuyor.Kadının kazandığı üç beş kuruşu alıyo..Ya da sattığı iki yumurta parasını biriktirip kocasının eline veren bir sürü kadınımız var.Yoksa siz herkes şehirde yaşıyor da ekonomik özgürlüğü elinde mi sanıyorsunuz..Kırsal kesimlere gidin bakalım şöyle bir..Görün kadınlarımızın halini..Dinleyin dertlerini..
Ha bunun yanında sanki ben böyle bir şeyi onaylıyormuşum gibi yorumlar yazmışsınız..
Kim onaylar böyle bir durumu..Saygı elbette göstermeliyiz ama dayak olayını asla onaylamam..Biz burada bir şeyler paylaşıyorsak eğer ben de böyle bir konuyu paylaşmak istedim..Yoksa hatamı ettim..