- 3 Nisan 2014
- 35.979
- 146.435
- Konu Sahibi sude3dreamer
tam olarak kokusu ve görüntüsüne küçküklükten beri tahammül edemiyorum, midem bulanmaya başlıyor
ona alerji denmiyor yalnız.
yoğurt burnuna kadar sokmazsan kokmaz ayrıca .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam olarak kokusu ve görüntüsüne küçküklükten beri tahammül edemiyorum, midem bulanmaya başlıyor
ay çok komiğime gittiYoğurda bakınca gözün mü şişiyor. Nasıl bi alerjiymis o. Sana zorla yedirmiyorsa sıkıntı ne?
Hoşgeldin sefalar getirdinevet canım döndüm
Hoşgeldin sefalar getirdin
Konuyu okuyunca aklıma eşimin yeğeni geldi. O da zeytinden tiksinir, görmeye dahi tahammül edemez. Benim oğlum da aynısı. Biz de onların gözünün önüne koymuyoruz.
Aynı benim eşim bir kova yogurdu yer kaseye bile koydurmaz, ben kendim yapıyorum artık ondan daha az yiyor, hazır yogurt şişiriyormuş beni diyor bir kova yogurt şişirmez mi .. Sanmam bıraksın benimki hala içine Düşüyoryoğurda karşı çocukluktan beri alerjm var, kocamsa eve günde en az bir kutu yoğurt alıyor, defalarca yoğurt konusunda hassas olmasını söyledim ama o sanki beni hiç duymuyormuşçasına her akşam masaya yoğurdu kabıyla koyarak adeta beni rahatsız etmekten zevk alıyor, bu yüzden çok kavgalar ettik ama adam değişmiyor, onu yoğurt sevgisinden nasıl vazgeçirebilirim ne yapacağımı bilmiyorum
Hoşgeldin sefalar getirdin
Konuyu okuyunca aklıma eşimin yeğeni geldi. O da zeytinden tiksinir, görmeye dahi tahammül edemez. Benim oğlum da aynısı. Biz de onların gözünün önüne koymuyoruz.
Yoğurt koydum dolaba ellere vay turkusunu söyleyin ses kötüyse hani soğuması icin o da bi sebep :) Siz yemeyin o yesin sigara değil yani bu vazgeçilesi yoğurtyoğurda karşı çocukluktan beri alerjm var, kocamsa eve günde en az bir kutu yoğurt alıyor, defalarca yoğurt konusunda hassas olmasını söyledim ama o sanki beni hiç duymuyormuşçasına her akşam masaya yoğurdu kabıyla koyarak adeta beni rahatsız etmekten zevk alıyor, bu yüzden çok kavgalar ettik ama adam değişmiyor, onu yoğurt sevgisinden nasıl vazgeçirebilirim ne yapacağımı bilmiyorum
bu alerji değil yalnız ,tiksinti ..tam olarak kokusu ve görüntüsüne küçküklükten beri tahammül edemiyorum, midem bulanmaya başlıyor
yazık ya, yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş.Aaa kuzenimin kavun takıntısı gibi
O da sevmez bütün halini bile istemez
Sevgili ana babası onun evine misafirliğe gitmişler bir de kavun almışlar bu kızmış çemkirmiş
Neyse o arada nişanlısının ailesine gidiyorlarmış Oray'a götürelim demişler hani evde olmasın
Kv de ayıp olmasın getirdiler diye kesmiş bir kıyamet de orada kopmuş
Var böyle yiyeceklerden rahatsız olan tipler
Yok sanmıyorum. Hiç şahit olmadı çünkü. Görüntüsü,kokusu hoşuna gitmiyormuş.evet tabi, doğrudur
ama konu sahibi konuyu "alerji" diye açınca herkes farklı algıladı haliyle
Allah Allah ufaklık niye tiksiniyor ki?
yeğenden mi etkilendi acaba?
Simdi daha anlasilir oldu.. Benim kuzenlerimde vardi bu, peynir yumurta filan gorunce mideleri bulaniyordu..tam olarak kokusu ve görüntüsüne küçküklükten beri tahammül edemiyorum, midem bulanmaya başlıyor