kocamın yoğurt sevgisi

Benim anlamadığım alerji degil bu bahsettikleriniz sevmiyorsunuz olabilir ama adam seviyor ki çocugunuz var mı bilmiyorum ama çocukların da çok sevdiği besindir yogurt özellikle de kemiklere faydalı aksine yaş ilerledikçe doktorlar tavsiye ediyor.Siz nasıl vazgeçirebilirim diyorsunuz bir de.

Hoşgeldin sefalar getirdin :KK200:

Konuyu okuyunca aklıma eşimin yeğeni geldi. O da zeytinden tiksinir, görmeye dahi tahammül edemez. Benim oğlum da aynısı. Biz de onların gözünün önüne koymuyoruz.

Aaa kuzenimin kavun takıntısı gibi

O da sevmez bütün halini bile istemez

Sevgili ana babası onun evine misafirliğe gitmişler bir de kavun almışlar bu kızmış çemkirmiş

Neyse o arada nişanlısının ailesine gidiyorlarmış Oray'a götürelim demişler hani evde olmasın

Kv de ayıp olmasın getirdiler diye kesmiş bir kıyamet de orada kopmuş

Var böyle yiyeceklerden rahatsız olan tipler

yoğurda karşı çocukluktan beri alerjm var, kocamsa eve günde en az bir kutu yoğurt alıyor, defalarca yoğurt konusunda hassas olmasını söyledim ama o sanki beni hiç duymuyormuşçasına her akşam masaya yoğurdu kabıyla koyarak adeta beni rahatsız etmekten zevk alıyor, bu yüzden çok kavgalar ettik ama adam değişmiyor, onu yoğurt sevgisinden nasıl vazgeçirebilirim ne yapacağımı bilmiyorum
Aynı benim eşim bir kova yogurdu yer kaseye bile koydurmaz, ben kendim yapıyorum artık ondan daha az yiyor, hazır yogurt şişiriyormuş beni diyor bir kova yogurt şişirmez mi .. Sanmam bıraksın benimki hala içine Düşüyor

Hoşgeldin sefalar getirdin :KK200:

Konuyu okuyunca aklıma eşimin yeğeni geldi. O da zeytinden tiksinir, görmeye dahi tahammül edemez. Benim oğlum da aynısı. Biz de onların gözünün önüne koymuyoruz.

evet tabi, doğrudur
ama konu sahibi konuyu "alerji" diye açınca herkes farklı algıladı haliyle
Allah Allah ufaklık niye tiksiniyor ki?
yeğenden mi etkilendi acaba?

yoğurda karşı çocukluktan beri alerjm var, kocamsa eve günde en az bir kutu yoğurt alıyor, defalarca yoğurt konusunda hassas olmasını söyledim ama o sanki beni hiç duymuyormuşçasına her akşam masaya yoğurdu kabıyla koyarak adeta beni rahatsız etmekten zevk alıyor, bu yüzden çok kavgalar ettik ama adam değişmiyor, onu yoğurt sevgisinden nasıl vazgeçirebilirim ne yapacağımı bilmiyorum
Yoğurt koydum dolaba ellere vay turkusunu söyleyin ses kötüyse hani soğuması icin o da bi sebep :) Siz yemeyin o yesin sigara değil yani bu vazgeçilesi yoğurt

tam olarak kokusu ve görüntüsüne küçküklükten beri tahammül edemiyorum, midem bulanmaya başlıyor
bu alerji değil yalnız ,tiksinti ..
bende davul gibi şişip solunum yetmezliği geçiriyorsunuz sandım..
siz tiksiniyorsunuz diye adam yogurt yemesin minnoş hanım başka sorununuz yok herhalde kocanızla..

Son düzenleme:
Aaa kuzenimin kavun takıntısı gibi

O da sevmez bütün halini bile istemez

Sevgili ana babası onun evine misafirliğe gitmişler bir de kavun almışlar bu kızmış çemkirmiş

Neyse o arada nişanlısının ailesine gidiyorlarmış Oray'a götürelim demişler hani evde olmasın

Kv de ayıp olmasın getirdiler diye kesmiş bir kıyamet de orada kopmuş

Var böyle yiyeceklerden rahatsız olan tipler
:KK70: yazık ya, yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş.

Zeytin de dibine girip koklamayınca öyle buram buram kokmaz ama 6 yaşındaki oğlum kokusunu aldığını iddia ediyor.

Hatta bazen kahvaltı masasını toplamaya yardım eder. Herşeyi getirir zeytini bırakır :)

tam olarak kokusu ve görüntüsüne küçküklükten beri tahammül edemiyorum, midem bulanmaya başlıyor
Simdi daha anlasilir oldu.. Benim kuzenlerimde vardi bu, peynir yumurta filan gorunce mideleri bulaniyordu..
Esin icin cok vazgecilmez bi gida mi? Dedigin durumdaysan anlayis gostermesi gerekir, sonucta ekmek degil su degil..

X