ben aramızdaki güven bu kadar güzelken aramıza yalan girmesi beni çok üzdü tertemiz bir sayfa gibi hissederken şimdi şüphe duymaya başlamak kötü hissettirdi ama tabi anlaşılmıyor pek
Ya konu sahibi şaka misin?
Aranızda güven namına ne var ki?
Sen demedin mi kocam beni çok sakınır, ben her hareketime çok dikkat ederim diye. Erkeklerle iletişimin minimum düzeyde değil mi?
Aynı şekilde çok kıskancım, kocamı görüntülü ararım diyen de sensin.
İliskinizde güven olsa ne o seni bunca kıskanır kısıtlar ne sen onu.
Bu hareketlerin temelinde sevgi değil, guvensizlik yatiyor. Benim ailem 35 yıllık evli, birbirlerini seviyorlar. Asla didiklemezler o kim, niye geç kaldın, kim vardı bilmemne diye. Güven böyle bir şey.
Benim sevgilime bir stajyer üni öğrencisi kıza mentörlük etme gorevi vermisler bugünlerde, tüm gün beraberler. Hiç gündüz darlamiyorum, kız hakkinda soru vs sormuyorum çünkü sevgilime güveniyorum. Eminim kızı insan olarak sevmiştir, guzel güzel sohbet ediyordur, hatta benden bahsetmistir, sehrime taşınacağını falan söylemiştir. Aklımda hiç şüphe yok.
Ya da geçen gün iş yerindeki oda arkadaşım olan erkek ile başka bir sevdiğim erkek iş arkadaşımın evine iftara gittik. Evime döndüğümde gece yarısını geçiyordu. Sevgilim bu kişiyi simaen tanıyor, beni almaya geldiğinde tanistirmistim. Tabii ki gitmeden laf etmedi, ben oradayken darlamadi. Neden gittin, neden geç kaldın demedi. Gecesinde güzel güzel konuştuk.
Bence güven böyle bir şey.
Bir insana bir b.ku yakıştırıyorsan o kiskanmaktir.
Sevgiden değil guvensizlikten gelir.
Kocan sana yalan söylemiş ama onu buna sen zorlamissin. Sanki gerçeği söylese kıyameti koparmayacakmis gibi "ama yalan soylediii" diyorsun