• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAMIN YALANI

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Su yazinizi bi kendiniz okuyun, hem Türkçe acisindan, hem esinizi itham ettiginiz konu bakimindan.

Her iki acidan da zerre kadar mantik icermiyor yaziniz, ya da anlatamadiginizdan ben yanlis anliyorum. Ama arkadasinin sevgilisine yan gozle bakabilecek bir adamla evli oldugunuzu dusunuyorsaniz, bence bosamalisiniz.
Ben yanlış yazmış olabilirim konum bana bunu haber vermemesine bozulmam sadece yoksa eşime güveniyorum biraz çarpık olmuş olabilir

Ben yanlış yazmış olabilirim konum bana bunu haber vermemesine bozulmam sadece yoksa eşime güveniyorum biraz çarpık olmuş olabilir
Guveniyorsaniz olay ne? Belliki adam olay cikacak diye sevgili detayini soylememis, bu noktada kendinizi mi sorgulasaniz acaba biraz?

Ee oda beni kıskanıyor uçan kuştan bende dikkat ediyorum benim ki ozaman ahmaklık mı peki

ilişki dinamiğinizi ben bilemem.
benim hayatıma göre evet ahmaklık.
kısıtlanarak yaşayamam evlenebilecek yaşta olduğumuza göre nerede nasıl davranmamız gerektiğini de biliyoruzdur bunun için birinin komut vermesine ihtiyacımız yok.

herkesin gözü eşinizde, arkadaşının sevgilisi aslında eşinizle iletişim kurmak için arkadaşıyla sevgili olmuş bence siz bu işin peşini bırakmayın!

Amaan sanki eşiniz Brad Pitt, Kıvanç Tatlıtuğ :D

Hep şuna inanırım kimi neyden alıkoymaya çalışır baskı yaparsanız o kişi ona her zaman daha ilgi duyar.

herkesin gözü eşinizde, arkadaşının sevgilisi aslında eşinizle iletişim kurmak için arkadaşıyla sevgili olmuş bence siz bu işin peşini bırakmayın!

Amaan sanki eşiniz Brad Pitt, Kıvanç Tatlıtuğ :KK70:

Hep şuna inanırım kimi neyden alıkoymaya çalışır baskı yaparsanız o kişi ona her zaman daha ilgi duyar.
Ya gerçekten bir insan da benim soruma cevap versin kıskançlık elde olan birşey olsa emin olun relax olmayı tercih ederdim

Kocanız da böyleyse kimseyle arkadaşlık kurmayın. Kapanın eve ikiniz yaşayın. Belli ki sosyal ilişkileriniz zayıf ikinizin de

Eşim gitse gittiği arkdasının sevgilisi de gelse ne bileyim hiç kıskanmam ya ,işyerinden kadın arkdaşı ile katılmak zorunda olduğu bi şehir dışı işi olsa onu da kıskanmam lafı bile geçmez aramızda kişinin kadın ya da erkek olmasının. Gram güven problemim yok çünkü . Aşırı kıskançsanız aslında güven duygunuz yoktur eşinize bence önce bunu fark edin sorgulayın

Ya gerçekten bir insan da benim soruma cevap versin kıskançlık elde olan birşey olsa emin olun relax olmayı tercih ederdim
Relax olun çünkü gerçekten yapmak isteyen yapar ne kadar üzerine düşseniz de düşmesenizde gitmek isteyen gider, imkanlar dahilinde karakteri müsaitse yapar veya yapmaz. Biraz kendinize güvenin. ay kaldırmayın şunların totosunu ya valla sonra bulunmaz hint kumaşı gibi dolanıyorlar. ıy yıldım zaten şu erkeğin yüzünün gözlenmesinden. ilgiyi onlarda, sevgiyi onlarda aramaktan kendimizi sevemedik valla biraz bencil olun.

%C3%A7ok-tepkiliyim.gif

Şu tepkiyi verebilirsiniz.

Relax olun çünkü gerçekten yapmak isteyen yapar ne kadar üzerine düşseniz de düşmesenizde gitmek isteyen gider, imkanlar dahilinde karakteri müsaitse yapar veya yapmaz. Biraz kendinize güvenin. ay kaldırmayın şunların totosunu ya valla sonra bulunmaz hint kumaşı gibi dolanıyorlar. ıy yıldım zaten şu erkeğin yüzünün gözlenmesinden. ilgiyi onlarda, sevgiyi onlarda aramaktan kendimizi sevemedik valla biraz bencil olun.
Bacım ya oksdsr haklısın ki aslında gerçekten sonuç buraya gidiyor

O sırada ev arkadaşı ve onun sevgilisiyle beraber yaşayan benim manit 😅😅
Arkadaşım eger ki sen kocana yakistiyorsan arkadaşının sevgilisine yan gözle bakmayı o adamla aynı yatağa girme zaten. Demek ki iğrenç bir kocan var.
Ya da arkadaşı sevgilisi+ sizin koca + onun gizli sevgilisi olarak gittiğini düşünüyorsan vs.
Bunun ihtimalini bile yakıştırıyorsan boşan daha iyi.
Ama sadece gitmesi zorunlu olan yerde arkadaşı sevgilisini çağırmış diye delireceksen adam tabii ki sana söylemez. Bak, bu olayda bile pişman etmişsin gezdik dediğine. Bundan sonra kavga çıkarırsin korkusuna hiç bir şey söylemeyecek.
Eşin bir hataliysa bence sen üç hatalisnn

selam değil de gözdağı diyelim :)

şu anda bizi geçtim kendine bile dürüst değil.
bal gibi kızı kıskanmış ama sorun o değil yalan söylemesi diyor.
bu gibi insanların kocalarını nasıl gördüğünü merak ediyorum. kızın sevgilisi var aşık ama konu sahibesinin kocasını görünce evli çocuklu demeden bekar ve aşık olduğu çocuğu gözü görmeyip evli çocuklu adama meyledecek hemen.

şu anda bizi geçtim kendine bile dürüst değil.
bal gibi kızı kıskanmış ama sorun o değil yalan söylemesi diyor.
bu gibi insanların kocalarını nasıl gördüğünü merak ediyorum. kızın sevgilisi var aşık ama konu sahibesinin kocasını görünce evli çocuklu demeden bekar ve aşık olduğu çocuğu gözü görmeyip evli çocuklu adama meyledecek hemen.
Kendimi Allahın bir belası gibi hissettim şuan 🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back