Hiç bir gelişme yok.gky2009 ne yaptınız bir gelişme var mı
Ya durun bakalım hemen en kötüsünü düşünmeyin. Eğer öyle bişey varsa inşallah Allah karşınıza çıkarsın ama daha kesin de değil hiçbirşey. Birde hastanede çalışıyormuş galiba, belki o nedenle kadın hasta olduğunu biliyordu da sabah da beraber gidelim dedi. Hastanede çalışmasa normal zamanda iş dışında da iletişimleri var da adamın hasta olduğunu biliyor diye düşünmüştüm ama hastane de çalışma kısmı işleri değiştirirHiç bir gelişme yok.
Benim içime koskoca bir kaya oturdu, vücudum bütün kanı çekildi sanki bi et yığını halinde dolaşıyorum.
Kaldırmaya sindirmeye çalışıyorum
Yalan söylemesi ve gerekçenin saçma olması yeterli değil mi sence? Aldatma kısmına gerek var mı?Ya durun bakalım hemen en kötüsünü düşünmeyin. Eğer öyle bişey varsa inşallah Allah karşınıza çıkarsın ama daha kesin de değil hiçbirşey. Birde hastanede çalışıyormuş galiba, belki o nedenle kadın hasta olduğunu biliyordu da sabah da beraber gidelim dedi. Hastanede çalışmasa normal zamanda iş dışında da iletişimleri var da adamın hasta olduğunu biliyor diye düşünmüştüm ama hastane de çalışma kısmı işleri değiştirir
Tabiki yaptığı hoş değil , ama siz de üzmemeye çalışın kendinizi. Çok haklısınız, Keşke yapmasaydı tabi.Yalan söylemesi ve gerekçenin saçma olması yeterli değil mi sence? Aldatma kısmına gerek var mı?
Ben ona gerçekten güvenmiştim. İnsanlara güvenmekte gerçekten hiç iyi değilim. Güvendiğim ilk ve tek kişi bunu yaptı.
Çok teşekkür ederim canım.Tabiki yaptığı hoş değil , ama siz de üzmemeye çalışın kendinizi. Çok haklısınız, Keşke yapmasaydı tabi.
İnşallah yaptığı hatayı telafi edebilir eşiniz. Sizde toparlanırsınız inşallah
Saçmaladı zaten üstüne gittikçe. WhatsApp silip yükledim hiç bişey yok. Hani sabah mesaj attım demiştin dedim. Normal mesaj attım dedi. Onlayn işlemlerden bakılıyor mu mesaj attığı kişiler
en son ne zaman baktı bilmiyorum konuya.gky2009 eşiniz hala takip ediyor mu konuyu?
Eşiniz hangi operatör u kullanıyorsa ordan hesabım bölümüne girin. Ve kimlerle yazısıp araştıgını saat kaçta kaç dakika gorusme yaptığını görebilirsiniz. Bu 1
Zaten Ayşe yi tanıyormussunuz . Doğal olarak numarası da vardır.
Eşiniz evde tel da fln uğraşıyorsa wp takiliyorsa her ikisinin aktif olup olmadığına bakabilirsiniz. Bu 2 tabi bu belki rastlantı da olabilir ama yine de olur mu olur..
Akşamları zaten kızla dönüyor.
Ses ettiğiniz yok.
Cikip gayet söyleyebilir di ben bugün rahatsızım kız beni götürsün , diye.
Hatta o teklif etti , diyebilmeli.
Sonuçta hasta bir insan. Siz de onun iyiliğini düşüneceginiz için aklınıza başka bise gelmez.
Ama cikipta yalan söylemesi . Bahaneler üretmesi . Resmen onu batırmış.
Dediğiniz gibi iş yerine de gitseniz birlikte zamanda gecirseniz durumu anlamak için onlar dikkat ederler. Sonuçta neden bile bile kendilerini ele versinler ki?
Belki bu durumu ordaki çevreden de sakliyorlardir. Yada bilen varsa da yuvaniz yıkılmasın , diye söylemeyen de vardır.
Bunlar olan şeyler. Hiç olmayacak şeyler değil.
Eşimin bana söylediğini bilsem görsem artık içime kurt duser bi daha yapmayacağını da bilsem sarsilirim. Acabaa?Lardan alikoyamam kendimi...
Sitenin güvenlik kamerasından bakacaktiniz görüntülere bakmadiniz mi?
Eşiniz belki her sabah onunla gidiyordur.
Ama bu durumdan sonra artık yolu çevirmeyip durak yoluna gidip , yoldan da kız onu alabilir mi alabilir?
Ayy böyle delice kuruntular...
Ne yapim bi kere yalan söylemiş. Bi kere ben gördüm onun farklı yolda gittiğini. ..
Bi kere ben duydum onun saçma açıklamalarını. ..
Bu yüzden bi ton senaryo kurabilirim.
Herneyse çok uzattım.
Sonucu gerçekten merak ettim.
İnşaallah öyle birşey yoktur. İnşaallah sadece biz kadın olarak esinizin yalan söylemesinden dolayi bu kuruntulara girmiş olalım.
İyi de akşamleyin niye bekar kızın yanında gidiyor? Bu kadar samimi niye olsun bekar bir kızla? İşyerinde de olmasın. Erkek iş arkadaşı mı kalmadı. Kuma gelsin mi istiyorsunuz gibi bir düşünce geldi.Yalan söylemesi ve gerekçenin saçma olması yeterli değil mi sence? Aldatma kısmına gerek var mı?
Ben ona gerçekten güvenmiştim. İnsanlara güvenmekte gerçekten hiç iyi değilim. Güvendiğim ilk ve tek kişi bunu yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?