Kocamın teyze kızı bizde kalacak :(

Ailede toplamda 34 kuzeniz (maşallah bize). Hep birlikte büyüdük. Bayramlarda tatillerde annelerimiz 4 5 yer yatagi atardi yerlere, kalem gibi enine kızlı erkekli sıralanıp yatar sabaha kadarda kıkırdamaktan uyuyamazdik. Simdi çoğumuz evli . kimsenin digerine farkli gözle bakmak aklina gelmedi.
Evimin salonunda elbetteki kimsenin iç camasirlarini görmek istemem. Ama eşimin kuzeninin esofmanindan belli olan çamaşırinın izindende rahatsiz olmam, daha doğrusu dikkatimi bile çekmezdi.
Benimde eşimin kuzenleri bize gelir ,sarilır otururlar ,eskiyi konuşurlar .hic kıskanmak yada farkli bir niyet aklima gelmedi. Bende kuzenlerimle birlikteyken sariliriz, dans ederiz dügünlerde. Esleri rahatsiz olsa kırılırdım çok.

Don ipli olmasa da hoş değil de ne alaka picamaysa da asmasın. Ama burda don değil ki mevzu. Dondan bile iş çıkarmaya çalışmak.
Belki kocası meyillidir bilemeyiz. Ama ona odaklanıp konu sahibini linç edeceğimize bilmem kaç yaşına gelmiş, g*tüne giydiği donu oturma odasına asmaması gerektiğini, hele hele misafirlikte bunun ne kadar terbiyesizce olduğunu bilmeyen kuzen linç edilmeli bence.

Hayır bence tamamen edepsizlik. Kendi evinde istediğini yapsın adı üstünde kendi evi. Ama mısafırlıge giden insan ev sahibine göre hareket etmeli. Rahatsız olduğunu dile getirdiği halde ne var bunda denmez.
He ama çamaşır izi belli oluyor konusunda konu sahibine katılmıyorum bunu söylemek de ayıp

Kız demeyelim koskoca kadin.
Artı ensest büyük problem böyle bir yakıştırma da anca araştırma ve gözlem sonucu konulmali eşinize veya akrabasına.
Acik konuşayım ben de evimde ulu orta salonda iç çamaşırı sergisi istemezdim. Eşim etkilenecek vs diye değil zaten iç çamaşırından etkilenip akrabasına asılacak adamsa defolsun gitsin hayatimdan; sadece salon gibi yerler umumidir ulu orta ic çamaşırı hem çirkin hem gereksiz bir ayrıntı olur..

Ilk gecenizi sormak da densizlik olmuş , fazla merak ediyor arkadaş bekar galiba? Fazla sevgilisiz kalmis
Tez elden everin onu

Korona zamanı da ne misafirliği anlamış değilim.

Söyleyeceklerim bukadar.

Aşkım bebeğim. Velev ki kuzen edepsiz. Ve bilmediğimiz detaylar var. Gelip bunun dedikodusunu bdvde yapmazsın. Niye linçleyeyim. Gayet de evinde nasıl davranılması gerektiğini ifade edemeyen konu sahibini linçleyeceğim.

Bence acik acik o kadini istemedigini dile getir. Yada bunu davranislarinla ona hissetir. Arsiz insanlar tehlikelidir.

Misafirin ulu orta iç çamaşırını sermesini ben de pek hoş karşılamam ama bunun sebebi eşim kuzenine cinsel açıdan bir şeyler düşünür gibi bir sebepten olmaz. Bunu düşünüyorsanız sizin ilişkinizde ciddi bir güven problemi var demektir zaten. Kocanızın görmesinden ziyade misafirin misafirliğini bilmemesi ile alakalı bir problem var burada.

Kiskanc bir insanda gercekten degilim ama basima boyle birsey gelse bu teyze kizinin ic camasirlarini salona getirip kurutmasinin altinda bende mana ararim. Demek ki gorulsun istiyor ki gelip ulu orta birakiyor. Amac kurumasini istemekse koysun verdikleri odanin peteginin ustune orada kurumuyor mu?
Ben balkona camasir asarken bile ic camasirlarini en geriye asiyorum, millet gorup azmasin diye degil, benim ic camasirlarimi mumkunse kimse gormek zorunda kalmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…