Kocamın teyze kızı bizde kalacak :(

Şimdi dondan dona fark eder arkadaşlar, şahsım övünmek gibi olmasın ama don uzmanı sayılırım.
Geçenlerde bir incili tüylü don konuşuluyordu buralarda, incili donları kuzen yanında kurutmam, jartiyer takımları da kurutmam ama beyaz penye don olsa kabul. Çünkü o don "Seks yapmıyoz biz valla" donudur. Yine mucizevi bir şekilde beyaz penye donla sevişenler oluyor, ancak illümünağti gibidir beyaz penye donla sevişenler de. Yani vardır ama yoktur da; her klibte sublimilal verir gibidir ama inkar edilir. Bu yüzden ancak beyaz penye donlar ulu orta kurutulabilir.

Kırmızı dantelliler mümkün mertebe makineden alınır alınmaz gerekirse saç kurutmaya tutulup kurutulmalı ve çekmecenin en arkasına itilmelidir. Çünkü bu don seks yapıyoz donudur, kimseye yanlış mesaj verilsin istemeyiz. Annem görse inkar ederim "Komşunun yukarıdan düşmüş karışmış herhalde" derim, asla açık etmem. Aynı kural dantelli incili sutyenler için de geçerlidir. Sutyen=meme=seks. Çok tehlikelidir.

Senin erkek kuzenin gelip eee Ayşecim Fatmacım ilk gecen nasıl geçti kız anlat hele dese normal mi sizce bence 2 durum da anormal nasıl yardımcı olabileceğimi bilemiyorum canım ama madem hoşlanmıyorsun kadından fazla görüşme boşver

Kuzene gıdıp, ıc camasırlarını ulu orta asmıyoruz ben goruntusunden hoslanmıyorum dese kimse bısey demez.
Ama seksiydi camasırlar, kocam gorur dedım, pıjamasından camasırı belli oluyora gelince mevzu anında degıstı.
Aynen katılıyorum.

Aslinda gayet makul bir sekilde halledebilirsiniz, kuzenin odasina bir camasir kurutma askiligi koyun ihtiyacini o sekilde gidersin.ben de simdi kurumayanlari attim peteklere cok da cirkin duruyor yaa😬
Kuzen kardestir bizde.o konuda baska lafim yok.

Şimdi dondan dona fark eder arkadaşlar, şahsım övünmek gibi olmasın ama don uzmanı sayılırım.
Geçenlerde bir incili tüylü don konuşuluyordu buralarda, incili donları kuzen yanında kurutmam, jartiyer takımları da kurutmam ama beyaz penye don olsa kabul. Çünkü o don "Seks yapmıyoz biz valla" donudur. Yine mucizevi bir şekilde beyaz penye donla sevişenler oluyor, ancak illümünağti gibidir beyaz penye donla sevişenler de. Yani vardır ama yoktur da; her klibte sublimilal verir gibidir ama inkar edilir. Bu yüzden ancak beyaz penye donlar ulu orta kurutulabilir.

Kırmızı dantelliler mümkün mertebe makineden alınır alınmaz gerekirse saç kurutmaya tutulup kurutulmalı ve çekmecenin en arkasına itilmelidir. Çünkü bu don seks yapıyoz donudur, kimseye yanlış mesaj verilsin istemeyiz. Annem görse inkar ederim "Komşunun yukarıdan düşmüş karışmış herhalde" derim, asla açık etmem. Aynı kural dantelli incili sutyenler için de geçerlidir. Sutyen=meme=seks. Çok tehlikelidir.
İşte böyle don uzmanlarının eve gelmesi lazım ki ne yaptığını bilsin öbüjem muahh

Çamaşır izinin görünmesi size göre normal gelebilir. Ben istemiyorum, sevmiyorum böyle şeyleri. Üstelik evim de olması.
Siz sevmiyorsanız lazer kesim çamaşır kullanırsınız ama evinizde kalan kişiye ‘çamaşırı belli oluyor’ deme hakkına sahip değilsiniz.
Ancak işte astığı yere karışabilirsiniz, belirttim don veya değil, evimin hiçbir yerine bir şey astırmam.

Kv dem geldiğinde başını açıp türbanını ya peteğe ya da çocuğun beşiğinin korumalığına asardı, ondan da tiksinir ‘buyrun katladım çantanıza koyun, bir şey olmasın şimdi ulu ortada’ diye verirdim.

Üniversitelerde don çeşitleri diye bölüm açılsa, kürsüsünü kurarsın Yokuspokus Yokuspokus :KK70: :KK70:

Burada millete yaptığınız atarı, evinizin ortasına donlarını seren hadsiz akrabanıza yapabilseydiniz bence buraya konu açacak bir sorunuzda kalmazdı. Ama sorunu yanlış yerde arıyorsunuz, kimse niyeti yoksa don gördü diye, fikrini bozmaz ama , sizden rica bile etmeden evinize yerleşen misafirleriniz varsa ne eşiniz ne de ailesi sizi adam yerine koymuyordur. Bence donlardan çok bunu kafaya takın.

Bu kiz evindeki kirli camasirlarini mi getirmis? Odaya serecek kadar cok camasir 2 gunde cikmaz herhalde.

Abarti geldi konu sahibinin anlatimi. Ayar verircesine kocam gorse ayip olur demesi de cok yakisiksiz. Camasirlar oturdugumuz odaya serilmez gibi son derece zarif bir cevap vermek zor degildi.

eve gelen kuzeni seksi buluyorsunuz, burada etik değil, oturma odamda donlar vs demeyin, bari bize yapmayın. donun ortalık yerde olmasından rahatsızsanız türünü niye belirtme ihtiyacı duyuyorsunuz?

ev sahibi kocasının tahrik olacağını düşünüp kuzeni, donlarını ve bilumum şeyleri sansürleme derdinde şu an.

Burada millete yaptığınız atarı, evinizin ortasına donlarını seren hadsiz akrabanıza yapabilseydiniz bence buraya konu açacak bir sorunuzda kalmazdı. Ama sorunu yanlış yerde arıyorsunuz, kimse niyeti yoksa don gördü diye, fikrini bozmaz ama , sizden rica bile etmeden evinize yerleşen misafirleriniz varsa ne eşiniz ne de ailesi sizi adam yerine koymuyordur. Bence donlardan çok bunu kafaya takın.
Kime atar yapmışım?

Donsuzlar ne yapsın sayın hocam?

Çamaşır izinin görünmesi size göre normal gelebilir. Ben istemiyorum, sevmiyorum böyle şeyleri. Üstelik evim de olması.
Kusura bakmayın sadece odada çamaşır kurutulmasında haklısınız bu iğrenç görüntü kirliliği lakin çamaşır izi herkeste görülür. Bunda saçmalıyorsunuz. Hemde baya baya

Back