- 23 Ağustos 2020
- 6.698
- 12.651
- 198
- Konu Sahibi Mijares Rebeca
Kuzenlerimle kardeş gibiyim ama ben kardeşim yanındada asla içimi gösterecek iç çamaşırları giymem yada göstermem. Bu birazda kendine ve çevrene olan saygıyla alakalı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kuzen fazla güzelAma sorun seksi donlarının olması veya iç çamaşırı ızlerının evınde gözükmesi![]()
Belki kocası meyillidir bilemeyiz. Ama ona odaklanıp konu sahibini linç edeceğimize bilmem kaç yaşına gelmiş, g*tüne giydiği donu oturma odasına asmaması gerektiğini, hele hele misafirlikte bunun ne kadar terbiyesizce olduğunu bilmeyen kuzen linç edilmeli bence.Don ipli olmasa da hoş değil de ne alaka picamaysa da asmasın. Ama burda don değil ki mevzu. Dondan bile iş çıkarmaya çalışmak.
Hayır bence tamamen edepsizlik. Kendi evinde istediğini yapsın adı üstünde kendi evi. Ama mısafırlıge giden insan ev sahibine göre hareket etmeli. Rahatsız olduğunu dile getirdiği halde ne var bunda denmez.Herkesin ahlakına kimse karışamaz. Ahlak bireysel bir kavramdır. İç çamaşırı size göre en özeldir mesela bana göre sıradan bir giysidir.
Salonumun ortasında ben de bir başkasının (kadın ya da erkek) iç çamaşırını görmek istemem ama bu kocam etkilenecek ya da çok özel bir şey diye değil göz zevkimi bozacağı ve hijyenik olmayacağı için.
Aşkım bebeğim. Velev ki kuzen edepsiz. Ve bilmediğimiz detaylar var. Gelip bunun dedikodusunu bdvde yapmazsın. Niye linçleyeyim. Gayet de evinde nasıl davranılması gerektiğini ifade edemeyen konu sahibini linçleyeceğim.Belki kocası meyillidir bilemeyiz. Ama ona odaklanıp konu sahibini linç edeceğimize bilmem kaç yaşına gelmiş, g*tüne giydiği donu oturma odasına asmaması gerektiğini, hele hele misafirlikte bunun ne kadar terbiyesizce olduğunu bilmeyen kuzen linç edilmeli bence.
Tamam o zaman raporlayın banlattırın yada geri tuşuna basıp çıkabilirsiniz.Ensest fantezisi olan fake kokusu aldım ben.![]()
Bacım kurumuştur onlar git toplayıver herkese niye ters ters yazıyorsun aynı fikirde olmak zorundamıTamam o zaman raporlayın banlattırın yada geri tuşuna basıp çıkabilirsiniz.
Aynı fikir de olmak zorun da değil. Her konuya fake yazılmasından sıkıldım. Madem fake olduğunu düşünüyorsun gelip yorum yapmazsın, raporlarsın.Bacım kurumuştur onlar git toplayıver herkese niye ters ters yazıyorsun aynı fikirde olmak zorundamı