- Konu Sahibi Mijares Rebeca
Şöyleki geleli 2 gün oldu ama 5 er takım olsa alt üst 10 tane en az. Çünkü sütyenleri diyede yazmış.Camasir sayisini bilmek istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyleki geleli 2 gün oldu ama 5 er takım olsa alt üst 10 tane en az. Çünkü sütyenleri diyede yazmış.Camasir sayisini bilmek istiyorum.
Gerçekten bu saçmalığı yaptınız mı?
Neden benim kuzenim bana aşkım dese kıyamet kopardı ki ben görümceme söyledim abla rahatsız oluyurum konuşur musun dedim görümcem de söyledi kız rahatsız oluyormul öyle konuşma diye buna rağmen devam etti ki bide beni ilk defa görüyordu ben ilk defa gördüğüm bi insana beni tanımıyor aman rahatsız olmasın diye dikkat ederimGerçekten bu saçmalığı yaptınız mı?
Çay demledim lipton, altımda ip don.
Yok artık...Kayınvalidene söyle manyak mı ne ya benim kocamın bi kuzeni var 4 tane çocugu var 40 yaşına gelmiş kadın bi kere aşkım dedi kocama diye çingenelik ettim kadının üstüne çay döktüm sen nasıl sabrediyorsun sen kocanın kuzenine bakmak zorunda mısın söyle Kayınvalidene anlat direk
Yok artık...
Hayır yani 40 yaşında 4 çocuk annesi kuzenine aşkım dedi diye yenge tarafından çay dökülmüş. Ben o kadının yerinde olsam demliği aşır dökerim. Off bir siz aşkım vs diyin sanki ne ya biz kadınlar bile birbirimize aşkım deriz babamın telefonunda aşkım diye kayıtlıyım. Bu ne bağnazlık
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır sanırım sizde o skill yokKayınvalidene söyle manyak mı ne ya benim kocamın bi kuzeni var 4 tane çocugu var 40 yaşına gelmiş kadın bi kere aşkım dedi kocama diye çingenelik ettim kadının üstüne çay döktüm sen nasıl sabrediyorsun sen kocanın kuzenine bakmak zorunda mısın söyle Kayınvalidene anlat direk
Gorumcene abla konus demek yerine, kocama askım demezsen sevinirim dıye Yuzune sen deseydin keske kuzenin.Neden benim kuzenim bana aşkım dese kıyamet kopardı ki ben görümceme söyledim abla rahatsız oluyurum konuşur musun dedim görümcem de söyledi kız rahatsız oluyormul öyle konuşma diye buna rağmen devam etti ki bide beni ilk defa görüyordu ben ilk defa gördüğüm bi insana beni tanımıyor aman rahatsız olmasın diye dikkat ederim
Ne yani, istemeseydiniz getirmeyecek miydi kadını?Hayır kocam sordu, ben de gelsin dedim ama pişman oldum.
Ben takıntım şundan dolayı. Bizim ilk gecemizin nasıl geçtiğini sordu kocama önceki konuda belirtmiştim, bize gelip oturduğumuz yere, yemek yediğimiz yere külot ve sütyenleri ni astı. Bu kadının bana garezi var gibi.
Insan evli kuzenine askim demez diyemez, normallestirme de abartiyorsunuz benceHayır yani 40 yaşında 4 çocuk annesi kuzenine aşkım dedi diye yenge tarafından çay dökülmüş. Ben o kadının yerinde olsam demliği aşır dökerim. Off bir siz aşkım vs diyin sanki ne ya biz kadınlar bile birbirimize aşkım deriz babamın telefonunda aşkım diye kayıtlıyım. Bu ne bağnazlık
Konuştuk buna rağmen laftan anlamıyor dediğin gibi insanlar konuşarak anlaşır ama o anlamadıİnsanlar konuşa konuşa anlaşır sanırım sizde o skill yok
Ne alaka sen tanımıyorsun kocan kuzenini tanıyor senden önce dimi. Rahatsız olsa kendi söyler. Ağız alışkanlığı olmuştur. Bana göre o davranışı yapmak yerine eşine rahatsız oluyorum diyebilirdiniz. Bunu yapmanız varoş gibi olmuş. Zaten çingenlik diyede kendiniz belirtmişsinizNeden benim kuzenim bana aşkım dese kıyamet kopardı ki ben görümceme söyledim abla rahatsız oluyurum konuşur musun dedim görümcem de söyledi kız rahatsız oluyormul öyle konuşma diye buna rağmen devam etti ki bide beni ilk defa görüyordu ben ilk defa gördüğüm bi insana beni tanımıyor aman rahatsız olmasın diye dikkat ederim
Üstüne çay dökmek müthiş bir çözüm aynenKonuştuk buna rağmen laftan anlamıyor dediğin gibi insanlar konuşarak anlaşır ama o anlamadı
Ayy bu ne yahu? Ben olsam önce o teyze kızının ağzına tuvalet terliğiyle bir tane patlatır, o soruya cevap veren kocayı da kolundan tuttuğum gibi adliyeye fırlatırdım. Terbiyesizler! Oldu olacak odaya bir tabure atıp olay anını canlı izleyip yorumlasın.Thread 'Ben mi çok abartıyorum?' Ben mi çok abartıyorum?
Size hak vermemiştim ama eski konunuzu okuyunca ikisindende tiksindim. Eşinizde tam bir pislik kusura bakmayın .
Kıskanç bir kadın değilim ama kıskansam bile üzerine çay döküp çingenelik yapmak vereceğim son tepki bile olmaz. İnsanı basitleştiren tepkiler bunlar. Çok kalitesiz davranışlar.Hayır yani 40 yaşında 4 çocuk annesi kuzenine aşkım dedi diye yenge tarafından çay dökülmüş. Ben o kadının yerinde olsam demliği aşır dökerim. Off bir siz aşkım vs diyin sanki ne ya biz kadınlar bile birbirimize aşkım deriz babamın telefonunda aşkım diye kayıtlıyım. Bu ne bağnazlık
Hanımefendi siz biz demeyiz ama 40 yaşında 4 çocuk annesi karşıda ki demek ki evlilik öncesi ağız alışkanlığı olmuş. Yaşça küçükse eşi ağız alışkanlığından demiştir. Ya da eşi der abla bana normal hitap et diye.Insan evli kuzenine askim demez diyemez, normallestirme de abartiyorsunuz bence