Kocamın teyze kızı bizde kalacak :(

Yaşları verdiğinize eşiniz farklı düşünür mü kuzeniyle ilgili diye rahatsız oluyorsunuz sanırım. Bu sağlıklı gelmese de iç çamaşırı konusunda haklısınız.

Misafir olduğun evde oturulan odayı çamaşır asılmaz, kardeş gibiyiz falan değil mesele, ben kadın olarak da kimsenin çamaşırını görmek istemem. Eşim görür demek yerine ben rahatsız olurum bu görüntüden deyip kaldırmasını isteyebilirdiniz.

Bende istemem petek üstünde don zira görüntü kirliliği ama siz normal don olsa seksi olmasa laf etmicek gibi izlenim bıraktınız. Birde afedersinizde herkesin pijamasında iç çamaşırı belli olur. Eğer kocanız pijamadan görünen ize halleniyorsa o sizin kocanızın sorunu niye çünkü normal bir insan abaza değilse hallenmez.

Orada netflix internet var takılırım yeea diyen teyze kızına en baştan hayırdır sen burayı dingonun ahırı mı sandın yallah oradan demezseniz iç çamaşırınıda görürsünüz donunuda. Baştan belli etmiş kendini zaten ne bekliyordunuz ki. Hep derim bir şey olacağından değil, art niyet aramakta değil benimkisi. Her şeyin bir yakışığı var.

Aklima şu sevimsiz anı geldi.
Bir kez eşim pantolon mu ne deneyecekti.
Kaynanamlardaydık.
Baktım öyle boxerla değişmeye kalktı.
Görümcemin önünde donuyla gözüm onda.
Tövbe est. Napiyosun dedim.
Ne olmuş kardeşim la dedi görümcem de sırıttı.
Ben anlıyorum o duygu durumunu rahatlığını ama düşünüyorum hoş değil.

Valla don dondur.
Iç giyim adı üstünde içimize giyiyoruz görünmesin diye gayret ediyoruz.
Seksi, pamuklu farketmez.

Pijama altindan falan ız çıkmasına bir şey diyemem çıkar yani o abartı ama.

Donumuzu da kimsenin gözüne sokmaya gerek yok.
Görüntü kirliliği bir kere.

Kim olursa olsun iç çamaşırını görmekten çok tiksinirim ne kadar yıkanmış olursa olsun. Salondaki kalorifere asması çok çirkin bir hareket olmuş. Sadece buraya kadar size katılıyorum ancak kadının giydiği pijamadan iç çamaşırının belli olmasına bile takılmanız bana normal gelmedi. Ne olacak yani bu görüntüyü görünce eşinizin aklı ona mı kayacak?

Şu kuzenlerden koca kıskanma olayı ne zaman bitecek acaba bu memlekette?

Pijamadan iç çamaşırının izi belli oluyorsa iç çamaşırsız giyinsin o zaman pijamayı. Bence şahane çözüm 😂
Aynen he. İçine tanga giyse bu sefer de kalçası belli oluyo derler. 😬

Kocamın teyzesinin evi tadilat oluyor. Teyzesi bu süreçte kayın validem de kalacak. Teyzesinin kızı demiş ki ben orda sıkılırım. En iyisi kuzenimin evine gideyim, internet, netflix falan var takılırım. 2 gün önce teyzesinin kızı geldi. Çocuk odasını ona verdik, o odada fazladan kanepe vardı ve kullanmıyorduk. Neyse bugün teyzesinin kızı çamaşılarını yıkamış. Ve oturma odasında ki peteklerin üstüne iç çamaşırlarını koydu kuruması için. Ben de dedim ki sana verdiğimiz oda da kurut abla burda kocam görürse ayıp olur. Çünkü iç çamaşırları biraz da abartılıydı seksiydi yani. Ya dedi ne ayıbı biz onun la kardeşiz bir şey olmaz dedi. Ve kocam gördü hiç bir şey demedi. Ayrıca teyze kızı pijama giyince af edersiniz ama iç çamaşır izi de belli oluyor buda canımı sıkıyor. Teyzesinin kızı bekar 36 yaşın da. Ben 25 yaşındayım, kocam 28 yaşın da.
ben olsam gönderirim evden hiç hoş değil

yani ic camasirini bi erkeğin görmesi normal mi sizce
Görmesi normal ama evimin ortasında çamaşır kurutulmasına kızarım ben.
İster don olsun ister eldiven öyle kullandığım odada kuruyamazlar.
Tek haklı bulduğum nokta bu.
Ayrıca çamaşır izi belli olunca ne oluyor, kimse bilmiyor mu don ve sütyen giydiğimizi, sır mıydı bu?

Edep sen ne güzel şeysin
Sırf konu sahibine muhalefet olsun diye bunda ne var diyen arkadaşlar
Genişlik olsun diye normal sayanlar
Bilmiyorum gerçekten nereye gidiyoruz
Yani ne münasebet benim iç camasirimi bir erkek neden görsün bu neden normal olsun cidden edep diyorum susuyorum

Hoş kimse kimsenin üzerine atlamak için hazırda beklemiyor, ama bu rahatlık da hiç hoş değil bence.
Ben kuzenlerimin yanında, bana yan gözle bakacaklar diye değil, bunu asla düşünmem ama, hoş olmayacağı için her zaman derli toplu durmayı tercih ederim.
Kendi abim bile olsa, neden bariz bir şekilde iç çamaşırımı görsün ki?
Tabi herkesin düşüncesi ayrıdır.

Görmesi normal ama evimin ortasında çamaşır kurutulmasına kızarım ben.
İster don olsun ister eldiven öyle kullandığım odada kuruyamazlar.
Tek haklı bulduğum nokta bu.
Ayrıca çamaşır izi belli olunca ne oluyor, kimse bilmiyor mu don ve sütyen giydiğimizi, sır mıydı bu?
Çamaşır izinin görünmesi size göre normal gelebilir. Ben istemiyorum, sevmiyorum böyle şeyleri. Üstelik evim de olması.

Back