- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.177
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okbliyim çünkü.su anki durumda yapmasin, iyilestikten sonra dusunebilir de siz neden boyle komplekslisiniz?
Allahım ne kadar naif ve ne kadar iyi kalplisiniz yazdiklarinizdab temennilerinizden belli. Ne kadar belli anlattıklarınizdan öyle olduğunuz. Şaka gibi celisiyorsunuz yazdiklariniz ile.Bu arada ben emziren bi anneyim. Ve psikiyatrik ilaç kullanmıyorum. Sadece terapi ile yüzde 70 başarı gösterdim 1,5 ayda. Burdan da yok ruh hastaları onlar, yok boşa gitsin, yok neden evlendin, yok asla düzelmez diyenlere kapak olsun. Okbli insanlar ince düşünen naif insanlardır. Normal bi insandan daha iyi kalplilerdir. Hasta olmaktan ve başkalarını hasta etmekten korkan yüksek sorumluluk duygusuna sahip olan insanlardır. Bu yzden okbliler zaten. Sinir oldum ya. Kınadığınızı yaşamadan ölmeyin inşallah. Konu sahibi sen de bilseydim evlenmezdim demişsin yeni okudum. Sana da yazıklar olsun.
Aşk olsun bendede okb var ama kimsenin elinide tuzruhuya bulamıyorum .sadece kendi ellerimi yıkıyorum sıvı sabunla .zor bı hayatımız var kaygılarimiz çok fazla biliyorum insanlarıda daraltıyoruz ama elimizde olan bişi değil keşke olsaydı inanın bizde bu durumdan çok ama çok rahatsiz oluyoruz ben bile kırıldım burdan hayat boyu çekilmez yazmissiniz. Napalim yani kendimizi oldurelimmi buda bir hastalik işte .en cokta hayat bize zindan aslında başkasına degilGeçmişte bunun bayan versiyonu vardı kk'da eşinin elini tuz ruhuyla yıkamıştı.
Bu bir hastalık resmen hayat boyu çekilmez böyle bir insanlada ömür geçmez.
Arkadaşlar teşekkür ediyorum herkese, şu an ki kararım iyi bir doktor bulup hemen ilaç artı terapi ile bir kaç ay daha bakıcam iyileşme gözlemlersem bu süre uzayabilir. Ama yol katedemezsek aileme herşeyi anlatıp galiba artık bu şekilde devam edemicem çok üzgünüm ama durum böyle
Neden yazıklar olsunmuş bana, 2 yıldır Onun hayatını onun kurallarını yaşadığım için mi?, kendi hayatımdan kendimden vazgeçtiğim için mi?, onun için belki de dünyada tadabileceğim en güzel duygu olan annelik hakkımın elimden alındığı için mi? Evet gerçekten yazıklar olsunmuş bana. Ne kadar kötü bir insanmışım. Doğru bu elinde olan bişey değil ama ben bu durumda olsa idim Bir başkasının sorumluluğuna girmezdim bu vebal altında kalınan bişey. Ne yapayım peki şimdi; bir kere yaşadığımız bu hayatı, kendi hayatımı hiçe sayıp, kendimden ailemden vazgeçip, annelik şansımı elimin tersiyle itip onun yanında mı olayım? Peki bunu yaptığımda benim yanımda kim olacak. Ben nasıl kendimi ayakta tutucam Bana yaşlandığımda pişmanlık duygusunu yaşatmayacak biri olacak mı? Siz bana bu söyleminizle hayatınızdan vazgeçin diyorsunuz. İntihar etmek gibi bişey bu. Ben zaten onun yanında oldum hala da yanındayım benim vicdanım bu konuda rahat iyileşmesi için çareler arıyorum ama artık Düzelmezse umudum kalmazsa tabiki kendi hayatıma öncelik vericem bu benim en doğal hakkım, tek yaşanılabilir hakkımmBu arada ben emziren bi anneyim. Ve psikiyatrik ilaç kullanmıyorum. Sadece terapi ile yüzde 70 başarı gösterdim 1,5 ayda. Burdan da yok ruh hastaları onlar, yok boşa gitsin, yok neden evlendin, yok asla düzelmez diyenlere kapak olsun. Okbli insanlar ince düşünen naif insanlardır. Normal bi insandan daha iyi kalplilerdir. Hasta olmaktan ve başkalarını hasta etmekten korkan yüksek sorumluluk duygusuna sahip olan insanlardır. Bu yzden okbliler zaten. Sinir oldum ya. Kınadığınızı yaşamadan ölmeyin inşallah. Konu sahibi sen de bilseydim evlenmezdim demişsin yeni okudum. Sana da yazıklar olsun.
Öncelikle teşekkür ediyorum, bu durumu yaşayanların böyle yorumlarını görünce içime bir umut doluyor. Daha öncede dediğim gibi sizlerin deneyimleri ve fikirleri önemli benim için. Mutlaka araştırıcam dediğiniz yeri sağ olunAnkara' da 'Madalyon Psikiyatri Merkezi' ni araştırın derim. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu tarafından kurulmuş, oldukça başarılı bir terapi merkezidir. Sizin 2 senedir yaşadığınız hiç kolay bir durum değil, kendiniz için de yardım almayı düşünebilirsiniz. Online terapi yapan psikologlar da var. Ben OKBli değilim ama büyük bir travma geçmişim olduğu için 10 senedir aralıklı olarak terapi görüyorum, hemen hemen tamamen iyileştim ama stresli dönemimde anksiyete seviyem artıyor ve hayat kalitemi etkileyebiliyor, evlenmeden önce eşimle her şeyi konuşup anlattım ve o da zaman zaman benim terapilerime katılır. Henüz öyle bir durum yaşamadık ama ben ona zarar verdiğimi hissedersem onu bireysel terapiye yönlendiririm mutlaka. Sonuç olarak eşlerimizle aynı gemideyiz ve sağlıklı bir ilişki yürütmek çok önemli. Bu konuda eşinizin istekli olması en önemlisi, değişmek istemediği sürece ona hiçbir psikiyatrist ya da psikolog yardım edemez malesef.
Aşk olsun bendede okb var ama kimsenin elinide tuzruhuya bulamıyorum .sadece kendi ellerimi yıkıyorum sıvı sabunla .zor bı hayatımız var kaygılarimiz çok fazla biliyorum insanlarıda daraltıyoruz ama elimizde olan bişi değil keşke olsaydı inanın bizde bu durumdan çok ama çok rahatsiz oluyoruz ben bile kırıldım burdan hayat boyu çekilmez yazmissiniz. Napalim yani kendimizi oldurelimmi buda bir hastalik işte .en cokta hayat bize zindan aslında başkasına degil
asitli bişeyle yıkıyordu dimi hanım abla kozmetikçilerde kullanıyor diye ısrar ediyordu
bende de vardır takıntılarda o kızı okuyunca çok gerilmiştim.
Kayboldu gitti oda
yok yok yüzük değilTuz ruhu diye hatırlıyorum,hatta klozete düşen yüzük vardı hatırlarsan.
Böyle bir durum olacak benim de ailem işgillenirdi kızımın dolabı dolu mu evi nasıl illa ki meraklanırlar 2 gün aramasam yahut ses tonumu iyi almasalar yüzümü görüp rahatlamak isterler 2 yıl uzun bir süre illaki anne baba merak eder
yok yok yüzük değil
avm mi bir yere gitmişlerdi adamın telefonuna takmıştı ona vermeden wc ye gitmiş kesin düşürmüştür vs diye
zor hastalık inşallah şifa bulmuştur
ay tekrar buldum o konuyuBen yüzük diye aklımda kalmış hatta eve tuvalate düştü diye hatırlıyorum.
İnşallah düzelmiştir atlatmıştır bu durumu.
ay tekrar buldum o konuyu
içim bir hoş olsu
en son mune yönetime araştırtacağım fake mi değil mi demiş öyle de kalmış
googla yazarakHelal olsun nasıl buldun öyle:))