Kocamın temizlik ve titizlik takıntısı

konuyu okurken masumlar apartmanı geldi aklıma
izlerken şiştim resmne işiniz çok zor allah yardımınız olsun
O diziyi ben de izledim
Giderse gitsin ya bu nasıl bu eziyet size Allah aşkına...
Bı kadının elinden çocuk yapsa hakkını bile alan bı adam var karşınızda farkındamısınız!!!
Bı silkelenin.

Ve ailenizi lütfen çağırın.
Ben çok büyük uğraşlar, ameliyatlar, tedaviler, rahatsızlıklarımla anne oldum.

Benim evladımı bana bı ruh hastası hasret bırakamaz ya. Anne evladını, evlatta annesine böyle bı insan için uzakları mesafe etmemeli...
Annemlere asla hasret kalmıyorum istersen her gün git diyor, onlarla piknik tatil herşeyi yapıyoruz sorun eve çağıramamam ama haklısınız bu gerçeği değiştirmiyor. Sizin dediklerinizi inanın ben de onun yüzüne söylüyorum hep susuyor daha neler neler diyorum anlatıyorum hep sonuç sessizlik

resmen okurken daraldim,size Allah yardim etsin..
ilacini aldigini dusunmuyorum en azindan azda olsa farkli davranislari olurdu ..terapisti yada ilac degisimi yapilabilirdi ..birazda insan kendi cabaliyacak ciddi anlamda sikintisi var ve evliliginizi normal yasantinizi etkiliyorsa sorunun ustune ustune gitmeyi bilmeli insan..
7 ay az zaman degil farkindaysan o iyi olacak diye sen kendini harciyorsun yakinda seninde psikolojin bozulursa hic sasirmam..
Ondan korkuyorum ben de

O diziyi ben de izledim

Annemlere asla hasret kalmıyorum istersen her gün git diyor, onlarla piknik tatil herşeyi yapıyoruz sorun eve çağıramamam ama haklısınız bu gerçeği değiştirmiyor. Sizin dediklerinizi inanın ben de onun yüzüne söylüyorum hep susuyor daha neler neler diyorum anlatıyorum hep sonuç sessizlik
Belli ki hamuru iyi bı kadınsınız ama lütfen kendinizi bu adama esir etmeyin.

O diziyi ben de izledim

Bakın 2 yıl demiştiniz değilmi ailem eve gelemiyor diye,bu çok ciddi bir süredir.
Anneniz hiç mi şüphe duymuyor bundan ben neden çocuğumun evine gidemiyorum diye.

Ben anneniz olsam didik didik ederdim bu sorunu.
Her sefernde bahane bulmak ne kadar inandırıcı gelirki onlara.

Bakın 2 yıl demiştiniz değilmi ailem eve gelemiyor diye,bu çok ciddi bir süredir.
Anneniz hiç mi şüphe duymuyor bundan ben neden çocuğumun evine gidemiyorum diye.

Ben anneniz olsam didik didik ederdim bu sorunu.
Her sefernde bahane bulmak ne kadar inandırıcı gelirki onlara.
Öyle ve artık zamanım tükendi her konuda sabrım da kalmadı

Çok zor ya. Benim annem de temizlik hastası 55 yaşında kadın hiç kullanılmadığı halde yaz kış demeden sürekli balkonları yıkar. Salona giremeyiz kirlenmesin diye odam asla dağınık olamaz. Odam da toz varsa dünyanın en pis insaniyimdir vs... Böyle biriyle ömür geçmez konu sahibi tedavi olsa bile bir yere kadar. Cocugunuz olsa nasıl olacak ?

resmen okurken daraldim,size Allah yardim etsin..
ilacini aldigini dusunmuyorum en azindan azda olsa farkli davranislari olurdu ..terapisti yada ilac degisimi yapilabilirdi ..birazda insan kendi cabaliyacak ciddi anlamda sikintisi var ve evliliginizi normal yasantinizi etkiliyorsa sorunun ustune ustune gitmeyi bilmeli insan..
7 ay az zaman degil farkindaysan o iyi olacak diye sen kendini harciyorsun yakinda seninde psikolojin bozulursa hic sasirmam..
Çabalıyorum sen farkedemizsin bunu diyor. Çoğu konuda rahatladım diyor. Ev onun en son limanıymış orayı da aşarsa sıkıntı kalmayacakmış

Malesef geç evleniyorsunuz sonra bunu boşasanız yenisini bulayım evleneyim çocuk yapayim derken kocaman zaman geciyoro_Oo_Oo_O

25 yaşında çok iyi koca vardı da bu kadın mı evlenmedi???? Şu yorumun konu sahibesi ne ne faydası var??

Öyle ve artık zamanım tükendi her konuda sabrım da kalmadı

Yaşadıkalrınız elbette kolay değil,ya bir cinnet geçireceksniz evde yada işin en kolay yolu ayrılmak olacak.
Bu hayat nereye kadar çekilir sizce,bu durumu yaşayan sizx değilde bizlerden biriolsaydı ne söylemek isterdiniz mesela.

OKB çok fena bir hastalık, öncelikle geçmiş olsun. Sadece ilaçla olmaz, düzenli psikoterapi alması lazım, doktoru asla ihmal etmemelisiniz yani kendi kafanıza göre ilaç içelim içmeyelim vs girmeyin sakın. Öğretmenmiş, okulda çok daha fazla zorlanıyordur, tahmin dahi edemiyorum yani.

Çok zor ya. Benim annem de temizlik hastası 55 yaşında kadın hiç kullanılmadığı halde yaz kış demeden sürekli balkonları yıkar. Salona giremeyiz kirlenmesin diye odam asla dağınık olamaz. Odam da toz varsa dünyanın en pis insaniyimdir vs... Böyle biriyle ömür geçmez konu sahibi tedavi olsa bile bir yere kadar. Cocugunuz olsa nasıl olacak ?
Benim eşimin daha farklı sanki, mesela dışarıdan bişey getirdi pis o koyduğu yerde kalacak dokunulmayacak her yerde bir döküntüsü vardır dokunulmaz ortalık yerde durur o yüzden evde de düzeni sağlayamıyorum her yer her yerde dağınık evi bile kafama göre temizleyemiyorum onun için dağınıklık önemli değil temiz ve pis olması önemli

Yaşadıkalrınız elbette kolay değil,ya bir cinnet geçireceksniz evde yada işin en kolay yolu ayrılmak olacak.
Bu hayat nereye kadar çekilir sizce,bu durumu yaşayan sizx değilde bizlerden biriolsaydı ne söylemek isterdiniz mesela.
Başkası olsaydı sizin gibi söylerdim ama işin içindeyken çok farklı oluyor inanın

Evi kim temizliyor peki? Evlenmeden önce farketmemiş olmanız imkansız, hiç mi onlara gitmediniz, annenler dünür olarak birbirinin evine gitmedi mi? Çok zor durumunuz, yaşadığınız evi kendinize ait hissetmiyorsunuz sanki. 7 aydır tedavi görüyor demişsiniz ama 7 aydır da corana var, normal insanlar bile obsesif oldu bu dönemde. Yanlış bir zamana denk gelmiş tedavisi.

Zaten onlar hadi size geliyoruz olayına giriyorlar rahatsızlık vermemek adına, ama bazen bir durum oluşuyor gelmeleri gerekiyor ne bileyim uğramaları gerekiyor bir yalan ve bahane uyduruyorum
Kusura bakma ama bu hastalık sende olsaydı ve iki sene kaynanan senin yuzunden gelemesydi çoktan seni bosardi bu adam. İnsanlar hasta olabilir ama fedakarlık diye bişey var. Tek taraflı fedakarlık para etmez.

Back
X