• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın temizlik ve titizlik takıntısı

Theta Healing diye bir yöntem var. Eşinizin bir seans almasını öneririm. Temizlik takıntısıyla atalarından gelen ve çocukluğunda bilinçaltında yer etmiş olan olumsuz kayıtlar temizleniyor.Çok faydalı olacağını düşünüyorum. Benim araba kullanma korkuma iyi gelmişti mesela.
Teşekkür ederim araştırayım.

Olur bir daha beni tedavi eden psikoloğu size yönlendireceğim.
Siz çok az biliyorsunuz kadınlar kulubünde 3 kitap okuyup bu tür rahatsızlığı çözen üyeler var diyeceğim.
Takıntı konusunda bu kadar araştırma yapmışsınız
Tedavi süresince bu takıntıların üzerine gidildiğini etrafındaki insanların onlara uymaması gerektiği onların çevreye uyum sağlamaya çalışmaları gerektiğini unutmuşsunuz.
Örneğin eline kirli parayı verip dolaşması söylenir anahtarı sokakta yere atıp cebine koymaları söylenir
Kendi evine kendin gir mesajını direkt beğenmemeye bastığınıza göre bunu es geçmişiniz.
Ayrıca bir insan sürekli başkasının hastalığına göre yaşamak zorunda mı bu çok ayrı bir konu.
2 senedir evli olup hayatını istediği gibi yaşayamayan bir kadın var konuda
Çok empati yapıyorsunuz birazda kadınla empati kurmaya davet edeyim sizi
Bu dediginiz davranislar sadece uzman eşliğinde yapılir oyle içeri gir ev senin diye yapilmaz. her hastaya da ayni tedavi uygulanmaz.
Kitapla cozebilen hastalar tabiki vardir hatta video ile hastalik boyutuna gore degisir basta da soyledim ilk yorumumda. 👋

Masumlar apartmani diye bir dizi var aklima o geldi.

Şu her konuya boşanın diyenlerden gına geldi. Zevkine bosanmak için evlenen bir güruh var falan saniyorlar herhalde.

Bu bir hastalık okb li bir esiniz var ki sağlığınız ve sagligi icin büyük adım atmış tedavi oluyor. Boşan neden denir ki bu bir hastalık. Oncelikle tedavisine saygı duyup, sabretmelisiniz esinizi seviyorsanız.
Sevmediğiniz adamdan cocuk dusunmezsiniz diye düşünüyorum.

Suan cocuk yaparsaniz hem yaşadığı ortam ona etki edecek ilerisi için hem siz 3 kati zorlanacaksiniz 1-2 Yil dah a sabredin bwnce
[/QUOTE
1-2 yıl sonra 40 a gelmiş olacağım bilemiyorum. Ayrılık kesin gibi gözüküyor. Ama benim artık çocuk sahibi olma imkanım kalmadı galiba. Bu saatten sonra zor

Olur bir daha beni tedavi eden psikoloğu size yönlendireceğim.
Siz çok az biliyorsunuz kadınlar kulubünde 3 kitap okuyup bu tür rahatsızlığı çözen üyeler var diyeceğim.
Takıntı konusunda bu kadar araştırma yapmışsınız
Tedavi süresince bu takıntıların üzerine gidildiğini etrafındaki insanların onlara uymaması gerektiği onların çevreye uyum sağlamaya çalışmaları gerektiğini unutmuşsunuz.
Örneğin eline kirli parayı verip dolaşması söylenir anahtarı sokakta yere atıp cebine koymaları söylenir
Kendi evine kendin gir mesajını direkt beğenmemeye bastığınıza göre bunu es geçmişiniz.
Ayrıca bir insan sürekli başkasının hastalığına göre yaşamak zorunda mı bu çok ayrı bir konu.
2 senedir evli olup hayatını istediği gibi yaşayamayan bir kadın var konuda
Çok empati yapıyorsunuz birazda kadınla empati kurmaya davet edeyim sizi
Bu üzerine gitme olayını bazı şeylerde yapıuorum fakat ucak korkusunda yapamıyorum uçaga binip havasız kalacakmısım veya dülecekmişiz gibi geliyor ama üzerine gidemiyorum kendimde o cesareti kuvveti bulamıyorum

Bu sebeple aslinda daha bir böyle dusunmek gerekmez mi?
Insanlarin cogunun depresyon sandığı --bu ara hic degilim yea dan oteye gitmiyor zaten. Gercek depresyonu gorup abartiyosun yaa o kadar da değil diyen tanidiklarim var. :olamaz:
Ben seni onayladığım için yazdım. Maalesef depresyona girene keyfinden yatıyo bile deniyor. Bahane etti vurdu kafayı yattı gibi.

Theta Healing diye bir yöntem var. Eşinizin bir seans almasını öneririm. Temizlik takıntısıyla atalarından gelen ve çocukluğunda bilinçaltında yer etmiş olan olumsuz kayıtlar temizleniyor.Çok faydalı olacağını düşünüyorum. Benim araba kullanma korkuma iyi gelmişti mesela.
Bu yöntemi arkadasım yaptı fakat kök inancı bulamıyprum genelde

Masumlar apartmani diye bir dizi var aklima o geldi.

Şu her konuya boşanın diyenlerden gına geldi. Zevkine bosanmak için evlenen bir güruh var falan saniyorlar herhalde.

Bu bir hastalık okb li bir esiniz var ki sağlığınız ve sagligi icin büyük adım atmış tedavi oluyor. Boşan neden denir ki bu bir hastalık. Oncelikle tedavisine saygı duyup, sabretmelisiniz esinizi seviyorsanız.
Sevmediğiniz adamdan cocuk dusunmezsiniz diye düşünüyorum.

Suan cocuk yaparsaniz hem yaşadığı ortam ona etki edecek ilerisi için hem siz 3 kati zorlanacaksiniz 1-2 Yil dah a sabredin bwnce
1-2 yıl sonra 40 a gelmiş olacağım bilemiyorum. Ayrılık kesin gibi gözüküyor. Ama benim artık çocuk sahibi olma imkanım kalmadı galiba. Bu saatten sonra zor

Suan psikolojiniz kaldirir mi sizce hamilelik psikolojisi sonra lohusalik...
Bunlari iyi düşünün. Çocuk dogunca ya da hamile iken yasayacaklarinizi. Kac yildir evli oldugunuz ve kac yildir tedavi aldigini ayrintili yazsaniz daha iyi yorumlar olurdu. Suan biraz farazi konusuyoruz. Illa ki yapmak istiyorsaniz ben ilerde bosanirim diyerek cocuk yapmaktan yana degilim. Hayat ne gosterir bilinmez tabi ama bile bile lades diyebilirsiniz

Hanimlar
Bu adam hasta. Hasta.
Soylememis olmasi hata tabiki.
Hemen bosanin demek bana dogru gelmiyor tedaviyi kabul ediyorsa eger. Yaptiklari sacma geliyorsa eger.
Cok dusuk doz ilac iciyor o yuzden 7 aydir bosa gecmis olmali.50 mg hamileyken bile kullanilir miyor muydu allah askina
Insallah tum okbliler ve hastalar sifa bulur iyilesir. Aminn.
Kinayanlar umarim basiniza gelmez beyninizin sacma dusunce ve eylemlerinin esiri olmazsiniz umarim bir gun! Tabiki cok cok asiri esinindurumu ama iste her hasta baska sekilde yasiyor bu belayi.

Suan psikolojiniz kaldirir mi sizce hamilelik psikolojisi sonra lohusalik...
Bunlari iyi düşünün. Çocuk dogunca ya da hamile iken yasayacaklarinizi. Kac yildir evli oldugunuz ve kac yildir tedavi aldigini ayrintili yazsaniz daha iyi yorumlar olurdu. Suan biraz farazi konusuyoruz. Illa ki yapmak istiyorsaniz ben ilerde bosanirim diyerek cocuk yapmaktan yana degilim. Hayat ne gosterir bilinmez tabi ama bile bile lades diyebilirsiniz
Kaç yıllık evli olduğumu olduğumu ve ne kadar süre tedavi gördüğünü yazmıştım. 2 yıllık evliyim, 7 aydır da ilaç kullanıyor

Ben seni onayladığım için yazdım. Maalesef depresyona girene keyfinden yatıyo bile deniyor. Bahane etti vurdu kafayı yattı gibi.
O ladar karsi cikan olunca onayi beynim algilamadi sanırım :KK48:
Aynen oyle. Soyledigin bu cumleyi duydum ya
gerçekten.Insanlar nedense sığliklarini aşamıyor bu konularda. He deyip geçiyorum bazen ben artik. Anlatsanda fayda yok. Ama burda anlatmaya çalıştım yalan yok, yazı dili olur belki dedim. 🙂
Daha once bu hastalığın o sunu bilmeyen fiir veriyor ama misal konu tümör olsaydi bilmeyen sadece sifa dileyip gidecekti. Umarm bu hastalklarida hastalik olarak degerlendiririz bir gün

Bu üzerine gitme olayını bazı şeylerde yapıuorum fakat ucak korkusunda yapamıyorum uçaga binip havasız iğrenç veya dülecekmişiz gibi geliyor ama üzerine gidemiyorum kendimde o cesareti kuvveti bulamıyorum
Umarım bulabilirsiniz benim diğer takıntılarımız yanında seslere karşı çok fazla takıntım vardı.
Tırnak kesme, çekirdek çitleme, sakız çiğneme sesleri beni çileden çıkarıyordu.
Başkalarının yanında yemek yiyemiyordum.
En başta kalabalık bir lokantada tek başıma yemek yemeye başladım ,daha sonra özellikle otobüste sakız çiğneyenlerin yanında oturuyordum.

Banada uçakta değil ama otobüste çok kötü şeyler olacak gibi geliyordu adam virajı alamayacak, öndeki motorsikletliye vuracak gibi korkunç sahneler gözümün önüne geliyordu.
İlaç tedavisine başladım daha sonra biraz olsun rahatladım.
Dua okuyordum o ara sürekli iyi geliyordu.

Kaç yıllık evli olduğumu olduğumu ve ne kadar süre tedavi gördüğünü yazmıştım. 2 yıllık evliyim, 7 aydır da ilaç kullanıyor
Benim gozumden kaçmış. Evlilik yili. Daha once tedavi denemesi olmus mu ? Tek bir doktora mi gittiniz ve gidiyorsunuz ilerleme gormediginiz halde?
2 yıl sureci bosanmak icin cok kaybiniz olamayacak demektir aslinda. Birde bu yandan bakin. Cocuk daha tehlikeli gibi

Bu dediginiz davranislar sadece uzman eşliğinde yapılir oyle içeri gir ev senin diye yapilmaz. her hastaya da ayni tedavi uygulanmaz.
Kitapla cozebilen hastalar tabiki vardir hatta video ile hastalik boyutuna gore degisir basta da soyledim ilk yorumumda. 👋
Heh bnm yazacagimi yazmisssin.tesekkur ettim.
O denilenler yapilinca olusan o kaygi, o panik , o stresle bas ederken uzman destegi olmali. En azindan ilac iciyor olup sakin dusunebilme yetisine kavusmus olabilmeli hasta.
Ters de tepebilir.
O zaman daha da cok kapanir hasta.yataklara bile duser.
Beyin bu ucu bucagi yok.
Seni ele gecirirse yandin🙁

Umarım bulabilirsiniz benim diğer takıntılarımız yanında seslere karşı çok fazla takıntım vardı.
Tırnak kesme, çekirdek çitleme, sakız çiğneme sesleri beni çileden çıkarıyordu.
Başkalarının yanında yemek yiyemiyordum.
En başta kalabalık bir lokantada tek başıma yemek yemeye başladım ,daha sonra özellikle otobüste sakız çiğneyenlerin yanında oturuyordum.

Banada uçakta değil ama otobüste çok kötü şeyler olacak gibi geliyordu adam virajı alamayacak, öndeki motorsikletliye vuracak gibi korkunç sahneler gözümün önüne geliyordu.
İlaç tedavisine başladım daha sonra biraz olsun rahatladım.
Dua okuyordum o ara sürekli iyi geliyordu.
Hmm anladım ah bir bulsam cesareti bende de oluyor bazı otobüsler cok hızlı gidiyor...
Uçaga binsem kaptan ben bi sıkıldım inim desem 🙈 olmayacak bindimmi en az 1 saat sabır

korkusununda okb ile
Heh bnm yazacagimi yazmisssin.tesekkur ettim.
O denilenler yapilinca olusan o kaygi, o panik , o stresle bas ederken uzman destegi olmali. En azindan ilac iciyor olup sakin dusunebilme yetisine kavusmus olabilmeli hasta.
Ters de tepebilir.
O zaman daha da cok kapanir hasta.yataklara bile duser.
Beyin bu ucu bucagi yok.
Seni ele gecirirse yandin🙁
Canim zaten bana yazan uyemizin yazdigi hastaliklara doktoru okb tanisi nasil konmus ben saskinim. Biri yemek sesleri (misophonia),biri ölüm kaza korkusu(anksiyete,panik atak)
okb ile ne ilgisi var anlamadim.
Diyorum ben bilmedigim konuda cok bilmis yorum yapmam. Bence kimse yapmamali.

Back