- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 41
şiddete devam ederse polise basvur derim ve kesinlikle ikinci cocuk düşünme gerekirse hapla korunArkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi eşim en ufak bir şey de bana elini kaldırıyor havada kalmıyor o el çoğu zaman vurur çoğunlukla sebepsiz yere nedensiz çok sinirli bi yapısı var ailesine acayip düşkün bi insan beni hic bir zaman kabullenemedi bazen çok değer verdiğini anlıyorum ama bazende öyle tiksiniyorum ki kendinden 3. Yılımiz olacak 19 aylık bir oğlumuz var eşim benden 10 yaş büyük olduğu için ikinci çocuk istiyordu ikna oldum 1 aydır korunmuyoruz ve adetm geçiyor bugun yine tokat attı bana her defasında kabullenio susuyorum ama artk dayanamıyorum bugün babami arayıp onlara gitmek isteyecegimi soylicem kndimi çok çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum nolur bana bi yardım edin
hayırlısı olsunBabam yolda arkadaşlar gelip alacak beni gidiyorum yani artık incelediği yerden kopacak
yanlış üstüne yanlış yapıyorsunArkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi eşim en ufak bir şey de bana elini kaldırıyor havada kalmıyor o el çoğu zaman vurur çoğunlukla sebepsiz yere nedensiz çok sinirli bi yapısı var ailesine acayip düşkün bi insan beni hic bir zaman kabullenemedi bazen çok değer verdiğini anlıyorum ama bazende öyle tiksiniyorum ki kendinden 3. Yılımiz olacak 19 aylık bir oğlumuz var eşim benden 10 yaş büyük olduğu için ikinci çocuk istiyordu ikna oldum 1 aydır korunmuyoruz ve adetm geçiyor bugun yine tokat attı bana her defasında kabullenio susuyorum ama artk dayanamıyorum bugün babami arayıp onlara gitmek isteyecegimi soylicem kndimi çok çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum nolur bana bi yardım edin
ama sen adam olmasını beklerken 2.ye hamile kalacaksın o zaman olacakMerhaba tabiki çocuğumu da götürüyorm kesinlikle haklsnz sevgiyle hallolunmuyor gidiyorum ya adam olur ya da bitti
teşekkür ederim sağolun benim demek istediğimi anladınız işe baştan çözüm arayıp hakkını savunabilmeli insan zaten olmuyorsa yapılabilecek bir şey kalmıyor demektir aldatmak çok ayrı bir konu 1 kez aldatmış olması bile affedilemez bi durum o yüzden çabaya gerek var mı ? ama diğer konularda başından önlem alınarak olursa belki bu zamanlara gelip böyle konular okumamıza gerek kalmazyazdıklarınızın büyük bir cogunluguna katılıyorum ancak çaba degerlendirmemiz farklı sanırım,
ya da ne zaman ve nasıl gerceklesecegi noktasında.
mesela konudan uzaklasıp aldatmanın oldugu bir ortam düsünelim, kim nasıl cabalayacak ki...
sizin dediginiz gibi gerektigi düsünülüyorsa dahi sizin de bircok yorumunuzda yazdıgınız gibi sorunlar ilk basladıgı zamanlarda önlem alınıp susmamalı ki istenmeyen sonuclarla karsılasılmasın.
bu arada birkac mesajdır aklımdaydı yazamadım, başınız sağolsun...
Arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi eşim en ufak bir şey de bana elini kaldırıyor havada kalmıyor o el çoğu zaman vurur çoğunlukla sebepsiz yere nedensiz çok sinirli bi yapısı var ailesine acayip düşkün bi insan beni hic bir zaman kabullenemedi bazen çok değer verdiğini anlıyorum ama bazende öyle tiksiniyorum ki kendinden 3. Yılımiz olacak 19 aylık bir oğlumuz var eşim benden 10 yaş büyük olduğu için ikinci çocuk istiyordu ikna oldum 1 aydır korunmuyoruz ve adetm geçiyor bugun yine tokat attı bana her defasında kabullenio susuyorum ama artk dayanamıyorum bugün babami arayıp onlara gitmek isteyecegimi soylicem kndimi çok çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum nolur bana bi yardım edin
teşekkür ederim zaten kıskançlığın ne kadar kötü olabileceğini ben yeni yeni öğrendim hatta çoğu zaman eşim beni hiç kıskanmıyor diye üzüldüğüm zamanlar olurdu eşim iyi ki de beni kıskanmıyormuş diyorum artık kıskançlığın da alkolden kumardan çok bi farkı yokmuş aslında evliliklerde 3 . insanların konuşturulması onların araya girmesi daha doğrusu 3. insanlar tarafından evde huzursuzluk çıkmasına anlam veremiyorum bu konuda da en büyük görev erkeklere düşüyor genelde sorun eş ailesinden kaynaklanıyor genelde ama bu durum bir çok kadında çaresizlik bir durum oluşturuyor söylenecek söz çok ama yapabilecek neler var onlar daha mühim şartlar zor evet eşler öncelikle aile olmayı öğrenebilmeli anne babasını ayrı eşi çocuğunu ayrı tutmalı bu durum çözülse zaten ortada bu tarz konulardan sorunlar yaşayan kalmayacaktırHaklısınız, en baştan susmasaydı olaylar belki bu raddeye gelmeyecekti. Benim için kıskançlık da aldatma, şiddet gibi yaşayınca değil en ufak sinyalinde anlaşma bozan bir şey olduğundan çok katıyım. Öyle biriyle evlenmezdim de, çıkmadım da, daima kaçtım.
Ama başkasının lafına prim verip o lafların yuvaya sokulmasına izin veren bir eşle (kadın, erkek farketmez) mutluluk bulunabileceğine inanmıyorum. Ali hala iyi bir insan değilmiş.
Kendinizi yine de kötü hissettirecek bir durum yok. Arkadaşınızın dövülmesine acısına ne kadar katlanacaktınız ki? Siz de insansınız. Ölümünün sebebi siz değilsiniz.
benim meşrulaştırma gibi niyetim yok zaten benim anlatmaya çalıştığım sadece eğer düzelecek gibi bir durumu varsa yapıcı olmaya çalışın çabalayın olmuyorsa uzatmaya gerek yok zaten ama insan hata yapar pişman olur bunu karşı tarafa anlatabilmekte önemli bunu anlatmak istiyorum sadece beni dövüyor diye boşanmasın da demiyorum sadece bunlardan vazgeçirebilir bir durumun varsa bekle ve çabala eger yoksa zaten zaman kaybetmesin durmanın bir anlamı yok o saatten sonra insanlar dayak yemek için öldürülmek için evlenmiyor .....tamam bunu yaşamışsınız. ama bu her zaman olan bir şey değil. o arkadaşınız bir gün evdede öldürüllecekti o adam tarafından.
biz diyoruzki şiddeti yaşayan o evliliğe devam etmesin . hem hayatını hemde çocuklarınınkini zindan etmesin. o katille bunu bir tutmayın. öyle olsa adam dövüyor diye kimse boşanmamalı buna göre. gelir beni vurur diye. yok öyle şey. bir iki kötü örnek için bbu olayı meşrulasştırmayalım
her şiddette hata diyemem ama bi anlık sinirle yapılmış şeylere demem mümkündür sanırım yaptığı ilk şiddette hatasını anlaması pişman olması affedilir gibi geliyor bana ama bir daha aynı şey olursa işte o zaman hata hata olmaktan çıkar ben böyle düşünüyorumşiddete hatamı diyorsunuz. ve sürekli olan şiddete. yuvayı dişi kuş yapar peki ama bu davranışlarlada yuvayıı erkek kuş paramparça eder. yuva kalmaz. onun kurtarılmasıda söz konusu olamaz artık
hakkınızda hayırlısı olsun belki de doğrusu budur bundan sonra mutlu olmanız ümidiyle ....Merhaba tabiki çocuğumu da götürüyorm kesinlikle haklsnz sevgiyle hallolunmuyor gidiyorum ya adam olur ya da bitti
Bu kadar dil döktük, sabahın bir körüne kadar sizin ve evladınızın iyiliği, can güvenliği, geleceği için konuştuk.Babam yolda arkadaşlar gelip alacak beni gidiyorum yani artık incelediği yerden kopacak
Bu kadar dil döktük, sabahın bir körüne kadar sizin ve evladınızın iyiliği, can güvenliği, geleceği için konuştuk.
Yeter ki siz kararlı olun, gerekirse üç ay sabahlayalım, dil dökelim.
Ama artık bile bile cehennemi yaşadığınız o yere dönmeyin.
Bu kararlılığınız azıcık kırıldığı anda, yazdıklarımızı bir bir hatırlayın.
Açın konunuzu bir daha okuyun.
Ama dönmeyin...