Kocamin şiddet sorunu

Tabiki geldi canm dün geldim babamlara
Bugün de köpek gibi aradı oğluyla konuştu hadi görüşürüz dedi ses etmedim kapattım ama sonra açtığım pişman oldum
evden tam olarak nasıl ayrıldın yani giderken ikna etmek için falan hiç konuşmadı mı seninle

Konu sahibi arkadasim,hamilelik testleri pek güvenli degildir.kan testi yaptir adetin olmazsa...

Yok canm zaten bbma söylemedim bi sıkıntı çıkarmasın diye Allh yolunu açık etsin dedi çünkü bi önceki akşam çok ağır konuştum hakettiği gibi o da önce bırakmam dedi bi cümle kullandım çağır babanı gelsin dedi oğlunu öptü sonra yola çıktık babama yolda anlattım doğal olarak çıldırdi korktum o ite bişey olacağından değil ama babama bişey olur diye soyleywmedim o an

Konu sahibi arkadasim,hamilelik testleri pek güvenli degildir.kan testi yaptir adetin olmazsa...

Evet canım bu ihtimal benimde aklıma geldi o testler de 2 haftalik olmayana kadr idrar testinde çıkmıyorms az daha geçsin kan testi yapacam çünkü bu aralar çok streslydm belki o yüzden de gecikiyor olabilir daha yeni korunmayi bırakmıştik çünkü 1 ay oluyor iki hafta hiç ilişki yaşamadık yani hemen tutar mi diye düşünüyorum

Ben korunmayi biraktigi ay hamile kalanlara rastladim.hap mi kullaniyordunuz?
Bence hamile olmadiginizdan emin olmayin hemen kan testi yapin derim...

Tekrar korunmaya başla kendini çaresizliğe sen itiyorsun
Dayak problemini çözmeden neden çocuk yapıyorsun hadi bitane yaptın yapma be arkadaşım ikinciyi
Sen dayak yerken çocuğunda etkileniyor zararını evdeki diğer bireylerde görüyor
Eşini ikna et psikoloğa gitmesi için ve tekrar korunmaya başla bu şikayetlerin tamamen bitene kadar
Ayrıca diğer çocuğun çok küçük eşinin yaşı büyük olabilir ama erkek her yaşta baba olabiliyor sen bu adamı bebekle neden şereflendiriyorsun neden ikna oluyorsun anlamıyorum

Ben korunmayi biraktigi ay hamile kalanlara rastladim.hap mi kullaniyordunuz?
Bence hamile olmadiginizdan emin olmayin hemen kan testi yapin derim...[/QUOTE

Yok eşim korunuyordu hap deildi bi kaç gün daha beklerim sonra yaparım

Ya gerçekten o kadar haklısınız ki ne diyeceğimi bilmiyorum inanin insan bazen öyle bi boşluğa düşünüyor ki ne yapacağımı bilmiyorum çok ısrar etti çok
Yalvardi tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır derler bi anlık gaflet olur dedim bende test yaptım yoktu ama henüz adet olmadım Rabbim hakkmzda hayrlisini versn eğer varsa da hayırlısı buymus der otururum yerime ve ben bu defa çok kararlym eğer hamileysem bile baba evinde doğum yaparım o ite zerre kadr ihtiyacm yok gider çalışırım çok şükür kör deilim sakat deilm Rabbim bundan daha kötü etmesin

Rabbim hayırlısını bilir hamile değilsen korun eşine de bunu "bana insan gibi davranmayı öğrenen kadar korunma kararı aldım aile terapisti ve psikoloğa gideceğiz ondan sonra da çocuk" de lütfen
Evladınız varsa evliliğini kurtarmak için zorla Şartları durumunuzu bilmiyorum ama psikolok için maddiyatı Öne sürerse ikinci çocukta külfet onu da hesaba katsın
İnşallah herşey Dilediğin gibi olur ama öncelik ilk beneğin olsun daha çok küçük

Eşim için maddiyat hiç bir zaman sorun olmadı konu ne olursa olsun cimri demeye hakkım yok çünkü asla bizden bişey esirgemedi hatta bu yüzden bile tartstgmz oldu eli çok bol diye bizim tek sıkıntımız onun anlık ofkeleri hemen parlar sonra pişman olur ama artık ben kırılmış olurum ona göre ben konuşmayı bilmiyorum ben normal bi ses tonuyla bile konusursam bagirma der öyle problemleri var benim konusmalarimla şimdiye kadar kimse konuşmayı bilmiyosun demedi bana ben evlendim bunun ailesi de kendisi de konusmalarmdan bişey anlamadı neymiş ben konuşmayı bilmiyomusum kendini ifade edemiyosun desinler kabul ederim ama konuşmayı bilmiyosunn büyük bir itham bu defa eğer ki dönüşüm olursa gerçekten herseyi bir bir konusacam ya bu deveyi güdecez ya bu diyardan gidecez

Kendimden örnek vermek gerekirse evliliğim ilk yıllarında eşimle ağız tartışması sonrası elini kaldırıp vurmaya kalktı elime ne geçerse fırlattım kırılmayan şey kalmadı tabii evde koşuşturmaca elime oklava almıştım nerden aldım halaa bilmiyorum o an o sinirle ve sonrasında ayrı odalar 1 gün felan lakin ne oldu ilk ve son saygısızlıgımız oldu birbirimize, evlilikte saygı çok önemli bitti mi biter.Eskiler doğru söylemiş deli deliyi görünce çomağını saklarmış Durumunuza gerçekten çok üzüldüm sakın ama sakın 2.çocuk şimdilik düşünmeyin.Gencecik annesiniz kendinizin değerini bilin her kim olursa olsun kendinizi ezdirmeyin.Hak kazanılmaz ,hak alınır

Başlık yanlış olmuş " Eşime karşı kendimi ezdirme sorunum " olmalıydı. Eşinize artık bir dur demelisiniz hem böyle adama 2.çocuk neden ? Akıllı olun Allah aşkına yaaaaa...

Nasilsin konusahibi durumunu merak ettim...

ne hakla ya ne biçim insanlar var konuşmalısın anlamıyorsa anlıcağı dileden!!!!ailen arkada ise göz dağı ver ömrünü dayaklamı geçirecen heleki büyüyen bir çocuğun önünde piskolojisini bile bozarsınız.Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…