- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
evden tam olarak nasıl ayrıldın yani giderken ikna etmek için falan hiç konuşmadı mı seninleTabiki geldi canm dün geldim babamlara
Bugün de köpek gibi aradı oğluyla konuştu hadi görüşürüz dedi ses etmedim kapattım ama sonra açtığım pişman oldum
Konu sahibi arkadasim,hamilelik testleri pek güvenli degildir.kan testi yaptir adetin olmazsa...
Ben korunmayi biraktigi ay hamile kalanlara rastladim.hap mi kullaniyordunuz?Evet canım bu ihtimal benimde aklıma geldi o testler de 2 haftalik olmayana kadr idrar testinde çıkmıyorms az daha geçsin kan testi yapacam çünkü bu aralar çok streslydm belki o yüzden de gecikiyor olabilir daha yeni korunmayi bırakmıştik çünkü 1 ay oluyor iki hafta hiç ilişki yaşamadık yani hemen tutar mi diye düşünüyorum
Ben korunmayi biraktigi ay hamile kalanlara rastladim.hap mi kullaniyordunuz?
Bence hamile olmadiginizdan emin olmayin hemen kan testi yapin derim...[/QUOTE
Yok eşim korunuyordu hap deildi bi kaç gün daha beklerim sonra yaparım
hayirlisi olsun umarim oglun la senin içinY
Yok cnm olmadım ama test yaptım negatif çıktı
hayirlisi olsun umarim oglun la senin için
Tekrar korunmaya başla kendini çaresizliğe sen itiyorsun
Dayak problemini çözmeden neden çocuk yapıyorsun hadi bitane yaptın yapma be arkadaşım ikinciyi
Sen dayak yerken çocuğunda etkileniyor zararını evdeki diğer bireylerde görüyor
Eşini ikna et psikoloğa gitmesi için ve tekrar korunmaya başla bu şikayetlerin tamamen bitene kadar
Ayrıca diğer çocuğun çok küçük eşinin yaşı büyük olabilir ama erkek her yaşta baba olabiliyor sen bu adamı bebekle neden şereflendiriyorsun neden ikna oluyorsun anlamıyorum
Rabbim hayırlısını bilir hamile değilsen korun eşine de bunu "bana insan gibi davranmayı öğrenen kadar korunma kararı aldım aile terapisti ve psikoloğa gideceğiz ondan sonra da çocuk" de lütfenYa gerçekten o kadar haklısınız ki ne diyeceğimi bilmiyorum inanin insan bazen öyle bi boşluğa düşünüyor ki ne yapacağımı bilmiyorum çok ısrar etti çok
Yalvardi tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır derler bi anlık gaflet olur dedim bende test yaptım yoktu ama henüz adet olmadım Rabbim hakkmzda hayrlisini versn eğer varsa da hayırlısı buymus der otururum yerime ve ben bu defa çok kararlym eğer hamileysem bile baba evinde doğum yaparım o ite zerre kadr ihtiyacm yok gider çalışırım çok şükür kör deilim sakat deilm Rabbim bundan daha kötü etmesin
Rabbim hayırlısını bilir
hamile değilsen korun eşine de bunu "bana insan gibi davranmayı öğrenen kadar korunma kararı aldım aile terapisti ve psikoloğa gideceğiz ondan sonra da çocuk" de lütfen
Evladınız varsa evliliğini kurtarmak için zorla Şartları durumunuzu bilmiyorum ama psikolok için maddiyatı Öne sürerse ikinci çocukta külfet onu da hesaba katsın
İnşallah herşey Dilediğin gibi olur ama öncelik
ilk beneğin olsun daha çok küçük
Adet oldummmmmm
Muzurtilkim teşekkür ediyorum.ben babaevindeyim...
Arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi eşim en ufak bir şey de bana elini kaldırıyor havada kalmıyor o el çoğu zaman vurur çoğunlukla sebepsiz yere nedensiz çok sinirli bi yapısı var ailesine acayip düşkün bi insan beni hic bir zaman kabullenemedi bazen çok değer verdiğini anlıyorum ama bazende öyle tiksiniyorum ki kendinden 3. Yılımiz olacak 19 aylık bir oğlumuz var eşim benden 10 yaş büyük olduğu için ikinci çocuk istiyordu ikna oldum 1 aydır korunmuyoruz ve adetm geçiyor bugun yine tokat attı bana her defasında kabullenio susuyorum ama artk dayanamıyorum bugün babami arayıp onlara gitmek isteyecegimi soylicem kndimi çok çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum nolur bana bi yardım edin