- 21 Ekim 2013
- 439
- 437
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın umarım herşey düzelir eşinde bu durumdan ders alırAllah hepinizden razı olsun babam gideyim şu an ve adam olmadığı sürece dönmeyi düşünmüyorum kaç ay sürerse sursun ve test yaptm simdi hamile Değilim gerçekten ucabilirim mutluluktan :)
gözün aydın umarım herşey düzelir eşinde bu durumdan ders alır
Arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi eşim en ufak bir şey de bana elini kaldırıyor havada kalmıyor o el çoğu zaman vurur çoğunlukla sebepsiz yere nedensiz çok sinirli bi yapısı var ailesine acayip düşkün bi insan beni hic bir zaman kabullenemedi bazen çok değer verdiğini anlıyorum ama bazende öyle tiksiniyorum ki kendinden 3. Yılımiz olacak 19 aylık bir oğlumuz var eşim benden 10 yaş büyük olduğu için ikinci çocuk istiyordu ikna oldum 1 aydır korunmuyoruz ve adetm geçiyor bugun yine tokat attı bana her defasında kabullenio susuyorum ama artk dayanamıyorum bugün babami arayıp onlara gitmek isteyecegimi soylicem kndimi çok çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum nolur bana bi yardım edin
azminizi kutluyorum tebrik ederim rabbim mutluluğunuzu bozmasın olmayanlara da nasip etsin kısa zamandaVe yasasin kk kadunlari dayanismasi, canim benim allah bahtini acik etsin ben de 18 imde evlendim univ kazanmistim okudum da sukur dik kafalilikla zorla falan okudum meslegi de aldim elime, lakin 5 yil cehennem gibi psikolojik siddrt bi yandan kifir hakaret etrafa karalama vs aklina ne geliosa en son darp etme ne mi oldu 2 kez karakolluk ettim dava actm evladimi gostermedim tum prosedurleri okudum haklarkmi ogrendim paraylada degil devletin verdigi ucretsiz haklarla, sen kan kussanda adama kizilcik iciuom baak mesaji verince adam olacak olan oluyor ne mi oldu o da mantikli davranp psikoloji kitaplari etkinlikler vs cabalafi anlamaya calisti ben gururu attim kenara yuvayi tekrar toparladm adam 15 yas biyuk benden ustelik sinir acayip tavandi, velhasil simdi melek gibi tam tersi demekki olacak adam oluyor kardesim sen bi yola cik ezdirme kendini pes etme bbanin evinde de adam polise arkasi destekli olur karakollarda ama mahkemede aslaa. Unutma bunu yeri gelir babanin evine de sigamamis hissedersin bas ohlunu bagrina ama sakin yenilip donme ki gucunu gorsun toparlansin, belli ki aldatma vs yok travmatik durumlarin etkisi birak atlatana kadar mucadele et olur mu aci ceksn sen de cek cekki buyu, o da adam olsun olur mu
Valla arkana bakmadan kaç bence. Hemen boşan. Böylelerine 10 çocuk yapsan düzelmez. Terk et gitsin. Bir daha yapmayacağım dese bile geri dönme. Dayak atan erkek değişmez. Vazgeçer veya bir daha yapmaz demeyin. Geçse babam vazgeçerdi. Akılsız annem dört çocuk yapmış böyle bir adama. Boşan biz sana bakarız diyoruz. Olan bize olacak diye senelerdir boşanamadı. Ailesi de bu çocuklar ne olacak deyip durmadan laf ettiler bir kere gitmişti geri döndü. Eminim hala dayak yiyor, bize söyleyemiyordur. Kaç kurtar kendini. Hem oturup saf saf da dayak yeme. O sana vuruyorsa sen de ona vur. En azından yaptığı şeyin ne kadar iğrenç olduğunu idrak eder.Arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi eşim en ufak bir şey de bana elini kaldırıyor havada kalmıyor o el çoğu zaman vurur çoğunlukla sebepsiz yere nedensiz çok sinirli bi yapısı var ailesine acayip düşkün bi insan beni hic bir zaman kabullenemedi bazen çok değer verdiğini anlıyorum ama bazende öyle tiksiniyorum ki kendinden 3. Yılımiz olacak 19 aylık bir oğlumuz var eşim benden 10 yaş büyük olduğu için ikinci çocuk istiyordu ikna oldum 1 aydır korunmuyoruz ve adetm geçiyor bugun yine tokat attı bana her defasında kabullenio susuyorum ama artk dayanamıyorum bugün babami arayıp onlara gitmek isteyecegimi soylicem kndimi çok çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum nolur bana bi yardım edin
Çok teşekkür ederim dönmicem hamile de deilmsm o kadr rahatm ki şu an uçuyor gibiyim;
tVe yasasin kk kadunlari dayanismasi, canim benim allah bahtini acik etsin ben de 18 imde evlendim univ kazanmistim okudum da sukur dik kafalilikla zorla falan okudum meslegi de aldim elime, lakin 5 yil cehennem gibi psikolojik siddrt bi yandan kifir hakaret etrafa karalama vs aklina ne geliosa en son darp etme ne mi oldu 2 kez karakolluk ettim dava actm evladimi gostermedim tum prosedurleri okudum haklarkmi ogrendim paraylada degil devletin verdigi ucretsiz haklarla, sen kan kussanda adama kizilcik iciuom baak mesaji verince adam olacak olan oluyor ne mi oldu o da mantikli davranp psikoloji kitaplari etkinlikler vs cabalafi anlamaya calisti ben gururu attim kenara yuvayi tekrar toparladm adam 15 yas biyuk benden ustelik sinir acayip tavandi, velhasil simdi melek gibi tam tersi demekki olacak adam oluyor kardesim sen bi yola cik ezdirme kendini pes etme bbanin evinde de adam polise arkasi destekli olur karakollarda ama mahkemede aslaa. Unutma bunu yeri gelir babanin evine de sigamamis hissedersin bas ohlunu bagrina ama sakin yenilip donme ki gucunu gorsun toparlansin, belli ki aldatma vs yok travmatik durumlarin etkisi birak atlatana kadar mucadele et olur mu aci ceksn sen de cek cekki buyu, o da adam olsun olur mu
Kızlar babamın durumu olmadığından kendimi çok rahatsız hissediyorum annemler diyorlar ki biz ne yersek sizde onu yersiniz kendinizi yük gibi hissetmeyin sen bizim kızımızsn sonuna kadar destekcilr babm ya gelmeyecktin geldiysen de gitmeyeceksn vermeyecez seni diyorlar ama bn kendimi çok kötü hissediyorum rahatsız hissediyorum benimde hiç param yok az bi miktar var ama ne kadr yetebilir babam bişeyler alınca mecbur bende veriyorum istemiyor o it laf etmesin diyor ama ben Kıyamiyorum sizce param bitince arayap isteyeyim mi
Arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi eşim en ufak bir şey de bana elini kaldırıyor havada kalmıyor o el çoğu zaman vurur çoğunlukla sebepsiz yere nedensiz çok sinirli bi yapısı var ailesine acayip düşkün bi insan beni hic bir zaman kabullenemedi bazen çok değer verdiğini anlıyorum ama bazende öyle tiksiniyorum ki kendinden 3. Yılımiz olacak 19 aylık bir oğlumuz var eşim benden 10 yaş büyük olduğu için ikinci çocuk istiyordu ikna oldum 1 aydır korunmuyoruz ve adetm geçiyor bugun yine tokat attı bana her defasında kabullenio susuyorum ama artk dayanamıyorum bugün babami arayıp onlara gitmek isteyecegimi soylicem kndimi çok çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum nolur bana bi yardım edin