Kocamin şiddet sorunu

Çok üzülüyorum erkeğinin yanında ezilen kadınlara ve buna ses çıkaramayan gucsuz kadınlara.Kendisine sureklı el kaldıran bir kocaya ıkıncı cocugu armagan edecek kadar kendını dusunmeyen bır hemcinsim.Gercekten cok uzuluyorum ve cok kızıyorum.

Allah hepinizden razı olsun babam gideyim şu an ve adam olmadığı sürece dönmeyi düşünmüyorum kaç ay sürerse sursun ve test yaptm simdi hamile Değilim gerçekten ucabilirim mutluluktan :)
gözün aydın umarım herşey düzelir eşinde bu durumdan ders alır

Ve yasasin kk kadunlari dayanismasi, canim benim allah bahtini acik etsin ben de 18 imde evlendim univ kazanmistim okudum da sukur dik kafalilikla zorla falan okudum meslegi de aldim elime, lakin 5 yil cehennem gibi psikolojik siddrt bi yandan kifir hakaret etrafa karalama vs aklina ne geliosa en son darp etme ne mi oldu 2 kez karakolluk ettim dava actm evladimi gostermedim tum prosedurleri okudum haklarkmi ogrendim paraylada degil devletin verdigi ucretsiz haklarla, sen kan kussanda adama kizilcik iciuom baak mesaji verince adam olacak olan oluyor ne mi oldu o da mantikli davranp psikoloji kitaplari etkinlikler vs cabalafi anlamaya calisti ben gururu attim kenara yuvayi tekrar toparladm adam 15 yas biyuk benden ustelik sinir acayip tavandi, velhasil simdi melek gibi tam tersi demekki olacak adam oluyor kardesim sen bi yola cik ezdirme kendini pes etme bbanin evinde de adam polise arkasi destekli olur karakollarda ama mahkemede aslaa. Unutma bunu yeri gelir babanin evine de sigamamis hissedersin bas ohlunu bagrina ama sakin yenilip donme ki gucunu gorsun toparlansin, belli ki aldatma vs yok travmatik durumlarin etkisi birak atlatana kadar mucadele et olur mu aci ceksn sen de cek cekki buyu, o da adam olsun olur mu

Arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi eşim en ufak bir şey de bana elini kaldırıyor havada kalmıyor o el çoğu zaman vurur çoğunlukla sebepsiz yere nedensiz çok sinirli bi yapısı var ailesine acayip düşkün bi insan beni hic bir zaman kabullenemedi bazen çok değer verdiğini anlıyorum ama bazende öyle tiksiniyorum ki kendinden 3. Yılımiz olacak 19 aylık bir oğlumuz var eşim benden 10 yaş büyük olduğu için ikinci çocuk istiyordu ikna oldum 1 aydır korunmuyoruz ve adetm geçiyor bugun yine tokat attı bana her defasında kabullenio susuyorum ama artk dayanamıyorum bugün babami arayıp onlara gitmek isteyecegimi soylicem kndimi çok çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum nolur bana bi yardım edin :KK43:

Cok bile durmusun kocan siddet uyguluyor sen cocuk yapiyosun. Madem araniz iyi dil seni kabullenemiyo niye cocuklarin hayatinida mahvediyosun .

sevgili hayat konunla ilgili yazdıgın yorumları okurken eşini sevdigini söylemişsin .sevgi nedir hayat senin için ?şiddete uğruyorum seviyorum mu? çoçuğum var seviyorum mu?işim yok param yok sıgınacak yerim yok seviyoru mu? bu evliligi şartlarından dolayı yürütebilirsin belki ama lütfen SEVMEEEE

Ve yasasin kk kadunlari dayanismasi, canim benim allah bahtini acik etsin ben de 18 imde evlendim univ kazanmistim okudum da sukur dik kafalilikla zorla falan okudum meslegi de aldim elime, lakin 5 yil cehennem gibi psikolojik siddrt bi yandan kifir hakaret etrafa karalama vs aklina ne geliosa en son darp etme ne mi oldu 2 kez karakolluk ettim dava actm evladimi gostermedim tum prosedurleri okudum haklarkmi ogrendim paraylada degil devletin verdigi ucretsiz haklarla, sen kan kussanda adama kizilcik iciuom baak mesaji verince adam olacak olan oluyor ne mi oldu o da mantikli davranp psikoloji kitaplari etkinlikler vs cabalafi anlamaya calisti ben gururu attim kenara yuvayi tekrar toparladm adam 15 yas biyuk benden ustelik sinir acayip tavandi, velhasil simdi melek gibi tam tersi demekki olacak adam oluyor kardesim sen bi yola cik ezdirme kendini pes etme bbanin evinde de adam polise arkasi destekli olur karakollarda ama mahkemede aslaa. Unutma bunu yeri gelir babanin evine de sigamamis hissedersin bas ohlunu bagrina ama sakin yenilip donme ki gucunu gorsun toparlansin, belli ki aldatma vs yok travmatik durumlarin etkisi birak atlatana kadar mucadele et olur mu aci ceksn sen de cek cekki buyu, o da adam olsun olur mu
azminizi kutluyorum tebrik ederim rabbim mutluluğunuzu bozmasın olmayanlara da nasip etsin kısa zamanda

Arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi eşim en ufak bir şey de bana elini kaldırıyor havada kalmıyor o el çoğu zaman vurur çoğunlukla sebepsiz yere nedensiz çok sinirli bi yapısı var ailesine acayip düşkün bi insan beni hic bir zaman kabullenemedi bazen çok değer verdiğini anlıyorum ama bazende öyle tiksiniyorum ki kendinden 3. Yılımiz olacak 19 aylık bir oğlumuz var eşim benden 10 yaş büyük olduğu için ikinci çocuk istiyordu ikna oldum 1 aydır korunmuyoruz ve adetm geçiyor bugun yine tokat attı bana her defasında kabullenio susuyorum ama artk dayanamıyorum bugün babami arayıp onlara gitmek isteyecegimi soylicem kndimi çok çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum nolur bana bi yardım edin :KK43:
Valla arkana bakmadan kaç bence. Hemen boşan. Böylelerine 10 çocuk yapsan düzelmez. Terk et gitsin. Bir daha yapmayacağım dese bile geri dönme. Dayak atan erkek değişmez. Vazgeçer veya bir daha yapmaz demeyin. Geçse babam vazgeçerdi. Akılsız annem dört çocuk yapmış böyle bir adama. Boşan biz sana bakarız diyoruz. Olan bize olacak diye senelerdir boşanamadı. Ailesi de bu çocuklar ne olacak deyip durmadan laf ettiler bir kere gitmişti geri döndü. Eminim hala dayak yiyor, bize söyleyemiyordur. Kaç kurtar kendini. Hem oturup saf saf da dayak yeme. O sana vuruyorsa sen de ona vur. En azından yaptığı şeyin ne kadar iğrenç olduğunu idrak eder.

Çok teşekkür ederim dönmicem hamile de deilmsm o kadr rahatm ki şu an uçuyor gibiyim;:KK66:

harikasiniz..ben konunuzu biraz gec gordum ama gelismelere cok sevindim..
bakin polis diye sizi doven adam yarin komalik etse herturlu durumu ortbas edebilir,o kalkan el bidaha da inmez bence..icinde vardir adamin ki siz evde tutuklu veya supheli misiniz ki is aliskanligi dolayisiyla size vurdugunu dusunuyorsunuz..
donmeyin,oh mis gibi hamilede degilsiniz..
donmeyin..aileler araya girmeye caliscaktir..donmeyin..

Çok
t

Çok teşekkür ederim çok iyisiniz gerçekten gitmiyecem adam olana kadr kaç defa gelirse gelsin it gibi adam olsn aklı başına geldin bu sondu son kez el kaldirisiydi bu defa kararlym

Kızlar babamın durumu olmadığından kendimi çok rahatsız hissediyorum annemler diyorlar ki biz ne yersek sizde onu yersiniz kendinizi yük gibi hissetmeyin sen bizim kızımızsn sonuna kadar destekcilr babm ya gelmeyecktin geldiysen de gitmeyeceksn vermeyecez seni diyorlar ama bn kendimi çok kötü hissediyorum rahatsız hissediyorum benimde hiç param yok az bi miktar var ama ne kadr yetebilir babam bişeyler alınca mecbur bende veriyorum istemiyor o it laf etmesin diyor ama ben Kıyamiyorum sizce param bitince arayap isteyeyim mi

Kızlar babamın durumu olmadığından kendimi çok rahatsız hissediyorum annemler diyorlar ki biz ne yersek sizde onu yersiniz kendinizi yük gibi hissetmeyin sen bizim kızımızsn sonuna kadar destekcilr babm ya gelmeyecktin geldiysen de gitmeyeceksn vermeyecez seni diyorlar ama bn kendimi çok kötü hissediyorum rahatsız hissediyorum benimde hiç param yok az bi miktar var ama ne kadr yetebilir babam bişeyler alınca mecbur bende veriyorum istemiyor o it laf etmesin diyor ama ben Kıyamiyorum sizce param bitince arayap isteyeyim mi

isteme, evi terk ettin para ver ama eve dönmem, hem verir mi

Dayak ya da vurma adı her neyse kesinlikle tahammül edilemeyecek bir durum bence. Bir çok şeyi anlayabilirim ama bu çok tahammül edilmez geliyor bana . Sen nasıl bu kadar dayak yerken ikinci çocuğa ikna olabiliyorsun anlayamadım. Önce bu sorunu çözmeniz gerekirdi. Bazen biz kadınların davranışları da erkeklere böyle cesaret veriyor. Hem dayak ye hem de yine çocuk yap, çok garip bence.

Canm belli ki temiz yurekli bir insansın..Utanıp sıkılma onlar senin ailen..O karaktersiz adamdan para vs hiçbir şey isteme.Zamanla herşey yoluna girecek.Belki bir iş bulursun,ayaklarının üstünde durursun,ailene destek olursun.Ama tüm bunlar için zamana ihtiyacın var.Önce yaralarını sarmalısın..Ayrıca düzelmesini bekleme.Yalvarsa,kapında köpek olsa bile dönüp dolaşıp aynı ş...ligi yapacak ne yazık ki..Artık önüne bak,yolunu çiz.Umarım yavrunla cok mutlu bir hayatın olur,ve adam demeye dilim varmıyor o insan seni kaybettigi icin ömür boyu acı ceker..

Para istesem verir cimri bi adam deil oğlu için verir babam her şekilde bize bakar ama ben kendimi rahatsız hissediyorum bi süre sonra laflar başlayacak gerçekten bi cikmazdayim

Insan babasinin evinde de olsa zor geliyor tabiki. Nasil bir cevrede yasiyorsunuz is imkaniniz yok mu hic? Belki ufak capta temizlik isleri felan vardir? Anneniz babaniz bilenlere tanidiklara haber salsalar belki bir ise girerdiniz? Dogrusu is olmadan zor ve maalesef bu zamanda anne baba olsa bile paranin lafi geciyor. Peki siz simdi bosanma islemlerini baslattiniz mi? Sizin birde cocugunuz var, onunda ayri masraflari var. Ise girmeniz sart ve kocaniz zaten eninde sonunda para odemek zorunda. Simdi bilemiyorum, cocuk da var. Ister miydim para istemez miydim kararsiz kalirdim herhalde..

X