Kocamin şiddet sorunu

Kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum cnm herkes hakettigimizi düşünüyor yasanmslklari yok çünkü güllük Gülistanlk olsaydı bizimde hayatmz burada fikir edinmek için cabalamzdk
Hee şimdi de sana yardımcı olmak isteyen insanlar suçlu oldu. Sizin gibi kadınların küçülerek yok olmasını istiyorum.

sana en basından beri şiddet uygulayan adamdan ikinci cocugu yapmak bende mantıksız. kocanın ailesi bu durumu biliyomu pekii. bende bunu her iki aileyede söylemelisin. ezdirmeyin kendinizi susmayın Allah aşkına.

sizin ailenizde iş yok...bu adama güzel bir sopa biz kızımızı sokaktamı bulduk diye bak yapabiliyormu birdaha ve kardeşim sen aç davanı boşan bu heriften al tazminatını nafakanı ne demek bana vuruyor..sinirlenince...bu normal birşey değil sen hayvan değilsin erekirse kurumuna yazılı dilekçe yaz şikayet et kuruma bilmiyorum askeriye hassas ama emniyet nasıldır butür konularda...

Ya bak ne dicem.

Kocanin siddet problemi ikinizin de problemi oluyor aslinda.

Ama sen kendini o kadar kocana adamissin ki onun problemi olarak tanimlamissin.

Kendin bi bireysin bunu dusun...

sanırım size de bayağı normal geliyor tokat yemek
bu kadar rahat rahat yazdığınıza göre..
insanlar çöküyor çünkü bir tokat bile yese.. neyse
unutmayın siz değerlisiniz.. kadınsınız diye bir değersizliğiniz yok
önce bunu bir kabul edin..

Ya aslında erkeler de haklı neden değişsin adam?
Aşağıla, döv, söv, ilgi gösterme, saygı duyma ama kadın deli gibi sevmeye devam etsin. Ne istersen yapsın kendini yok sayıp hayatını sana adasın.
Adamın değişmesi için bir tane mantıklı nedeni olan var mı?

ilk başta konu sahibine çok üzüldüm ancak sonraki yorumlarını okudukçu dehşete düştüm.üzüntümün yerini demek ki bazı kadınlar yaşadığı şeyleri hak ediyor bilerek isteyerek yaşayıp sonra da kocamı seviyorum diyen bir kadına acımam üzülmem,Allah acısın artık ne diyim.

hadi bir çocuk yaptınız ama ikinci çocuğu yapıp ona da bu eziyeti çektirmeye çalışmak niye.karı-koca bu çocukların hakkına öyle fena giriyorsunuz ki sonrada tevekkülden dinden imandan bahsediyorsunuz.oldu!

aa niyemi. seviyormuş kocasını ondan işte

Daha konuyu okur okumaz bu kadin fake dedim. Gercek olamayacak kadar suursuz bir profil sergilemis zira. Hicbir canli dayagi haketmez ve kabullenmez. Iki yetmez sen 3. Cocuguda yap bacim bu adamdan..

Sonra siddet ortaminda yetisen hasta ruhlu cocuklari yetistirin. Ileride onlarda sizlerden daha manyak olsun. Kizsa kabullenmeyi erkekse dovmeyi benimsesin. Once cocukken hayvanlara eziyet eder buyudukce insanlara..

Aileden de kaynaklaniyor olabilir k.b da kv sürekli şiddet uygularmis aklinizin alamayacağı şekilde eşimin de babasının yolundan gittiğini düşünüyorum benim psikoloji yok artık zaten olan oğluma oluyor

bak güzel kardeşim bu cümleyi sen yazmışsın dön dolaş 10 kez oku bu cümleni.

babası annesini döven bir çocuk olarak büyüyen sevgili kocan şimdi sana şiddet uyguluyor,basit bir çıkarım yaparsak senin oğlunun da ilerde eşine şiddet uygulama ihtimali yüksek demek ki.o yüzden boşan ya da boşanma sen cellatına aşık olmuşssun ama ikinci bir çocuk yapma.

Biz de şu aralar arap saçına döndük... Psikolojik sorunları önceden de vardı işte gözümüzü karartıp evlendik pişmanım... Şiddeti yoktur ama lafları çok ağırdır.. LKüfür de etmez ama bazen diyorum bu lafı edeceğine küfür etseydi.. O kadar ağır konuşur... Dün akşam tartışırken üzeirme yürüdü ama dokunamadı.. Biliyor dokunduğu an ipler kopar.. Şükürler olsun ailem arkamda o kadar sağlam ki bunu da biliyor bişi de yapamıyor. Sürekli kendini haklı görüyor hep o çok acı çekmiş hayatı çok zor geçmiş hep ona anlayış görtermemi bekliyor beni düşünen yok.. Yoruldum be nde artık... Kopacaksa kopsun diyorum ama minik yavruma acıyorum

Dilerim ki yasadklarimi yasamazsn ...
Size yazılacak kelime yok... Herkes gerekeni söylemiş ama şiddetin içine masum bir bebeği daha getirecek kadar mantıgınızı kaybettıysenız bızı anlamanızı bekleyemem..
Dilerim ki cocugunuz/cocuklarınız doğru yolu bulamayan anne baba yanında doğru yolu bulur ve bir an önce kendini sizlerden kurtarır..

Ben sizde bırakıp gidecek cesareti görmüyorum göremiyorum ne yazık ki. Biz burda ne dersek diyelim sizin hepsine uyduracak bi kılıfınız illaki olacaktır. Biz bu adamı terket desekte etmeyeceksiniz, eşiniz gelecek iki dil dökecek her şeyi unutup 2. çocuğu da yapıp dayak yiyip oturacaksınız diye düşünüyorum...

Dayakçı bir baba ile büyüdüm ben.
Annem,kardeşlerim.
Hiçbirimizin hala psikolojisi normal değil, çocuklarınıza bunu yaşatmaya hakkınız yok. Tek diyebileceğim bu.

dayağı kabullenmek her ne olursa olsun gereksiz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…