Hee şimdi de sana yardımcı olmak isteyen insanlar suçlu oldu. Sizin gibi kadınların küçülerek yok olmasını istiyorum.Kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum cnm herkes hakettigimizi düşünüyor yasanmslklari yok çünkü güllük Gülistanlk olsaydı bizimde hayatmz burada fikir edinmek için cabalamzdk
aa niyemi. seviyormuş kocasını ondan işteilk başta konu sahibine çok üzüldüm ancak sonraki yorumlarını okudukçu dehşete düştüm.üzüntümün yerini demek ki bazı kadınlar yaşadığı şeyleri hak ediyor bilerek isteyerek yaşayıp sonra da kocamı seviyorum diyen bir kadına acımam üzülmem,Allah acısın artık ne diyim.
hadi bir çocuk yaptınız ama ikinci çocuğu yapıp ona da bu eziyeti çektirmeye çalışmak niye.karı-koca bu çocukların hakkına öyle fena giriyorsunuz ki sonrada tevekkülden dinden imandan bahsediyorsunuz.oldu!
aa niyemi. seviyormuş kocasını ondan işte
Aileden de kaynaklaniyor olabilir k.b da kv sürekli şiddet uygularmis aklinizin alamayacağı şekilde eşimin de babasının yolundan gittiğini düşünüyorum benim psikoloji yok artık zaten olan oğluma oluyor
Size yazılacak kelime yok... Herkes gerekeni söylemiş ama şiddetin içine masum bir bebeği daha getirecek kadar mantıgınızı kaybettıysenız bızı anlamanızı bekleyemem..Dilerim ki yasadklarimi yasamazsn ...
Babam yolda arkadaşlar gelip alacak beni gidiyorum yani artık incelediği yerden kopacak