Ben aslinda tam bosanmanin kiyisindan döndüm .bir avukata vekaletimi ve dilekcemi vermisken.ve bu adamin ikinci karisiyim.ilk karisi da dayaktan kacmis...ama ben cevrenin iki kizin var babasiz olmaz laflarina kaniyorum
cevreniz once aynı dayagı yesin sonra gelip konussunlar,
nasıl bir düsüncesizliktir bu anlamıyorum,
ustelik o iki kız cocuguna güclü bir anne olarak iyi bir rol model olmanız gerektigini düsünmüyor musunuz?
alınmayın ama annem o kadar seye ragmen o eve geri dönse yıllar sonra onu suclardım, bizim icin geri döndüm diye kandırma kendin istedin bizi de aynı eziyetin bir parcası yaptın derdim, tabii o evde bu cumleleri kurabilecek ozguven sahibi bir insan olabilir isem...
hem nasıl babasız olmaz diyorlar anlamıyorum,
eger babaları su an sorumluluk hissediyor ise zaten kızlarını asla yalnız bırakmaz, her daim varlıgını hissettirir.
bir suru kadın var anne babası ayrılan veya vefaat eden, onlar kotu bir hayat mı yasıyor?
kendim yaşamadım ancak cok yakın arkadaslarım var öyle ve gayet ellerine meslegini almıs kendi ayakları üzerinde durabilen insanlar, bulundukları her yerde saygı duyulacak karaktere sahipler. bunun yolunun babanın baslarında durmasından degil haksızlıklar karsısında dik durabilen ebeveynleri ornek almalarından ve kendi hayatlarında da aynı davranısı sergilemelerinden kaynaklandıgını düsünüyorum.
bırakın kendini bilmez insanların boş boş konusmalarını,
iki kız babasız olmaz diyenlere de asla kızlarınızı 1dakika icin bile emanet etmeyin, herkesi kendileri gibi bildiklerinden oyle diyorlarsa vah ki ne vah... o durumda sadece cevrenize dikkat etmenizi tavsiye ederim, kimsenin sizi o insanlardan daha olumsuz bir hayata sürükleyecek sekilde etkileyecegini sanmıyorum.