Kocamin şiddet sorunu

neden döneceksiniz ki?
babanızın evi o zalimden ne kadar kötü olabilir?
adeta eşinizi ödüllendiriyorsunuz...
kendinizi ve cocuklarınızı stres topu olmasını kabul mu ediyorsunuz yani? 2cocukla neresi zor?
bir kez ayrılmıssınız o evden... 7yıl ardından yasadıklarınıza ragmen kendi isteginizle geri donerseniz tümüyle saygıyı yitirmis olacak, bir de o zaman gorun yasayacaklarınızı. sizi el üstünde tutacagını düsünmek gibi bir hataya düsmüyorsunuzdur umarım...
Asla degismeyecek biliyorum.o evde benim hicbir kiymetim yok.bes liranin hesabini sorar bana.ama babaevi de cok zor hele cocuklarla.babamda gitmem icin bekliyor.cok zor durumdayim.

Bakın dayak yiyormuşsunuz, bu adam bildiğimiz manyak. Psikolojisi normal değil, zaten siz de farkındasınız.

Böyle bir manyak istiyor diye çocuk yapılır mı? Neden sizi döven, ezen bir psikopatı mutlu etmek adına 2. çocuğu yapmaya çalışıyorsunuz? Neden bu adamı mutlu etmek istiyorsunuz, o sizi hiç düşünüyor mu? Çocuk istiyorsa, önce iinsan olsun.

Tabiki farkındayım ama beni tanisaniz gerçekten herseye o kadr çabuk inanıyorum ki ilgisiz sorumsuz saygısız sevgisiz bi evliliğimiz var ben onun için hiç bir zaman ailesi olamadım hiç bir zaman kendi ailesinden beni göremedi annesine sultanim der 3 yıldır yalvariyorum birbirimize ismimizle hitap etmeyelim die az düşünceli ol Dye çok mücadele ettim ama hep kaybeden kahrolan ben oldum

Aileden de kaynaklaniyor olabilir k.b da kv sürekli şiddet uygularmis aklinizin alamayacağı şekilde eşimin de babasının yolundan gittiğini düşünüyorum benim psikoloji yok artık zaten olan oğluma oluyor
Oğlunuzda aynı manzaraya maruz kalıp babasının yolundan gitmesin. Mesleği stresliyse psikolojik destek alsın. Çocukluğundan kalma travmaları varsa yine aynı şekilde... Şimdi diyeceksiniz ki gelde bunu ona anlat. Haklısın anlamaz. İnsan olsa şiddet uygulamaz zaten. Böyle adamları evire çevire dövmek geliyor içimden. Şiddet karşıtlığıma ters düşüyor işte.

Son düzenleme:
Ben sizi kesinlikle çok iyi anlıyorum gerçekten bizim gibi herşeye inanan insanlar bu şekilde hayatı zindan olmaya mahkum ben bosanirsam ölürüm gibi hissediyorum
Bosanirsam bir donem öyle hissedip toparlaniriz belki.ama bu cocuklar babasiz büyüyecek ,o sevgiyi dedesi,dayisi ne kadar verir ya da vermez?
Yoksa ben calisirim ve cocuklarima iyi bakarim Allah'in izniyle ama manevi anlamda kizlarim kendini hep eksik hissedecek.iste burda tikaniyorum...

Asla degismeyecek biliyorum.o evde benim hicbir kiymetim yok.bes liranin hesabini sorar bana.ama babaevi de cok zor hele cocuklarla.babamda gitmem icin bekliyor.cok zor durumdayim.
Yahu illa ki neden bir erkeğin boyunduruğu altına girmek zorundasınız?
Gerçekten sinirlerim alt üst oldu, inanamıyorum okuduklarıma.
Çıldırmama az kaldı, konu sahibi ayrı, siz ayrı...

Siz bir insansınız, farkına varın bunun.
Köle gibi hissediyorsunuz kendinizi ve o şekilde konuşuyorsunuz.
Hayatınızda yapılabilecek en büyük kötülüğü siz kendinize yapıyorsunuz.
Bir kol kanadın altına sığına duygusu....
Siz evlatları olan bir kadınsınız, bu hayatta yaşamak için kimseye ihtiyacınız yok.
Başkalarının size bir şey sunmasına gerek yok, kendiniz yapabilirsiniz.
Evlatlarınızla bir başınıza huzur dolu bir yuva kurabilirsiniz.
Uçuk seviyede ütopik konuşmuyorum yahu, çalışıp bir çok insan gibi yaşabilirsiniz.
Bunun nesi zor bu kadar!

babanız size fiziksel siddet uyguluyor mu?
psikolojik olarak evet su an blundugunuz ortam da iyi hissettirmeyebilir fakat en azından gururunuzu o kadar zedelemez.
anneniz yasıyor mu bilmiyprum ama en azından baba evinde cocukları bırakıp calısmaya baslayabilirsiniz,
sonrasında nafakalar ve kendi maasınızla belki ayrı bir hayat kurarsınız
şu an bir şansınız varken bile bile lades diyip aynı zulme geri dönmeyin...
degismeyeceginizden emin oldugunuz ortam sizin icin hic iyi olmayacagı gibi cocuklarınız icin de kotu olacak.

Bosanirsam bir donem öyle hissedip toparlaniriz belki.ama bu cocuklar babasiz büyüyecek ,o sevgiyi dedesi,dayisi ne kadar verir ya vermez?
Yoksa ben calisirim ve cocuklarimi iyi bakarim Allah'in izniyle ama manevi anlamda kizlarim krndini hep eksik hissedecek.iste burda tikaniyorum...
bence tıkanacak yer orası değil zaten eşiniz babalık veya kocalık yapmıyor ki verdiği sevgiden bahsedelim bence eşinizden daha çok dede ve dayından aldığı sevgiyle mutlu olur çocuklarınız sonuçta ortamın mutlu huzurlu olması önemli aile ortamınız problemliyse ne kadar severse sevsin çocuklarını o çocuklar baba sevgisi olmadan büyüyücek yanında olması birşeyleri değiştirmeyecek tabi sizin çektikleriniz dışında

Bosanirsam bir donem öyle hissedip toparlaniriz belki.ama bu cocuklar babasiz büyüyecek ,o sevgiyi dedesi,dayisi ne kadar verir ya da vermez?
Yoksa ben calisirim ve cocuklarima iyi bakarim Allah'in izniyle ama manevi anlamda kizlarim kendini hep eksik hissedecek.iste burda tikaniyorum...

kendinizi kandırmayın,
ilgili bir baba ayrı da olsanız cocuklarına yoklugunu hissettirmez, sevgisini de her daim belli eder.
o evde annesi dayak yerken "aa babamız sevgi dolu" mu diyecek sanıyorsunuz?

kendinizi kandırmayın,
ilgili bir baba ayrı da olsanız cocuklarına yoklugunu hissettirmez, sevgisini de her daim belli eder.
o evde annesi dayak yerken "aa babamız sevgi dolu" mu diyecek sanıyorsunuz?
Ben aslinda tam bosanmanin kiyisindan döndüm .bir avukata vekaletimi ve dilekcemi vermisken.ve bu adamin ikinci karisiyim.ilk karisi da dayaktan kacmis...ama ben cevrenin iki kizin var babasiz olmaz laflarina kaniyorum

babanız size fiziksel siddet uyguluyor mu?
psikolojik olarak evet su an blundugunuz ortam da iyi hissettirmeyebilir fakat en azından gururunuzu o kadar zedelemez.
anneniz yasıyor mu bilmiyprum ama en azından baba evinde cocukları bırakıp calısmaya baslayabilirsiniz,
sonrasında nafakalar ve kendi maasınızla belki ayrı bir hayat kurarsınız
şu an bir şansınız varken bile bile lades diyip aynı zulme geri dönmeyin...
degismeyeceginizden emin oldugunuz ortam sizin icin hic iyi olmayacagı gibi cocuklarınız icin de kotu olacak.
Babam gecen gun cocuklara bakmak zorunda miyim?neden seni gelip almiyorlar deyip cözüm olarak cocuklarimi geri gönderip benim dönmemi hizlandirmak isteyen bir adam...neymis o harika damadi bir kadin bulup o evime getirirmis...

Valla yine ne yapıyorsa kadınlar yapıyor. Kendini ezdirme arkadaşım. Sonra ağlayıp sızlamalar. Büyük konuşmaktan korkuyorum ama kadınlar da suçlu bu kadar mağdur rolünü kabullendikleri için

Babam gecen gun cocuklara bakmak zorunda miyim?neden seni gelip almiyorlar deyip cözüm olarak cocuklarimi geri gönderip benim dönmemi hizlandirmak isteyen bir adam...neymis o harika damadi bir kadin bulup o evime getirirmis...
sizin babanızında kocanızdan kalır yani yok maşallah kızının o kadar eziyet çekmesine göz yumup tekrar nasıl göndermek isteyebilir onu anlamış değilim eğer eşinizin düzeleceğini düşünüyor pişmanlık duyduğuna inanıyorsanız gidin yoksa şayet gitmeyi aklınıza bile getirmeyin derim

Ben aslinda tam bosanmanin kiyisindan döndüm .bir avukata vekaletimi ve dilekcemi vermisken.ve bu adamin ikinci karisiyim.ilk karisi da dayaktan kacmis...ama ben cevrenin iki kizin var babasiz olmaz laflarina kaniyorum

cevreniz once aynı dayagı yesin sonra gelip konussunlar,
nasıl bir düsüncesizliktir bu anlamıyorum,
ustelik o iki kız cocuguna güclü bir anne olarak iyi bir rol model olmanız gerektigini düsünmüyor musunuz?
alınmayın ama annem o kadar seye ragmen o eve geri dönse yıllar sonra onu suclardım, bizim icin geri döndüm diye kandırma kendin istedin bizi de aynı eziyetin bir parcası yaptın derdim, tabii o evde bu cumleleri kurabilecek ozguven sahibi bir insan olabilir isem...

hem nasıl babasız olmaz diyorlar anlamıyorum,
eger babaları su an sorumluluk hissediyor ise zaten kızlarını asla yalnız bırakmaz, her daim varlıgını hissettirir.
bir suru kadın var anne babası ayrılan veya vefaat eden, onlar kotu bir hayat mı yasıyor?
kendim yaşamadım ancak cok yakın arkadaslarım var öyle ve gayet ellerine meslegini almıs kendi ayakları üzerinde durabilen insanlar, bulundukları her yerde saygı duyulacak karaktere sahipler. bunun yolunun babanın baslarında durmasından degil haksızlıklar karsısında dik durabilen ebeveynleri ornek almalarından ve kendi hayatlarında da aynı davranısı sergilemelerinden kaynaklandıgını düsünüyorum.

bırakın kendini bilmez insanların boş boş konusmalarını,
iki kız babasız olmaz diyenlere de asla kızlarınızı 1dakika icin bile emanet etmeyin, herkesi kendileri gibi bildiklerinden oyle diyorlarsa vah ki ne vah... o durumda sadece cevrenize dikkat etmenizi tavsiye ederim, kimsenin sizi o insanlardan daha olumsuz bir hayata sürükleyecek sekilde etkileyecegini sanmıyorum.

Benim babam ben kucukken annemi doverdi bazen ve buna sahit oldum okadar kotu birsey ki benim canima yetti biraz daha buyuyunce ,anneme sen bosanmiyorsan ben bu evden gidiyorum ne haliniz varsa gorun deyip gittim taa neden sonra duzeldi ama benim hafizam silinmedi babamdan nefret etmiyorum suan ama bende izleri var bosanmis olsalardi keske ve ben o yasananlari gormeseydim keske

Hicbir cocuk annem ,babamdan dayak yesin ben baba sefkatiyle buyuyeyim demez

Kendi sacma dusuncelerinizi cocuklarin ustune atmayin artik babasiz mi buyusun diye cidden komik ve acinasi oluyorsunuz dediklerine kendin inaniyor musun acaba

Yaptiginiz kendi korkakliginiz ,kendi koca yanindan ayrilamayisinizdan ibaret bunu gordum bunu bilirim oyuzden siz ve sizin gibiler ne haliniz varsa gorun cidden ama o cocuklarin gozu onunde siddet gorursen bigun onlara iyilik degil en kotu seyi yasatmis olursun kendi korkakligin yuzunden yoksa hicbirinize uzulmuyorum cocugun olmasaydi bu yaziyida yazmadim umrumda degil cunku size gram acınmaz

Ozaman çok duâ et Allah inşallah eşini senin istediğin gibi biri yapsın güzel huylu tatlı dilli amin

babanızın evinde kalma zorunlulugunuz yok,
o evi gecici süreyle kullanabilirsiniz.
eşiniz vefaat etseydi ne yapacaktı? veya siz ne yapmayı dusunurdunuz? belki ondan size baglanacak parayla kıt kanaat gecinmeye calısrdınız kendi ayrı ancak huzurlu evinizde...
baska bir kadın gelirse sizin hic geri donmeyeceginizden korkuyor da o yüzden...
onun kendi bencilligine sizi de cocuklarınızı da kurban etmesine izin vermeyin lütfen,
şu sartlarda yeni bir hayat kurmanız daha kolay. daha sonra ayrılmak istediginizde baba evinden gecis yapacagınız bir evre de olmayacak belki.
bosanıp bir yandan calısan, bir yandan nafakalarla idare eden cok kisi var, şartlarınızı bunun icin zorlayın, o eve geri donup mutsuzlugunuzu kabullenmeye calısmak icin degil.

Benim babam ben kucukken annemi doverdi bazen ve buna sahit oldum okadar kotu birsey ki benim canima yetti biraz daha buyuyunce ,anneme sen bosanmiyorsan ben bu evden gidiyorum ne haliniz varsa gorun deyip gittim taa neden sonra duzeldi ama benim hafizam silinmedi babamdan nefret etmiyorum suan ama bende izleri var bosanmis olsalardi keske ve ben o yasananlari gormeseydim keske

Hicbir cocuk annem ,babamdan dayak yesin ben baba sefkatiyle buyuyeyim demez

Kendi sacma dusuncelerinizi cocuklarin ustune atmayin artik babasiz mi buyusun diye cidden komik ve acinasi oluyorsunuz dediklerine kendin inaniyor musun acaba

Yaptiginiz kendi korkakliginiz ,kendi koca yanindan ayrilamayisinizdan ibaret bunu gordum bunu bilirim oyuzden siz ve sizin gibiler ne haliniz varsa gorun cidden ama o cocuklarin gozu onunde siddet gorursen bigun onlara iyilik degil en kotu seyi yasatmis olursun kendi korkakligin yuzunden yoksa hicbirinize uzulmuyorum cocugun olmasaydi bu yaziyida yazmadim umrumda degil cunku size gram acınmaz
Bence de bana gram acinmaz.böyle bir adamla evlendigim icin...

X